Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
110 frelst og full trøkk i Loddefjord kirke

KØ: To timer før møtet begynte, stod det et 70-talls personer i kø utenfor døren og ventet på å få komme inn.
Foto: Gidske Stark, Bergens Tidende
Loddefjord kirke var smekkfull to kvelder på rad, 110 personer gav til kjenne at de ville bli frelst og flere ble helbredet. – Det føles nesten uvirkelig, sier sogneprest Leif Thingnes.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Hele Norges øyne var rettet mot Loddefjord kirke da Svein-Magne Pedersen besøkte statskirkemenigheten 8. og 9. oktober. Kirkens invitasjon av helbredelsespredikanten hadde fanget medienes interesse. I forkant av møtene brukte Bergens Tidende flere sider i helgebilaget på temaet helbredelse ved bønn, og Holmgang på TV2 fulgte opp med en debatt foran 485.000 seere.

– Vi tenkte ikke at det skulle bli et sånt enormt mediekjør da vi bestemte oss for dette i mars, sier sogneprest Leif Thingnes. – Debatten på Holmgang før møtene var positiv og god reklame. Men en del av skriveriene og uttalelsene etter møtene har vært usaklige. Vi opplevde at Svein-Magne hadde en veldig fin form. Han bruker sin nordnorske humor på en god måte, og han er omsorgsfull overfor alle dem som ønsker forbønn. Vi ser på besøket hans som bare positivt, og vi har fått bare gode tilbakemeldinger både fra de som ble helbredet og andre som ikke opplevde noe spesielt.

Både sognepresten og menighetsrådet i Loddefjord menighet har måttet tåle kritikk fra biskopen etter invitasjonen.

– Men vi angrer slett ikke på at vi gjorde dette, sier Thingnes. – Det var en drøm som gikk i oppfyllelse i forhold til at så mange tok i mot Jesus. Det føles nesten uvirkelig. Det var også helt spesielt å se at det kom så mange mennesker på møtene. Det har aldri tidligere skjedd at vi har måttet vise folk bort fra kirken fordi det var fullt. Da jeg kom til kirken klokken 15.45, to timer og et kvarter før møtet skulle begynne lørdag, stod det et 70-talls personer utenfor døren og ventet på å komme inn. Begge kveldene måtte vi henvise folk til menighetshuset ved siden av kirken hvor vi hadde tv-overføring av møtene. Også menighetshuset ble fullt. I alt var det mellom 900 og 1000 mennesker på de to møtene. Også parkeringsplassen var stuvfull av biler lenge før møtet begynte.

– Parkeringsplassen var full omkring halvannen time før møtet skulle begynne begge kveldene, sier Thingnes. – Heller ikke det har vi opplevd tidligere.

Pressekonferansen

På bakgrunn av den enorme medie-interessen i ukene før møtene ble det invitert til pressekonferanse en halv time før møtet skulle begynne lørdag. Her var blant annet Bergens Tidende representert med journalist og fotograf. Under pressekonferansen siterte Svein-Magne Pedersen fra Matteus kapittel 10 vers 8 der Jesus sier til disiplene: «Helbred syke, rens spedalske, vekk opp døde, driv ut onde ånder!» Journalisten fra Bergens Tidende fulgte opp med spørsmål om Pedersen noen gang hadde vekket opp døde, og fikk til svar at han ved to anledninger hadde bedt for døde etter ønske fra deres familier. Dette resulterte i følgende tittel i Bergens Tidende søndag morgen: «Prøver å vekke døde», med påfølgende skriverier med uttalelser fra biskopen i Bjørgvin, Ole D. Hagesæther, som mente helbredelsespredikanten med dette hadde gått langt over streken.

– Jeg var selv til stede på pressekonferansen og hørte hva som ble sagt, sier Thingnes. – Derfor var jeg skuffet over oppslaget i Bergens Tidende søndag morgen. Det var litt verre enn hva jeg hadde forventet av en seriøs avis. Bergen Arbeiderblad som ofte er mer negative til det kristne budskapet har vært mye bedre. Det registrerer vi også. I tillegg gikk biskopen og andre fem på med sin usaklige kritikk etter oppslaget i Bergens Tidende. Det er trist.

110 frelst

Flere kom langveis fra til møtene i Loddefjord kirke. Et par hadde kjørt helt fra Jessheim, noen kom helt fra Kløfta, andre fra Voss og Hardanger. Det var mange ufrelste i Loddefjord kirke de to kveldene, og da Svein-Magne Pedersen hadde forklart om veien til frelse var det 110 personer som hadde ønske om å gjøre Jesus til Herre i livet.

– Få menigheter opplever at så mange kirkefremmede sier ja til Jesus i løpet av en helg, sier Thingnes. – 20 adresser hører hjemme i vår menighet. De fleste andre er ikke lengre unna enn en halv time. Vi følger opp de som ønsker det, og har blant annet hatt nyfrelstmøter. I disse dager ringer vi rundt til de nyfrelste for å invitere dem på Alphakurs.

110 FRELST: Svein-Magne hilser på nyfrelste under møtekampanjen i Loddefjord kirke. I alt 110 personer gav til kjenne at de ville bli frelst i de to møtene.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15