Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sterke møter i Ukraina

GODT SYN: Denne kvinnen hadde dårlig syn, men etter forbønnen kan hun lese fra Bibelen uten briller!
Endelig skulle vi sette våre føtter på ukrainsk jord – for første gang! Det blir neppe den siste!

Tekst og foto: Svein-Magne Pedersen

Sammen med foretningsmannen og norsk-amerikaneren Odd Frustøl fra New Jersey, planla Solveig og jeg en tur til byen Sumy i Ukraina. Odd hadde vært her mange ganger tidligere og vært primus motor i å få restaurert et gammelt stort teater fra Sovjet-tiden – til et strålende vakkert kirkebygg. Restaureringen på innsiden ble ferdig fire dager før vi kom.

Menigheten med pastor Roman i spissen, tok imot oss med åpne armer. De hadde sett fram til en spennende møteserie med en norsk helbredelsespredikant på scenen. Og spennende ble det! En lyttende og åpen forsamling tok imot ordet med glede i hvert av de fem møtene som ble arrangert i tiden 2.–4. desember i fjor. Her ble folk lett frelst. Om lag 140 mennesker tok imot frelsen under møtene. De ble tatt godt vare på av veiledere.

Gud utløste en sterk helbredelseskraft i forbindelse med forkynnelsen. De fleste ble helbredet der de sto i benkene mens jeg bød sykdommene å forsvinne. Frimodig kom de frem og vitnet om Guds under – mange, mange! Det var få som ikke ble friske under møteserien. De tok imot Guds kraft på en enkel måte. Kraften var så sterk at de fleste ikke greide å stå på føttene under personlig forbønn.

Ukrainerne er åpne og hjertelige mennesker som vi fort ble veldig glade i. «Velkommen tilbake til Ukraina!» var det siste pastor Roman sa til meg da vi sa farvel på flyplassen i Kiev. Jeg lengter alt tilbake…

Svein-Magne

FULL KIRKE: Mange kom på møtene i den nyrestaurerte, flotte kirken. Odd Frustøl t.v. fremme. Deretter pastor Roman. De fire t.h. er kristne bønder fra Trøndelag.

Mange frelst: På ett av møtene tok over 50 mennesker imot frelsen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15