Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Godt samarbeid gav resultater:
Sterke helbredelsesmøter i Heddal

BØNN FOR SYKE: Svein-Magne Pedersen betjente de syke ut i de sene nattetimer på Pinsemenigheten Betesda i Heddal.
Pinsemenigheten Betesda sammen med Salem Misjonsmenighet arrangerte sist helg helbredelses­møter med evangelist Svein-Magne Pedersen. Femten mennesker søkte frelse og mange sterke helbredelser skjedde. Lokalavisen Telen gav positiv dekning av møtene.

Tekst og foto: Johan Hovda

– Ifjor talte Gud til meg om at vi skulle invitere Svein-Magne Pedersen og ha helbredelsesmøter her i Heddal, forteller Sverre Granlund, pastor i Salem misjonsmenighet. Han tok så kontakt med pastorkollega Willy Dahlskås i pinsemenighen Betesda og så gikk de sammen for arrangementet.

Bønnene ble besvart

I lengre tid har de to pastorene selv bedt for møtene og oppmuntret menighetene til å be. Sverre Granlund sier at det er spesielt tre ting han hadde bedt om og fått visshet om at skulle skje i møtene. Det første er at sterke helbredelser skulle skje som skulle være et vitnesbyrd i lokalmiljøet og deretter at folk skulle bli frelst. Gjennom dette skulle den nødvendige økonomien bli forløst.

Og han fikk sine bønner besvart. Det var nærmere 700 mennesker på besøk i Betesdas lokaler møtehelgen, mange sterke helbredelser skjedde og femten personer søkte frelse. Kollekten i arrangementet ble nok til å dekke utgiftene. Det har vært et svært godt samarbeid mellom de to menighetene i forberedelsene og gjennomføringen av møtene. – Det var åpne og fine møter åpne og gode møter og lett å preke, sier Svein-Magne Pedersen. – Det var en fin åndsatmosfære i møtene. Og så satte jeg stor pris på det fine samarbeidet vi hadde med pastorene, de involverte og menighetene, sier han.

God pressedekning

Lokalavisen Telen hadde tre førsteside oppslag i forbindelse med helbredelses­møtene. De skrev positivt om møtene i forkant med overskriften ”Kølapper til helbredelse”. Og på mandag, etter møtehelgen var hovedoppslaget: ”Randi fikk igjen synet”. Telen gav et portrettintervju av Randi Øksnes fra Bergen som på møtet lørdag kveld fortalte sin historie. Hun ble i 2004 helbredet for 70% svaksyn på høyre øyne, bekkenløsning og plattfot. På søndagsmøtet kom også en journalist og en fotograf fra Bergens Tidende for å lage en åtte siders feature til Bergens Tidende lørdagsbilag i forbindelse med møter Pedersen skal ha i Loddefjord kirke, 8. til 9. oktober. Bilaget skulle omhandle møtene og helbredelser i Heddal, samt Pedersens tjeneste og virke.

Guds kraft til helbredelse

Svein-Magne tok seg god tid til å betjene hver enkelt som kom for å få forbønn. Folk ble helbredet fra en rekke sykdommer, deriblant astma, flere øre og øyesykdommer, mange med dårlige og utslitte knær, forskjellige spiseforstyrrelser, angst og nerveproblem, betennelser av forskjellig slag. De ble etter hvert intervjuet av Svein-Magne der de fikk fortelle om hva Jesus hadde gjort, til oppmuntring for resten av salen.

Det var to glade pastorer som sa farvel til Svein-Magne, da det hele var over natt til mandag. – Vi er svært glade for å ha hatt disse møtene med Svein-Magne her i Heddal og ønsker ham tilbake igjen neste år, sier Willy Dahlskås.

FORNØYD TRIO: Svein-Magne Pedersen sammen med Sverre Granlund og Willy Dahlskås. De fikk se at mange søkte frelse og sterke helbredelser skjedde denne møtehelgen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15