Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Telefonkirken – et teknologisk «mirakel»

Gjennom Telekirken (eller Telefonkirken) er det åpnet en unik dør for evangeliet i Norge. Trykk på 0-tasten på telefon-tastaturet så får du forbønn for frelse og helbredelse! Hver onsdag klokken 19.55 og 20.55 er det møte i en av verdens mest originale kirker.

Onsdag den 15. februar gikk startskuddet for åpningen av Telekirken. MJL var den første i verden som tok i bruk et konsept som dette – skreddersydd for oss av et teleselskap. Responsen var stor: Kirken ble straks fullsatt, og flere kom ikke inn. Det samme skjedde de fire neste onsdagene. Det nye møtetilbudet har stor suksess. Nå har vi økt kapasiteten slik at alle som ringer bør kunne komme inn.

Noen har ikke forstått ordet Telekirke. De tror det er et program på TV eller et program hvor man må logge seg inn på en computer. Det er ingen av delene. Telekirken betyr i vår sammenheng – telefonkirke.

Du trenger bare en telefon og en finger som kan taste inn telefon- nummeret

820 43 230

Altså kan i utgangspunktet alle komme på møte, uansett hvor du bor i Norge. Fordelene med telefonkirken er mange:

Det er mange som spør om jeg kan komme til deres hjemsted for å ha møte. Det er et positivt spørsmål som jeg setter pris på å få. Men det er ikke alltid praktisk mulig for meg. Men i telefonkirken bryter vi alle geografiske grenser. Om du bor innerst i en fjord, på fjellet, i en dal eller i en by, kan vi møtes over telefonen, i en usynlig «sal».

Når du ringer 820 43 230, får du først høre at du er kommet inn i MJLs Telekirke. Så venter du noen sekunder og så hører du mumling fra andre som også har ringt inn. Man kan faktisk snakke med andre i salen. Men gjør man det, kan det fort bli et surr av stemmer, særlig hvis det er mange som har ringt inn. Så det bør man ikke gjøre. I min barndoms kirke på Ankenes ved Narvik hang det en gang et skilt på veggen i inngangspartiet: «Vær stille i Herrens hus.» Det bør man være i Telekirken også.

Vi åpner kirken hver onsdag kl. 19.55 og kl. 20.55. Møtet varer fra klokken 19.55 – 20.30, og 20.55 - 21.30. Man kan ringe inn fem minutter før og ellers hele tiden under møtet, hvis ikke kirken er full.

Men kirken kan fort bli full. Den første tiden var det bare plass til nærmere hundre mennesker i kirken. Mange kom ikke inn, men hørte bare sus på linja. Men nå er kapasiteten blitt mye større. Nå er det plass til mange flere i «salen».

Trykk 0 for helbredelse og frelse

Helbredelse. Klokken 20.00 kommer jeg inn og begynner møtet. I «Mirakelhjørnet» presenterer jeg vitnesbyrd fra mennesker som er blitt helbredet. Blant annet intervjuer jeg en på direkten som er blitt frisk fra en sykdom.

I «Dagens ord» holder jeg en andakt om helbredelse. Deretter ber jeg for alle som er syke. Før jeg ber, ber jeg om at alle som vil ha forbønn skal trykke på 0-tasten på telefontastaturet. I samme sekund kan jeg følge med på min dataskjerm hvor mange som ønsker forbønn. Så ber jeg en bønn om helbredelse for alle som har bedt om forbønn.

Frelse. Deretter forkynner jeg frelsens vei for de som ikke har omvendt seg til Gud. Når jeg har gjort det, ber jeg alle som ikke er frelst om å trykke på 0-tasten på telefontastaturet. Og nå kan jeg se på min dataskjerm hvor mange som vil bli frelst. Så ber jeg frelsesbønnen med de som ønsker å ta imot evig liv.

På det første møtet ga 24 til kjenne at de ville bli frelst. I det neste var det 21. Onsdagen deretter var det også 21 som trykte på «frelsesknappen». Den neste onsdagen gav 35 respons på frelsesinnbydelsen. Deretter 32 og 40 personer. Siden er langt over tusen søkt frelse. Dette er helt fantastisk! De som blir frelst får så tilbud om å få tilsendt mitt frelseshefte «Neste stopp, himmelen» – gratis. Jeg vil også anbefale dem å oppsøke en menighet.

Fordeler. En annen fordel med Telekirken: Folk som vil bli helbredet og frelst kan sitte alene og velge frelse og helse. Her kan politikeren, skuespilleren, direktøren så vel som oss vanlige Per og Kari’er være anonyme. Her trenger de ikke å bli sett i en stor forsamling. Selvsagt ønsker jeg ikke at noen skal være anonyme kristne, men å vitne om sin frelse kan man gjøre senere.

Kollekt

Det koster hundre kroner å komme inn i Telekirken. Går man på møter er det vanlig å gi en frivillig kollekt. I Telekirken gir du kollekten gjennom telefonen. Før man ringer blir det opplyst at det koster hundre kroner å bli med i kirken. Ønsker man ikke å delta, kan man legge på. Kollekten i Telekirken er derfor også frivillig.

Vi er takknemlige til deg som velger å gi til misjonen på denne måten. Det gir oss mer frihet til å utføre det arbeidet Gud har kalt oss til. Av de hundre kronene skal staten ha moms på tjue kroner. Teleoperatøren skal ha sitt, og resten går til MJL.

Resultater

Resultatene har vært oppsiktsvekkende. I løpet av de seks første onsdagene har 173 personer gitt til kjenne at de ville bli frelst. Og dette er resultatet av seks halvtimer i kirken! Det er grunn til å takke Gud for ny teknologi. En mann hadde i tjue år plagdes med ryggen. Den 15. februar lyttet han til budskapet på Telekirken. Jeg ba de syke om å trykke på 0-tasten for å tilkjennegi at de ønsket forbønn for sin plage. Det gjorde også denne mannen. Straks kjente han en varme som strømmet inn i ryggen, og så ble han helbredet.

Gud velsigne Telekirken!

Svein-Magne
Kom du ikke inn i Telekirken?

Vi hadde noen startvansker de første onsdagene i Telekirken. Mange ringte og kom igjennom. Andre ringte, ble ønsket velkommen til Telekirken, men så ble det bare sus eller bare stillhet. Hvis du er blitt trukket hundre kroner ifølge telefonregningen din, vil vi gjerne gi deg en gratisadgang til neste møte i Telekirken. Send oss ditt telefonnummer, så vil du ikke bli trukket den neste onsdagen du ringer 820 43 230. Skylder vi deg for flere ringninger (hvis du ringte flere ganger og ikke kom igjennom) vil vi gi deg tilsvarende gratis besøk i kirken. Teknikerne har nå rettet på feilen. Hvis du er blitt brutt under vanlige samtaler på forbønnsnummeret 820 750 70, og vi skylder deg for noe i den forbindelse, vil vi gjerne refundere deg for hva vi skylder. Gi oss beskjed på telefon 38 15 00 50. Vi ønsker ikke å bli noen noe skyldig.

Svein-Magne


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15