Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Ryggen er «helt konge»

MOPEDULYKKE: Frank Birkeland ødela ryggen i en mopedulykke for to år siden. Da Svein-Magne bad for ham på møtet i Loddefjord kirke, ble han helt god.
Ryggen er «helt konge», sier Frank Birkeland (19) som opplevde at ryggen ble helt god da Svein-Magne bad for ham på møtet i Loddefjord kirke. Mange kom til kirken for å få forbønn, og flere ble helbredet.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

For to år siden var Frank Birkeland i en mopedulykke som gav ham en skade i ryggen.

– Jeg frontkolliderte med en bil og for over panseret, forklarer han. – Etter det har jeg hatt vondt i ryggen og har gått som en gammel mann. Legen mente at skaden var muskulær, og jeg har prøvd det meste for å bli frisk. Jeg har blant annet vært hos naprapat, fysioterapeut og kiropraktor. Etter hver behandling har jeg vært ganske god i omkring to dager, men så har smertene kommet tilbake igjen. Jeg har hele tiden hatt problemer med å sitte, og det har gjort ubeskrivelig vondt å reise seg.

Men nå er Frank Birkeland helt god.

– Jeg kjente nesten krampe i ryggen da Svein-Magne Pedersen bad for meg, sier han. – Etterpå har jeg vært helt god. Det er fantastisk.

Ektepar helbredet

– De skulle skifte den venstre hoften min, men nå har jeg ikke bruk for det, sier Olav Måkestad (88) fra Tørvikbygd nær Norheimsund. Da Svein-Magne bad for ham på møtet i Loddefjord, ble han helt god.

– Jeg har hatt vondt i den venstre hofta i mange år, forteller han. – Det verket uansett om jeg stod, gikk, satt eller lå. Men nå er smertene borte.

Kona Herborg (86) opplevde også å bli helbredet. – Jeg har i lang tid hatt plager i halsen, forteller hun. – Noe la seg på stemmebåndet slik at jeg mistet stemmen etter å ha pratet en stund. Jeg vet ikke hva som var årsaken til dette, men nå er det i alle fall borte. Det skjedde en forandring etter at Svein-Magne bad for meg. Nå kan jeg prate så mye jeg vil uten problemer.

Migrene og søvnproblemer

Yanka Ilieva Michelsen fra Bulgaria, nå bosatt på Straume, opplevde å bli helbredet for både migrene og søvnløshet da Svein-Magne bad for henne i Loddefjord kirke.

– I mange år har jeg tatt sterke tabletter hver kveld for å få sove, forteller hun. – Det siste året har jeg også vært plaget med migrene. Da Svein-Magne bad, slapp migrenen taket og jeg har også sovet godt. Jeg har ikke tatt tabletter for å få sove etter at han bad for meg, og det er nå to uker siden. Jeg vet ikke hva som var årsaken til søvnproblemene, men jeg tror det hadde sammenheng med nervene. Nå er jeg i alle fall helt god, og det er jeg veldig glad for.

SØVNLØSHET OG MIGRENE: Yanka Ilieva Michelsen ble helbredet for både søvnløshet og migrene da Svein-Magne bad for henne.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15