Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nytt fremstøt i Spania

NY RYGG: En glad José Antonio Diaz (35) kan med stor glede bekrefte at prolapsen i ryggen er borte. Gud fikset ryggen etter en mislykket operasjon! Foto: Anniken Pedersen
Den 6. mai landet vi igjen i Alicante. Vi var igjen klare for et nytt besøk i «ferielandet» der sør i Europa. Men det ble ingen ferietur, men en misjons- og planleggingstur.

Vi hadde fått norske og spanske venner etter vårt første besøk sist i februar. Denne kontakten bygde vi videre på. De vennene som vi hadde fått, introduserte oss til nye mennesker. Nettverket holder nå på å utvides. MJL ønsker å danne en base i Spania med tanke på å nå ut med evangeliet til den norske så vel som til den spanske befolkningen.

Vi gleder oss over de mange nordmenn vi møtte i Spania. Vi besøkte Den norske kirken i Villajoyosa og deltok på en inspirerende gudstjeneste i en fullsatt kirke. Mange nordmenn her synes å være åpne for Guds ord. Men denne gangen nådde vi lenger enn til bare våre landsmenn. Gjennom vår norske venn, dr. Tertit Handberg, kom vi i kontakt med den apostolske kirken i Albir. Den spanske pastoren Emilio tok imot oss med et stort smil og ga oss en hjertelig velkomsthilsen. Emilio er en aposteltype som ønsker å bygge menigheter rundt om i Spania. Hans menighet har nylig etablert en menighet i en by fire mil fra Albir. Hans visjon er å bygge nye menigheter i byer hvor det ikke fins noen evangelisk virksomhet fra før av. Dette er en veldig fin visjon.

På møtet talte jeg og ba for syke. Spontaniteteten og åpenheten blant spanjolene var smittende. Den passet godt til mitt nord-norske lynne. Gleden var stor når Gud begynte å helbrede spanjoler og nordmenn.

Sammen med pastor Emilio planlegger vi nå en aksjon til høsten. Vi vil ut til områder hvor det er ingen evangelisk virksomhet. Hjelp oss i bønn og med midler til å kunne virkeliggjøre denne visjonen.

Svein-Magne

SAMMEN FOR EVANGELIET: Sammen med pastor Emilio skal vi nå ut til nye områder i Spania med evangeliet. Foto: Solveig Pedersen

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15