Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
MJL starter onsdagsmøter på telefonen:
Opprettelse av telekirke

Starter onsdag 15. februar kl. 20

En revolusjonerende tanke - nå kan du komme på helbredelsesmøte hver onsdag, uansett hvor du bor i vårt vidstrakte land! Alt du trenger er en telefon. Deretter slår du nummer 820 43 230.

Det er mange som spør om jeg kan komme til deres hjemsted for å ha møte. Det er et positivt spørsmål som jeg setter pris på å få, for jeg elsker å komme rundt på forskjellige plasser i Norge. Men det er ikke alltid praktisk mulig for meg.

Genial løsning

For å bøte på dette behovet, har jeg funnet en løsning som både er genial og moderne. Kloke hoder i telebransjen har løst problemet med avstand mellom oss mennesker. I dagens samfunn kan vi ta i bruk moderne hjelpemidler. Teknologien må tjene Guds sak. Teleekspertene har funnet en løsning - telefonkontakt hvor vi kan ha flere hundre i «salen» samtidig - altså på nettet, i nettkirken.

I praksis blir det slik: Du ønsker å høre på meg, stille spørsmål eller få forbønn i telekirken. Hva gjør du da? Du ringer kirkens teletorgnummer onsdager klokken 20. I denne kirken begynner vi møtet med å ta opp en ”kollekt” på 100 kroner. Det er et engangsbeløp som dekker 30 minutter på Teletorget og som kommer på telefonregningen din. Det er egentlig billig med tanke på at dette er Teletorg (kr 3,33 pr. min). Dette må du betale for å komme inn. Det koster oss noe for å kunne bruke dagens teknologi. Overskuddet går til MJL. 100 kroner er ikke mye i dag. Hadde du vært i en vanlig kirke, ville du sikkert ha gitt det i kollekt, og kanskje mer til.

Snakke til meg

Møtet varer altså i 30 minutter. Når du ringer vårt nye teletorgnummer 820 43 230 onsdager klokken 20, kommer du inn i «kirken». På samme tid ringer det flere andre fra hele Norge som også vil inn i kirken. Her er det plass til mange hundre. Det er fint å være med fra starten av møtet (kl. 20), men kommer du senere på møtet, kan du når som helst ringe kirkens teletorgnummer og komme rett inn i «kirken». Du hører hva jeg sier. Her vil jeg blant annet fortelle om de ferskeste miraklene vi har fått på bordet i vår misjon. Det skjer store ting omtrent hver dag i vårt virke. Du vil også få opplysning om hvor jeg skal ha møter.

Når vi kommer til spørrerunden og du ønsker å stille meg et spørsmål, kan du trykke på 0-tasten på telefontastaturet. På PC-skjermen kan jeg se at du ønsker å snakke med meg. Med musa klikker jeg på ditt symbol. Og du kan si hva du har på hjertet. Alle i salen hører hva du sier. Jeg svarer da på ditt spørsmål. Og alle i salen hører hva jeg sier. Så klikker jeg på nestemann som har spørsmål, osv.

Frelse og helse

På slutten av møtet vil jeg holde en andakt om helbredelse. På slutten av andakten vil jeg spørre om det er noen som ønsker å bli helbredet. Da kan du igjen trykke på 0-tasten på telefontastaturet. Det betyr nå: Jeg ønsker å bli helbredet. Men denne gangen blir det ikke anledning til å snakke til meg. La oss si at 30 trykker på 0-tasten på tastaturet. Jeg vil da be en generell bønn om helbredelse for de 30 (slik jeg pleier å be på landsdekkende TV-programmer). Da kan du legge en hånd telefonen (slik mange la en hånd på TV-skjermen og ble helbredet).

Deretter vil jeg spørre om det er noen som vil bli frelst. De som ønsker det, gir seg til kjenne ved å trykke 0-tasten. Det betyr: Jeg vil bli frelst. Da vil jeg be for disse.

Hvis du ikke ønsker å snakke med meg, sitter du bare stille i kirken slik som man vanligvis gjør på møter. Når så halvtimen er over, håper jeg du sitter igjen med noe godt i ditt hjerte. Kanskje har Gud rørt ved din syke kropp eller frelst din sjel. Eller du er blitt oppmuntret til å tro på Guds løfter.

Dette er såre enkelt.
Ring 820 43 230 og så er du i kirken. Det er alt du trenger å gjøre.

Avstand betyr ikke noe lenger. Om du bor i Vardø, Karasjok, Oslo eller på Røros, har det ingenting å si. Vi er likevel kommet nær - på telefonen. Gud er ånd. Det betyr at han er over alt til alle tider. Hos ham fins ikke begrensninger i tid og rom.

Snart skal vi sprenge møtebegrensninger mellom deg og meg!

Telekirken er selvsagt et tilbud som kommer i tillegg til andaktstelefonen (820 750 80) dag og natt og forbønnstelefonen (820 750 70) fra klokken 9 om morgenen til klokken 23 på kvelden. Her er det ingen forandring, alt går som før der. På forbønnstelefonen er det enda bedre plass til sjelsorg og forbønn enn i Telekirken.

ÅPNINGSDAG FOR KIRKENS FØRSTE MØTE:
ONSDAG DEN 15. FEBRUAR
FRA KL. 20.00 - 20.30.

Det blir møte HVER ONSDAG fra og med den 15. februar, klokken 20.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15