Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Det nye konseptet – «MIRAKELLØRDAG»

En novembermorgen i fjor våknet jeg i femtiden. Gud ga meg en visjon om en ny måte å utbre evangeliet på.

Tekst: Svein-Magne Pedersen

JEG HAR LENGE TENKT PÅ hvordan jeg skulle kunne nå ut med evangeliet til steder med liten eller ingen evangelisk virksomhet. Skulle jeg bare la tilfeldighetene råde og vente på at en eller annen menighet der på stedet en eller annen gang i fremtiden skulle finne det for godt å kalle meg dit? Og imens går mennesker i åndelig mørke og mot en evig fortapelse.

MANGE ENKELTPERSONER ringer til meg og spør om jeg kan komme til deres by eller sted og ha møter. Ofte fins det ingen menigheter der, eller de tror de er for små til å arrangere stormøter med meg. Selv pleier jeg aldri å invitere meg selv til noen menighet. Invitasjonen må komme fra menigheten selv. Invitasjonene mangler så visst ikke!

MENS JEG LÅ DER tidlig en morgen og tenkte på dette problemet, talte Gud med ett til meg og sa: «Arranger seminar om helbredelse på lørdager.» Jeg bare visste at dette var Guds tale til meg. Gud talte til meg om å benytte meg av hotell, gjerne konferansehotell med store saler. Dette var tingen. På denne måten kan jeg styre virksomheten selv uten å være avhengig av noen menighet. For det fins dessverre mange menigheter som ikke er så veldig interessert i evangelisasjon og helbredelsesmøter. Nå kan jeg dra hvor jeg vil i vårt vidstrakte land og ha helbredelsesseminar – bare det fins et konferansehotell på stedet. Om menigheter på stedet ønsker å samarbeide, er det bare hyggelig. Nyfrelste trenger jo en menighetstilknytning.

PÅ LØRDAGER har nesten alle fri. Dessuten kolliderer man heller ikke med menighetenes søndagsmøter. Fordelen med seminarer er mange: Her kan venner av MJL få komme sammen og bli kjent med andre som har samme interesse. Mange av disse har et ønske om å være partnere til vår misjon. Her får de sjansen til det. Dessuten er det mange som har et personlig sterkt ønske om å treffe meg. Vi er blitt kjent på telefonen, men mange av dem ønsker også nærkontakt og forbønn. Her kan de få det i fine omgivelser.

JEG KOMMER IKKE til å slutte med å ha vanlige møter i kirker og bedehus. Seminarene er et tillegg til vanlige møter.

ANDRE FORDELER: Mange kommer langveisfra til kontoret i Vennesla for å få forbønn. Vi har ofte syke som har kommet langveisfra med fly til Kristiansand. Disse har betalt flere tusen kroner i flybilletter. Noen har kjørt mange mil i bil og gitt mange penger til bensinstasjonene. Nå kan de spare tusener av kroner fordi jeg kommer til deres by eller deres distrikt. I stedet for å gi SAS-Braathens tusener av kroner, kan de gi en gave til vår misjon. SAS-Braathens har nok av penger. Flyselskapet hjelper ikke syke og lidende. Det gjør vi. Og her er vi ved en viktig sak: Vi trenger så sårt midler til å fullføre vårt kall til å nå ut med et fullt evangelium til en verden i nød. Men mangel på penger hindrer oss. Dessuten står vi nå klare til å bygge et nytt helbredelsessenter i Vennesla som vil koste flere millioner. Overskuddet av disse seminarene vil bli en av flere inntektskilder til MJL.

HVA VIL DET KOSTE? Seminaravgiften som alle må betale er på 990 kroner. I tillegg kommer mat på hotellet (tre måltider). En slik pakke vil komme på 550-800 kroner. Prisene varierer fra hotell til hotell. Hvis noen ønsker å overnatte på hotellet, vil deltakerne få en gunstig pris fra hotellet. I tilfelle noen vil overnatte, må deltakerne gi beskjed til hotellet at de skal være på MJLs helbredelsesseminar, slik at de får spesialprisen.

