Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Tumoren forsvant etter forbønn

TUMORFRI: Pastor Odd Bekkholdt fra Ørje ble helbredet for en tumor i galleblæra.
I flere år gikk pastor Odd Bekkholdt fra Ørje med en murrende plage i galleblæra. I oktober i fjor gikk han endelig til sin private lege. En mistenkelig tumor ble senere påvist.

I flere år gikk pastor Odd Bekkholdt fra Ørje med en murrende plage i galleblæra. I oktober i fjor gikk han endelig til sin private lege. En mistenkelig tumor ble senere påvist.

Hans private lege henviste ham til Fredrikstad Røntgeninstitutt. Dette var en dag på slutten av oktober i fjor. Her ble han undersøkt med ultralyd. Bildene ble sendt til hans private lege på Ørje.

– Legen min fortalte at det var funnet en mistenkelig tumor på tre centimeter på galleblæra. Tumoren var festet til galleblæreveggen. Da begynte jeg å frykte det verste – kreft. Jeg ble gående en måned i usikkerhet og frykt før jeg ble sendt til sykehuset på Moss mot slutten av november. En utenlandsk lege der tok en grundig undersøkelse av tarmene. Legene var kanskje redd det kunne være kreft med spredning til tarmene, sier Odd.

– En av legene der gransket røntgenbildene, så på meg og sa: «Dette her blir en hastesak. Denne tumoren må vi fjerne omgående. Du må opereres før jul.»

Min kone Aud fikk noen trøstefulle vers fra Bibelen – Jesaja 46:4. De gav oss styrke når frykten ville ta kvelertak på oss.

– Jeg er deltidspastor i Vestra Fågelvik Misjonsmenighet i Töcksfors, et sted som ligger en mils vei fra norskegrensen, ikke langt fra Ørje i Østfold. I nøden søker vi Gud. Mange av mine kristne venner i menigheten og ellers bad for meg.

Så en dag bestemte jeg meg for å ringe min gamle studiekamerat, Svein-Magne. Vi var et år romkamerater mens vi studerte teologi på Ansgarskolen, i begynnelsen av 70-tallet. Svein-Magne bad inderlig for meg på telefonen, og det gjorde godt, sier 56-åringen smilende. Den 7. desember i fjor ble Odd på ny beordret til sykehuset i Moss. «Vi må ta et bilde i tverrsnitt av leveren,» sa en kvinnelig sykepleier der. Odds frykt for kreft steg enda et par hakk. Den 12. desember fikk pastoren beskjed om å komme til sykehuset i Moss enda en gang. Da ville han få høre resultatet av undersøkelsene.

Overlegens konklusjon

– Jeg var ikke høy i hatten da jeg steg inn på kontoret til overlegen og satte meg ned i en stol ved siden av kontorpulten hans. Jeg trodde han ville komme til å si at jeg hadde fått kreft med spredning. Overlegen bladde i noen journaler, kremtet, så på meg og sa: «Du er vel spent på resultatet, herr Bekkholdt.» «Jo, det er jeg da virkelig!»

Så smilte han mot meg og sa: «Jeg har gode nyheter til deg. Vi har ikke funnet noe galt med deg.» – Ordene var som musikk i ørene mine. Halvannen måned i spenning var nå brått over. «Men røntgenbildene viste jo en tumor,»sa jeg spørrende til overlegen.

«Ja, det må vel ha vært en skygge, svarte han litt unnvikende, og la til: «Du trenger ikke å komme hit flere ganger.»

Odd forlot overlegens kontor som en ny mann. Han var frisk og lett til sinns, men han er fremdeles nesten sikker at han hadde hatt kreft og at Gud hadde helbredet ham. Man framskynder ikke en operasjon og kaller det en hastesak hvis feilen bare er en skygge på galleblæra. Og en skygge har jo også en årsak. Dessuten er den murrende smerten i magen, som han plagdes med i mange år, kommet helt bort.

På hjemturen ringte Odd til sin datter Linda og fortalte de glade nyhetene. Da svarte hun spontant: «Da blir det ordentlig jul i år også da, pappa.»

Svein-Magne


Publisert:
2006-06-26


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2002

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15