Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Returnerer krykkene!

SÅ GLAD: Det er stor glede i Røyken etter det forvandlende TV-programmet.
Gerd Jacobsen (75) så «Holmgang» ved et ulykkestilfelle, og ble helbredet fra både slitasjegikt og urinlekkasje!

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Gerd Jacobsen skulle ikke se «Holmgang» med Svein-Magne Pedersen den 5.oktober. Pensjonisten fra Røyken prioriterte møte på Slemmestad med Morgan Kornmo. Han er en trofast og skattet forkynner innen Pinsebevegelsen. Planen var å ta opp TV-programmet og se det senere. Da Gerd kom til Slemmestad, viste det seg at det slett ikke var noe møte der. Møtet var i Asker, og veien var for lang og tida for kort til at hun kunne rekke det. Gerd dro hjem og oppdaget at videospilleren var i ulage. Den hadde slett ikke til hensikt å ta opp TV-programmet. Dermed ble det til at hun satte seg ned og så programmet direkte.

Snømåking med to krykker

Gerd er en hardt prøvet kvinne. Blant mye annet har hun hatt store smerter i knærne i en årrekke. Hun spiste tre Ibux (smertestillende tabletter) om dagen. Å gå i trapper var det aller verste. Hun tok kun ett trinn om gangen mens hun holdt seg i gelenderet med begge hender – om det var noe gelender! Hun gikk ustøtt og rart, og rett som det var kunne føttene gi etter under henne. Legen slo fast at det var slitasjegikt og lite å gjøre med.

En gang hadde hun opplevd å bli leget i kneet etter et møte på Oslo Kristne Senter hvor Ludvig Karlsen prekte. Det varte lenge. Siden sensommeren 2004 har hun brukt to krykker. Gerd må le når hun tenker tilbake på forrige vinter. Hun måkte snø, hun som var avhengig av to krykker! Når hun støvsugde, måtte hun sitte. Handleturer lokket fram Petter Smart i henne: Hun hektet trillebag og handleposer på krykkene og humpet av gårde.

Et forvandlende TV-program

– Jo eldre jeg ble, dess skralere skulle jeg bli, sier hun og ler en bekymringsløs latter. Etter bomturen til Slemmestad satte hun seg ned for å se «Holmgang» på TV2. Selvfølgelig hadde hun vondt i knærne. Da Svein-Magne begynte å be, reiste hun seg, la venstre hånd på TV-en og ba. Hun opplevde ikke noe spesielt under forbønnen, men da hun begynte å gå rundt i huset, oppdaget hun at smertene i knærne var borte! Hun satte seg resolutt ned og skrev brev til Svein-Magne, TV2 og til professor Fønnebø. Sistnevnte forsker på helbredelser, og etterlyser tilbakemeldinger fra folk. – Dette snakket om at de ikke får tilbakemeldinger, fnyser hun av.

Gerd har også slitt med urinlekkasje i mer enn 20 år. Hun er blitt mye bedre av det også! – Jeg fikk full service, sier hun opprømt.

Jesus er blitt så stor!

Gerd har opplevd noe som er vanskelig å forklare, men gleden er svært håndgripelig! Nå har jeg fått se Jesus så mye, mye større. Jeg har kommet ham nærmere etter dette. Har liksom greid å gripe noe som jeg har prøvd å fange i mange år uten å klare det.

I tida etter TV-programmet har hun vært helt bra i knærne. Hun behøver ikke Ibux. Gerd har til og med vært til fjells. Etter en lang gåtur på Gol var hun verken sliten, trøtt eller hadde vondt. Hvorfor hun skulle få oppleve dette, har hun ingen forklaring på. – Jeg er ikke noe spesielt bønnemenneske, sier hun selv, men jeg er en åpen person.

I godt selskap

Buskerud-kvinnen har delt gleden over helbredelsen med familie, venner og naboer. Nylig hadde hun en elektriker innom som fikk høre den gode nyheten. – Jeg trur på det, jeg og, sa han etter å ha hørt Gerd sin historie.

Da Gerd besøkte en av naboene sine, viste det seg at også naboen hadde sett TV-programmet, lagt hånda på fjernsynet og blitt helbredet i knærne! I ukene etterpå har de to kvinnene vært innom hverandre og sjekket at helbredelsene holder. Og det gjør de.

Brennende harm

Gerd er ei meget observant dame som gjengir ordrett hva som ble sagt under TV-programmet. Hun husker svært godt hva presten og biskopen sa til Svein-Magne Pedersen.

– Det var godt at Gelius ikke var her, sier hun med glimt i øyet og skoggerler. Hun har en høne å plukke med presten i Vålerenga kirke. 75-åringen blir fryktelig frustrert over hva teologene fikk seg til å si. Hun synes de var uforskammet. – Svein-Magne er et Guds redskap. Tusenvis har fått et bedre liv etter forbønn fra evangelisten. Han bruker gavene sine. Tenk om han ikke hadde gjort det, hva ville han da vært skyldig i? Nei, vi behøver mennesker som Svein-Magne, sier hun bestemt.

Skinner som ei sol!

Det er mer enn bra med meg, pleier jeg å si når jeg treffer kjente. De fleste skjønner med en gang at noe har skjedd. – Du skinner jo som ei sol, sier de.

Gerd sine barn synes det er fantastisk og gledelig det som har skjedd. – Uten Jesus kunne ikke dette ha hendt, poengterer Gerd. – Om det så var ti Svein-Magne og all verdens fjernsynsapparater, uten Jesus blir det ingen helbredelse. Jeg har hatt Jesus på besøk, jeg! Livet har forandret seg ganske mye, sier hun, smaker på ordene hun har sagt og retter seg selv: – Pøh! Det er helt nytt! Det er bare herlig!

IBUX: Gerd var avhengig av minst tre om dagen.

KRYKKENE: Disse behøver jeg ikke lenger!

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15