Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«Den rettferdige har mange plager, men Herren frir ham ut av dem alle»

BØNNHØRT: Uzoamaka Okoroafor takker Gud for enda en helbredelse.
Det var fredag 13. og Uzo falt bevisstløs om etter et «magaplask» i Oslo sentrum. Men den som ler sist, ler best.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Uzoamaka Okoroafor (52) var på vei til pinsemenigheten Filadelfia, Oslo, hvor hun skulle lede et bønnemøte. Hun kom reisende med T-banen til Nationaltheatret stasjon, derfra skyndte hun seg oppover mot menighetens lokaler. Det var fredag den 13. januar 2006.

Bevisstløs

Jeg kan ikke fordra å komme for sent, så da klokka nærmet seg 20:00, økte jeg farten litt. Da hun skulle krysse fotgjengerfeltet i Kristian Augusts gate, var det blinkende «grønn mann». Masse biler stod og spant for å komme av gårde. Uzoamaka falt så lang hun var, midt i fotgjengerfeltet. Hun traff asfalten med ansiktet først og slo seg bevisstløs. Andre fotgjengere tok seg av henne, tilkalte ambulanse, og det bar i vei til Legevakta i Oslo hvor hun bortimot har hatt klippekort de siste årene. Men dermed er ikke historien slutt…

På sykehuset

Uzo (vi får lov til å kalle henne det for lettvinthets skyld) lå bevisstløs de neste to døgnene. Ektemannen, Lawrence, prøvde flere ganger å få kontakt med henne, men det var nytte-løst. Pastoren hennes, Thomas Osie, gikk hele lørdagen med en dårlig følelse. Han kjente seg fysisk dårlig, og var overbevist om at noe var hendt, men hva? Han ba til Gud hele dagen.

På bønnemøte eller i Himmelen?

Søndag ettermiddag våknet Uzo. Sykepleiere og leger lurte på om hun visste hvor hun var. – Ja, jeg er i Filadelfia og skal på bønnemøte! Dermed tenkte de at hun så for seg å være kommet til Himmelen. Da hun kikket i speilet, kunne hun slå fast at to tenner i overkjeven var sprukket, og at underleppa hadde fått hard medfart da tennene traff asfalten. I tillegg hadde hun sår i munnen, og blåmerker på haken. Uzo kontaktet pastor Osie, og dermed fikk han en forklaring på hvorfor hun hadde uteblitt fra bønnemøtet, og han hadde følt seg så elendig.

Grøt og suppe

Nigerianeren fikk tatt røntgen av hodet før hun kunne få lov til å bli utskrevet. Sykehuset var redd hun hadde hatt blødninger, men alt var bra der inne.

–Jeg hadde ikke vondt verken i knærne eller albuene. Tror jeg hadde englevakt, sier hun overbevist.

Etter sykehusoppholdet oppsøkte hun en kommunal tannlege på Tøyen i Oslo for å reparere tennene. Fordi hun ikke greide å gape, kunne hun ikke spise annet enn grøt og suppe.

Senebetennelse

Den kommende helgen skulle Svein-Magne Pedersen ha møter i Ås Rådhus, Akershus. Da Uzo kom dit, bestod dietten fremdeles av suppe og grøt. Dessuten var hun bandasjert på venstre hånd grunnet en stadig tilbakevendende senebetennelse. Tunge tak som hjelpepleier var årsaken til det. Bandasjert, sittende på første rad, opplevde hun å bli helbredet under fellesbønnen.

– Jeg ble så veldig varm, og begynte å gråte. Jeg merket at alle smertene og verkingen slapp taket.

Dråper, som av olje

Svein-Magne skulle ha møte også neste dag, og denne gangen ba han for kjeven hennes. – Jeg kjente en veldig varme. Samtidig føltes det som om dråper av olje rant nedover kinnene. Etterpå kunne hun gape uten å kjenne smerter. Sårene var også vekk.

Uzo er utdannet kokk, og er selvfølgelig glad i både å lage mat, og å spise den. Nå fikk hun endelig anledning til å nyte annet enn velling.

Mange bønnesvar

Uzoamaka er uendelig takknemlig til Gud og gir Han æren for at alt gikk så bra også denne gangen. Dette er bare ett av svært mange bønnesvar hun har fått. For få år siden ble hun helbredet fra kreft etter forbønn. Afrikaneren har en imponerende merittliste, hun er bystyremedlem, var den første afrikaner som ble viet i Oslo Domkirke, og er mamma til ikke ukjente IDOL -finalist Orji.

– Å få oppleve Guds nærvær og kraft er stort både i en udramatisk hverdag, og under mer strabasiøse omstendigheter som den omtalte fredagen i januar.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15