Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fyttikatta for en helbredelse!

Kattemirakel: Katten Madonna hadde epilepsi, men ble helbredet da matmor Sigrid Rostad fra Reine i Lofoten plasserte katten oppå fjernsynet, mens Svein-Magne ba en helbredelsesbønn på «Holmgang».
Lofot-pusen Madonna hadde kraftige epilepsianfall, inntil hun nokså motvillig ble lagt oppå fjernsynet under «Holmgang» den 23. oktober 2002.

Tekst: Marta Moan Kristiansen
Foto: Per Kirkesæter

Den 8 år gamle skogkatta Madonna, hadde stadig epileptiske anfall. Matmor, Sigrid Rostad, Reine i Lofoten, visste ikke sin arme råd. Pus hadde det man på fagspråket kaller anfall av typen Grand Mal. Hun ble stadig funnet sanseløs et eller annet sted, fråden stod om snuten, og etterpå var den fortumlet og slapp. Matmor syntes det var ekkelt. Det var ikke stort hun kunne gjøre når anfallene stod på. Sigrid ble fortalt at epilepsi hos katter er sjelden. Tall fra Norges Veterinærhøgskole viser at omtrent 0,5 % av de 683 000 kattene vi har her i landet, får en eller annen grad av sykdommen.

Piller til pus

Etter rådslagning med den lokale veterinæren, fikk Madonna resept på epilepsimedisinen Fenemal, og begynte med daglige doser. En dag var Svein-Magne Pedersen på TV2 hvor han ba for sykdommer og plager. - Jeg kjente Svein-Magne før han ble kjendis, han har vært flere ganger her ute, forteller lofotværingen. Sigrid følte på seg at hun skulle legge katta på TV-en under forbønnen. Katta dovnet seg i sofaen, og ante fred og ingen fare da matmor la henne oppå fjernsynet. Madonna strittet imot av alle krefter, som om det gjaldt livet, men Sigrid holdt fast. Da Pedersen hadde bedt ferdig, fikk pus lov til å tre av. Dette var den 23. oktober 2002, om kvelden. Madonna hadde da hatt epilepsianfall jevnlig i fire–fem år.

Ny tidsregning

Etter TV-programmet fortsatte Sigrid å dytte i katta den vanlige dosen epilepsimedisin. Men katta var ikke seg selv, den var liksom ikke noe tess. Det var et eller annet som ikke stemte. Men epilepsianfallene var borte vekk. Etter hvert slo det Sigrid at katta kunne være helbredet og dermed hadde medisinen negativ virkning. Sigrid kuttet ut tablettene, Madonna kviknet til, og ble igjen den glade og fornøyde pusen hun alltid hadde vært. Bare uten epilepsi.

Sigrid synes det er stas å ha en mirakelkatt. Sant nok er det sjelden med epilepsi hos katter, men enda mye sjeldnere å bli kvitt sykdommen etter å ha ligget oppå fjernsynet under «Holmgang».


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15