Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«MIRAKELLØRDAG»

Helbredelsesseminar med Svein-Magne Pedersen på konferansehotel i Norge.

Kursene varer fra kl. 11 til ca. 24 på en lørdag. Åpent for alle, frelst som ufrelst, syk som frisk.

Konferanseavgift: 990,-.
Mat for en hel dag: ca. kr 700,-.

Bønn for syke på seminarene.


Oslo
Clarion Hotell Oslo Airport, Gardemoen
(3 min. kjøring fra terminalen!).

Lørdag 3. mars
Klokken 11.00 - 24.00


SLIK MELDER DU SEG PÅ

For å melde deg på et seminar, må du gjøre følgende:

  • Bestem deg for hvilket sted du ønsker å delta på.
  • Send in konferanseavgiften på 990 kroner til MJLs seminarkonto i Sparebanken Pluss, Vennesla. Kontonummer: 3100 11 85554.
    Husk å skriv navn, adresse, telefonnummer og hvilke sted du ønsker å delta på informasjonsfeltet.

Når vi har mottatt beløpet, vil vi sende deg en bekreftelse på at du er blitt registrert. For sikkerhets skyld: Ta med kvitteringer fra banken til konferansen. Når du kommer til hotellet, vil du få et navneskilt som også er et bevis på at du er deltaker på seminaret.

Når du kommer til hotellet, betaler du ca. 700 kroner for mat og drikke for en hel dag. Dette beløpet skal hotellet ha. Av praktiske grunner ber vi deg om å betale med penger og ikke bankkort.

Vi ønsker at alle skal melde seg på ved å betale seminaravgiften til vår bank, for da vet vi på forhånd hvor mange som vil komme på seminaret. Hotellet kan da sette ut stoler til rett antall deltakere. Kommer du i siste liten og ikke har rukket å betale seminaravgiften gjennom din bank, vil vi selvsagt slippe deg inn hvis det er plass - mot at du da betaler kontant ved inngangen. Men ikke alle hoteller godtar etternølere.

Det er stor interesse blant folk for etter å komme på slike seminarer. Vær derfor rask og meld deg på.

Velkommen til ”Mirakellørdag” på et av de mange vakre hoteller som fins i Norge! Jeg gleder meg til å treffe deg! Trenger du mer informasjon, må du gjerne kontakte vårt kontor.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

DAGENS MIRAKEL
(Bok)

En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15