Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
55 år med plager er forbi!

HELBREDET: – Jeg har fått et nytt liv, forteller 71-åringe Marie Gerhardsen gledesstrålende.
Marie Gerhardsen ( 71) har hatt astma mesteparten av livet. På et møte i Sandnes ble hun bedt for av Svein-Magne Pedersen. Sykdommen slapp taket! – Jeg kan gå, jeg kan puste, det er ingen ting jeg ikke kan. Jeg har fått et nytt liv, jubler nordlendingen.

Tekst: Marta Moan Kristiansen
Foto: Johan Hovda

Marie Gerhardsen vokste opp på Helgelandskysten, på øya Lånan. Som ung jente fikk hun astma. Dette var mange år før Norge fikk en egen forening for astmatikere og allergikere. Medisiner mot sykdommen fantes knapt. Noen ganger måtte faren bære henne ut av huset for at hun skulle få luft. Av og til var plagene så ille at hun trodde hennes siste time var kommet. Jenta var heldig og hadde ei bestemor som lærte henne å stole på Gud, og legge alle ting fram for Ham. Dermed bar hun i seg et håp om engang å bli bra, selv om astmaen utviklet seg i stikk motsatt retning.

Ventoline

Først da hun var i 20-årene, kom det medisiner mot astma. Hun begynte å bruke Ventoline flere ganger om dagen i tillegg til tabletter. Marie hadde ofte hoste og var tett i lungene. – Det var forferdelig å leve med astma, forteller hun.

Selv når hun var på sitt aller beste, kunne hun ikke gå mer enn to-tre skritt i en motbakke før hun måtte stoppe. Legene øynet lite håp om at hun kunne bli bra. Etter hvert flyttet hun sørover og bosatte seg i Hommersåk, som ligger en mil fra Sandnes. Pinsemenigheten Klippen har sitt tilhold i småbyen, og de inviterte Svein-Magne Pedersen til å holde møter. Dette var i mars 2003. Nyheten om Pedersens helbredelsesmøter skapte en veldig trang i Marie etter å delta.

Brukte albuene

– Det er uforskammet å brøyte seg fram i en kø, men jeg brukte faktisk albuene og presset meg fram, forteller Marie og både ler og er brydd over sin egen oppførsel! Hun kjente seg helt desperat etter å motta helbredelsen som hun hadde lengtet etter i så mange tiår! Svein-Magne la hånda på henne og ba. – Jeg opplevde ikke noe spesielt der og da, så jeg gikk hjem og glemte hele sykdommen inntil jeg merket at jeg var så lett i pusten!

Glemte å ta medisiner

Først etter noen dager oppdaget Marie at hun ikke hadde tatt medisiner på en stund. Da skjønte hun at noe var i gjære! -Jeg ble bare bedre og bedre! Siden møtet i Sandnes har Marie levd et liv helt fritt for astmamedisiner. Legen hennes fastslår at pustekapasiteten hennes er helt flott. – Jeg er frisk, jeg er helbredet! Jeg har fått et nytt liv! Jeg kan gå, jeg kan puste, det er ingen ting jeg ikke kan, sier nordlendingen opprømt. Hun er veldig takknemlig og glad for det som har hendt. 55 år med plager er over. – Når jeg forteller dette videre, er det for å gi Gud ære og for å oppmuntre Svein-Magne i arbeidet han står i, understreker den lykkelige pensjonisten.


Publisert:
2006-06-27


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 3 - 2006

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15