Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
55 år med plager er forbi!

HELBREDET: – Jeg har fått et nytt liv, forteller 71-åringe Marie Gerhardsen gledesstrålende.
Marie Gerhardsen ( 71) har hatt astma mesteparten av livet. På et møte i Sandnes ble hun bedt for av Svein-Magne Pedersen. Sykdommen slapp taket! – Jeg kan gå, jeg kan puste, det er ingen ting jeg ikke kan. Jeg har fått et nytt liv, jubler nordlendingen.

Tekst: Marta Moan Kristiansen
Foto: Johan Hovda

Marie Gerhardsen vokste opp på Helgelandskysten, på øya Lånan. Som ung jente fikk hun astma. Dette var mange år før Norge fikk en egen forening for astmatikere og allergikere. Medisiner mot sykdommen fantes knapt. Noen ganger måtte faren bære henne ut av huset for at hun skulle få luft. Av og til var plagene så ille at hun trodde hennes siste time var kommet. Jenta var heldig og hadde ei bestemor som lærte henne å stole på Gud, og legge alle ting fram for Ham. Dermed bar hun i seg et håp om engang å bli bra, selv om astmaen utviklet seg i stikk motsatt retning.

Ventoline

Først da hun var i 20-årene, kom det medisiner mot astma. Hun begynte å bruke Ventoline flere ganger om dagen i tillegg til tabletter. Marie hadde ofte hoste og var tett i lungene. – Det var forferdelig å leve med astma, forteller hun.

Selv når hun var på sitt aller beste, kunne hun ikke gå mer enn to-tre skritt i en motbakke før hun måtte stoppe. Legene øynet lite håp om at hun kunne bli bra. Etter hvert flyttet hun sørover og bosatte seg i Hommersåk, som ligger en mil fra Sandnes. Pinsemenigheten Klippen har sitt tilhold i småbyen, og de inviterte Svein-Magne Pedersen til å holde møter. Dette var i mars 2003. Nyheten om Pedersens helbredelsesmøter skapte en veldig trang i Marie etter å delta.

Brukte albuene

– Det er uforskammet å brøyte seg fram i en kø, men jeg brukte faktisk albuene og presset meg fram, forteller Marie og både ler og er brydd over sin egen oppførsel! Hun kjente seg helt desperat etter å motta helbredelsen som hun hadde lengtet etter i så mange tiår! Svein-Magne la hånda på henne og ba. – Jeg opplevde ikke noe spesielt der og da, så jeg gikk hjem og glemte hele sykdommen inntil jeg merket at jeg var så lett i pusten!

Glemte å ta medisiner

Først etter noen dager oppdaget Marie at hun ikke hadde tatt medisiner på en stund. Da skjønte hun at noe var i gjære! -Jeg ble bare bedre og bedre! Siden møtet i Sandnes har Marie levd et liv helt fritt for astmamedisiner. Legen hennes fastslår at pustekapasiteten hennes er helt flott. – Jeg er frisk, jeg er helbredet! Jeg har fått et nytt liv! Jeg kan gå, jeg kan puste, det er ingen ting jeg ikke kan, sier nordlendingen opprømt. Hun er veldig takknemlig og glad for det som har hendt. 55 år med plager er over. – Når jeg forteller dette videre, er det for å gi Gud ære og for å oppmuntre Svein-Magne i arbeidet han står i, understreker den lykkelige pensjonisten.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15