VANLIGE VERDSLIGE DAGSSEMINARER på hotell i Norge pleier å variere fra 3000–6000 kroner. Og de varer ofte bare i seks-sju timer. I så måte er vi svært billige. Å ta seminaravgift er forresten blitt helt vanlig på kristne arrangementer. Hvorfor skal alt være gratis i kristen sammenheng? Guds menighet lider under en slik åndelig snillisme. Hvis en arbeider er sin lønn verd, som Jesus sa, må vi finne måter å få inn penger til misjonen slik at flere arbeidere kan bli sendt ut. Seminaravgift er en av flere metoder som jeg tror Gud vil velsigne.

DET ER FORRESTEN ingen ting i vår kristne virksomhet som er gratis. Noen har alltid gått forut og betalt prisen! Jeg tror nesten alle i Norge har råd til et slikt arrangement. Det er her snakk om prioriteringer. Og har du ikke råd akkurat nå, så spar penger til et seminar på et senere tidspunkt. Støtt MJL ved å bli deltaker på våre seminarer – og bli selv velsignet!

DET KAN VÆRE VEL anvendte penger til din egen fordel. Blir du frisk etter et slikt seminar, sparer du seg selv for år med smerter og lidelser, penger til behandling hos lege, fysioterapeut og kiropraktor. Dessuten sparer du tusener av kroner til kjøp av medisiner. Og skulle du ikke bli helbredet, har du likevel fått en dag med mye velsignelse, god undervisning, nye venner og kontakter – og et nytt håp om at underet kan komme ved en senere anledning.

UNN DEG SELV en dag utenom det vanlige! Jeg har selv utarbeidet dette konseptet. Konferansen begynner klokken elleve på en lørdag formiddag. Jeg underviser i fire bolker, hver på 45 minutter om forskjellige sider ved helbredelse. Min kone Solveig underviser i en bolk om nødvendigheten av tilgivelse. I MJLs stab har vi også en dyktig kristen sangerinne, Ingfrid Rogstad. Hun vil fylle konferansesalen med oppbyggelig kristen sang og musikk. Her kan du både bli frisk og frelst. I seminaret vil vi tilby både fysisk helbredelse, indre helbredelse og åndelig helbredelse (frelse).

MÅ MAN VÆRE SYK for å delta på et slikt helbredelsesseminar? Langt derifra! Det er mange som ønsker å sette seg inn i denne viktige siden ved evangeliet. Helbredelsesforkynnelse er en mangelvare i våre menigheter. Dette kan bli en minibibelskole for deg. Selv har jeg studert emnet i 34 år og har lang fartstid som helbredelsespredikant.

N.B.: Både kriste og ikke-kristne er velkommen på våre seminarer.

VI SKAL OGSÅ SPISE SAMMEN: lunsj, flere pauser med mineralvann/kaffe/te og kaker og til slutt middag ved 6-tiden.

KLOKKEN 19:30 begynner jeg å be for de syke. Nå er hjertene forberedt og trosdørene på vidt gap. Det blir derfor lettere for Gud å berøre syke mennesker når atmosfæren er renset og troskanalene åpnet. Som vanlig kommer jeg til å be til siste mann/kvinne har fått forbønn, selv om det blir langt på natt. Hvis du har rom på hotellet, kan du gå dit og hvile innimellom.

JEG TROR AT GUD vil bruke disse konferansene til å nå ut med evangeliet til flere kirkefremmede mennesker. Han vil også bringe oss nærmere hverandre enn det som skjer på vanlige møter. Mange vil i større grad forstå hva helbredelse går ut på og lettere ta imot legedom under forbønnsdelen. I en slik trosatmosfære er det også lett å ta imot frelsen. Det er hovedmålet med slike konferanser.

Meld deg på og opplev «Mirakellørdag» på nært hold. Gi deg selv en dag uten om det vanlige!

P.S.: Har du spørsmål i forbindelse med «Mirakellørdag», ring 91 13 60 19 mellom kl. 09 og 16. Cecilie vil gjerne hjelpe deg.

Svein-Magne Pedersen


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15