Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Skadet i motorsykkelulykke i Nepal, helbredet i Norge

ENDELIG KAN HAN BØYE KNEET: De siste fem årene har denne bevegelsen vært umulig. Nå kan han ikke gjøre den ofte nok.
En motorsykkelulykke hjemme i Kathmandu, Nepal, for 5–6 år siden, var årsaken til Ramesh Mainali (26) sine kne-smerter. – Jeg var ute med en kamerat og kjørte da vi havnet utfor veien. Jeg for over styret og falt og skadet meg stygt.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Både hånda og kneet fikk hard medfart. Kameraten som var passasjer, klarte seg bra. Røntgenbildene talte sitt tydelige språk: Det var nødvendig med operasjon for at den høyre foten skulle bli bra. Legen derimot anbefalte Ramesh å utsette operasjonen til han kom til et vestlig sykehus hvor standarden ville være bedre.

Knesmerter i 5 år

Etter ulykken hadde han store problemer med kneet. Å gå gikk greit, men å bøye kneet var umulig. Bevegeligheten var svært begrenset, eksempelvis kunne han ikke ligge på kne. Etter bare fem minutter var smertene så store at det ikke var til å holde ut.

Under studietiden ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (tidligere Norges Landbrukshøyskole), slet han daglig med smerter i kneet. Da Svein-Magne ba for han under møtene i Ås Rådhus, kjente Ramesh en varme komme inn i kneet. Etterpå var det ikke noe problem å bøye kneet. Smertene var helt borte, og han hadde full bevegelighet.

Hodesmerter i 10 år

Ramesh slet også med hodesmerter. – I omtrent ti år har jeg hatt smerter og manglende bevegelighet i hodet, for eksempel har det vært umulig å vri hodet til høyre og venstre. – Det er en familiesvakhet, både mora og bestefaren har hatt samme slags plager i flere tiår, forteller studenten. Legen skrev ut medisiner til Ramesh, men disse var så kostbare at han ikke så seg råd til å kjøpe dem. Ramesh ble helt bra både i kneet og i hodet etter forbønn på rådhuset. – Nå er jeg helt bra, sier han lykkelig noen uker etterpå.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15