Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Respons i nord:
60 frelst i Tromsø, Narvik og Harstad

RESPONS: Drøyt 60 personer ble kristne under møtene i Nord-Norge.
Mer enn 60 personer ble kristne under Svein-Magnes møter i Nord-Norge 12.–15.april. Flere hundre deltok på møtene, hørte forkynnelse og fikk forbønn for plager og sykdommer.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Svein-Magne besøkte de tre nord-norske byene Tromsø, Narvik og Harstad. I forbindelse med helbredelsesmøtet i OL-søkerbyen Tromsø, var han først ved Universitetet for å forelese over tema «Helbredelse – fleip eller fakta?» Det var elev- og studentorganisasjonen Ny Generasjon som stod som inviterte.

Prosjektleder Solveig Marie Claussen forklarer hvorfor predikanten var ønsket til Tromsø:

– Universitetsstudenter behøver å se kristendom i praksis, trenger å oppleve den overnaturlige dimensjonen.

Samarbeidet med Pedersen er en inspirasjon for Ny Generasjon.

– Det er veldig viktig å be for syke. Den delen av evangeliet må vi ta tak i, den må ikke gjemmes bort, understreker Solveig Marie.

Fullt hus

Svein-Magne hadde med seg den engelske musikkprofessoren Margaret Beresford under Nord-Norge-turen. Hun fortalte hvordan hun hadde blitt helbredet etter at helsevesenet hadde kapitulert overfor et komplisert armbrudd som hadde kullkastet karrieren som fiolinist. Etter forelesningen ved Universitetet var det åpent helbredelsesmøte på tromsøstudentenes hjemmebane, Studenthuset Driv. Folk gikk mann av huse for å få forbønn for plagene sine.

Det ble et kjempebra møte, helt fullt i begge etasjer, og overraskende at så mange unge ga respons, sier en tilfreds Solveig Marie Claussen. 25–30 personer ble kristne og fikk oppfølging av veiledere fra arrangørene.

Pedersen ba for syke til langt over midnatt. Mange fortalte begeistret at de ble kvitt en rekke ulike plager og sykdommer.

Hjelp for andre gang

Blant disse var reindriftsame Per Mattis Skum som kommer fra Senja. Etter å ha blitt helbredet for brokk etter forbønn på telefon noen måneder tidligere, fikk han tro for å søke hjelp hos Pedersen på ny. Denne gangen for det venstre kneet som har vært en sann plage i 15 lange år grunnet slitasje- og meniskskade. Å løpe etter reinen var ingen enkel sak:

– Jeg måtte gå på tverra ned bakkene, forteller han. Legen hadde ymtet frampå om at Skum burde få kunstig kne, noe han syntes dårlig om.

Da evangelisten ba, ble kneet veldig varmt. Noen dager senere bekrefter reineieren at kneet er blitt veldig godt, han går normalt, og kan løpe etter reinflokken så mye han behøver.

– Det var ikke bortkastet å dra til Tromsø, sier han takknemlig.

Hjemme

I Svein-Magnes egen hjemby, Narvik, ble ti personer kristne. Han ble varmt mottatt under arrangementet som holdt hus på Quality Hotell. Mange av de som kom hadde fått hjelp flere ganger tidligere, eller opplevd at familiemedlemmer hadde frisknet til etter forbønn fra evangelisten. Som en kvinne sa:

– Hadde det ikke vært for Pedersen, hadde ikke mannen min levd i dag.

Psoriasis

Under hotellseminaret i Harstad ønsket 33 personer å bli kristne. Blant disse var Aud og Richard Mathisen fra Evenskjer.

– Det var en opplevelse å være tilstede, sier ekteparet. Svein-Magne var flott, menneskelig og veldig travel, sier Aud muntert. Hun fikk forbønn for psoriasis.

– Den gir seg nå, forteller hun, og sikter til psoriasisen. Hevelsen er gått ned, det klør ikke lenger. Ja, jeg er blitt 75 % bedre, sier hun tilfreds på telefonen noen dager senere. Medarrangør i Harstad var pastor John Erling Madsen som leder Harstad Kristne Senter.

– Det var artig, interessant og lærerikt å være med på Svein-Magnes møter.

Mange tilreisende deltok. Den som hadde reist lengst, kom fra ei øy utenfor Hammerfest. På veien til møtet dro han innom Tromsø for å hente barnebarnet sitt til forbønn.

– Pedersen er bokstavelig, radikal og enkel. Han er et forbilde, har en gave som velsigner folk her nordpå, sier pastoren som fikk oppleve å se kjente og kjære bli både frelst og helbredet.

REINEIER: Per Mattis Skum fra Senja fikk hjelp for andre gang.

TO AV TRETTI: Ekteparet Aud og Richard Mathisen fra Evenskjer valgte å bli kristne under møtet i Harstad. Her sammen med sjefen sjøl, Svein-Magne Pedersen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15