Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Senterkirken Eiker:
Over 30 frelst og mange helbredet

LYSKEBROKK: Gunnar Enok Nilsen (55) ble helbredet for lyskebrokk i Svein-Magnes møte i Senterkirken Eiker.
Mer enn 30 tok imot frelse og minst like mange ble momentant helbredet, da Svein-Magne Pedersen gjestet Senterkirken Eiker 5. og 6. oktober.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Folk kom fra Eikerbygdene i Buskerud og fra omkringliggende kommuner og fylker for å få en berøring av Guds kraft, da Svein-Magne Pedersen gjestet Senterkirken Eiker. Nærmere 500 personer hadde funnet veien til de to møtene som varte i til sammen 20 timer.

Henny Konradsen hadde reist den lange veien fra hjemplassen Finnsnes i Troms for å få forbønn hos Svein-Magne. 86-åringen var født med dårlig hørsel, og var nesten døv da hun kom til møtet søndag. Da Svein-Magne bad for henne, fikk hun normal hørsel på begge ørene, og kunne legge de to høreapparatene i lommen.

– Jeg visste at jeg kom til å bli helbredet, sier Henny Konradsen. – Jeg ble overbevist om at Jesus skulle helbrede meg, da jeg satt på flyet nordfra. Jeg har tro, forsikrer hun.

Henny hadde også svært dårlig syn på begge øynene som en følge av netthinneavløsning. Hun hadde hatt flere øyeoperasjoner. Da Svein-Magne la hendene på øynene hennes fikk hun godt syn.

– Nå ser jeg helt klart, sier hun. Henny stråler og uttrykker sin takknemlighet over at hun både har fått godt syn og god hørsel. – Det er så stort at jeg får lov å høre uten høreapparat, sier hun. – Store deler av livet har jeg brukt høreapparat på begge ørene.

Lyskebrokket forsvant

Gunnar Enok Nilsen (55) fikk også oppleve Guds helbredende kraft i Svein-Magnes møte søndag. Han hadde hatt lyskebrokk i fire år. Da han gikk fram med barnebarnet på armen, for at den lille gutten skulle få forbønn, opplevde han selv at det gikk en varm strøm gjennom kroppen. Gunnar tenkte ikke på lyskebrokket før senere på kvelden, da han plutselig kom til å tenke på at han ikke hadde kjent noe til det.

– Jeg gikk straks ut på toalettet for å sjekke om det var borte, og det var det, sier han forundret og glad. – Jeg har selv vært med å be for mange syke, og flere har blitt helbredet, men det er spesielt når en får oppleve å bli helbredet selv, sier Gunnar som er med i lederskapet i Senterkirken Eiker. – Jeg har hatt lyskebrokk i omkring fire år. Det spratt ut bare jeg hostet litt, og hvis jeg bar noe tungt. De siste dagene hadde det også begynt å verke en del. Jeg vurderte å gå til lege for å få gjort noe med plagene, men nå slipper jeg det, sier han på telefonen to dager senere.

Over 30 frelst

Menigheten Senterkirken Eiker fikk navnet på 30 av de som tok imot frelse i de to møtene, hvorav 10 var fra Hokksund. Spesielt oppmuntrende var det at alle som ønsket å bli frelst, kom fram til veilederne under ettermøtet. Noen ønsket å være anonyme.

– Vi gleder oss til å følge opp disse, sier pastorparet, de tidligere Kongomisjonærene Elsa og Tor Egil Røyland. Senterkirken Eiker er to år gammel og har omkring 70 innskrevne medlemmer. De satser friskt på å nå ut med evangeliet til folk i Eikerbygdene, og gledet seg derfor stort over det som skjedde denne helgen. Også pressen gav begivenheten stor oppmerksomhet. Drammens Tidende hadde helbredelser som førstesideoppslag søndag. Her fikk begivenheten en positiv og god omtale. «En aktiv, blid og munter Svein-Magne Pedersen tok publikum med storm.» stod det å lese i artikkelen. Men journalisten forlot dessverre møtet ganske tidlig og fikk ikke med seg de mange helbredelsene som fant sted. Hadde han hatt anledning til å bli, ville også han fått oppleve at mange fikk god hørsel og klart syn, ble kvitt astma, betennelser av forskjellig slag, gikt, allergi, slitasjeskader, nakkeslengskader og migrene.

GOD HØRSEL OG KLART SYN:
– Det er stort at jeg får lov å høre uten høreapparat, sier Henny Konradsen (86) som var nesten døv og så svært dårlig da hun kom til møtet med Svein-Magne Pedersen. Etter forbønnen fikk hun god hørsel og klart syn.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15