Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
«MIRAKELLØRDAG»

Helbredelsesseminar med Svein-Magne Pedersen på konferansehotel i Norge.

Kursene varer fra kl. 11 til ca. 24 på en lørdag. Åpent for alle, frelst som ufrelst, syk som frisk.

Konferanseavgift: 990,-.
Mat for en hel dag: ca. kr 700,-.

Bønn for syke på seminarene.


Oslo
Clarion Hotell Oslo Airport, Gardemoen
(3 min. kjøring fra terminalen!).

Lørdag 3. mars
Klokken 11.00 - 24.00


SLIK MELDER DU SEG PÅ

For å melde deg på et seminar, må du gjøre følgende:

  • Bestem deg for hvilket sted du ønsker å delta på.
  • Send in konferanseavgiften på 990 kroner til MJLs seminarkonto i Sparebanken Pluss, Vennesla. Kontonummer: 3100 11 85554.
    Husk å skriv navn, adresse, telefonnummer og hvilke sted du ønsker å delta på informasjonsfeltet.

Når vi har mottatt beløpet, vil vi sende deg en bekreftelse på at du er blitt registrert. For sikkerhets skyld: Ta med kvitteringer fra banken til konferansen. Når du kommer til hotellet, vil du få et navneskilt som også er et bevis på at du er deltaker på seminaret.

Når du kommer til hotellet, betaler du ca. 700 kroner for mat og drikke for en hel dag. Dette beløpet skal hotellet ha. Av praktiske grunner ber vi deg om å betale med penger og ikke bankkort.

Vi ønsker at alle skal melde seg på ved å betale seminaravgiften til vår bank, for da vet vi på forhånd hvor mange som vil komme på seminaret. Hotellet kan da sette ut stoler til rett antall deltakere. Kommer du i siste liten og ikke har rukket å betale seminaravgiften gjennom din bank, vil vi selvsagt slippe deg inn hvis det er plass - mot at du da betaler kontant ved inngangen. Men ikke alle hoteller godtar etternølere.

Det er stor interesse blant folk for etter å komme på slike seminarer. Vær derfor rask og meld deg på.

Velkommen til ”Mirakellørdag” på et av de mange vakre hoteller som fins i Norge! Jeg gleder meg til å treffe deg! Trenger du mer informasjon, må du gjerne kontakte vårt kontor.


Publisert:
2006-01-02


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. -

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15