Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
La hånda på fjernsynet under «Holmgang» –
KVITT 13 ÅR MED LIDELSE

På «Holmgang» den 5. oktober i fjor fortalte Tore Kristoffersen fra Røros hvordan han ble helbredet for en alvorlig nakkelidelse.

Tore Kristoffersen har tre ganger blitt skadet i nakken. For 13 år siden falt et tak over hodet hans mens han bygde et nytt fryserom. Nærmere undersøkelse viste at han hadde fått et kompresjonsbrudd og en whiplashskade i nakken. Dette førte til at han ble uføretrygdet.

I 1995 var han sammen med en kamerat i skogen og hogde trær. Her var han igjen uheldig og fikk et tre over nakken. Etter dette ble nakkesmertene enda verre. Etter hvert ble han krokrygget. Som om ikke det var nok, kort tid senere fikk han en lastebilluke i hodet.

Tore tar det med et smil: - Jeg har skadet nakken så mange ganger at hadde jeg vært husdyr, så hadde jeg vært avlivet for lenge siden.

Den 23. oktober 2002 var Svein-Magne Pedersen gjest på «Holmgang». Da la Tore en hånd på fjernsynet og den andre på nakken. Dagen etter våknet han frisk. 13 år med nakkelidelser og søvnløshet var kommet bort. Han ble rett i ryggen og kunne snu hodet alle veier, noe han ikke hadde kunnet gjøre på mange år.

Den 5. oktober i fjor var Tore gjest på «Holmgang». Nærmere 500.000 seere fikk da høre hans mirakelhistorie.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15