Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Se "Miraklet er Ditt" her

Det er nå mulig å se TV-programmet "Miraklet er Ditt" her på websidene.

For deg som ikke har tilgang til Verdikanalen eller Gospel-channel kan du se TV-programmene her. Den engelske versjonen skal også legges ut.

Se de her

Se også:

 • Se det her


 • © 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

  DAGENS MIRAKEL
  (Bok)

  En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

  Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

  Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


  Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

  Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
  Salme 77:15