Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet i ankelen

HELBREDET: Gerd Håland fra Figgjo ble helbredet for sin svake ankel i høyre foten, etter et tragisk uhell ti år tilbake. Nå trenger hun ikke lenger innleggssålene.
Gerd Håland hadde i mange år plagdes med en vond ankel. Den 16. april kom hun på helbredelsesmøte i Pinsemenigheten Klippen, Sandnes hvor Svein-Magne Pedersen skulle tale og be for syke. Nå håpet hun på et mirakel.

Tekst og foto: Johan Hovda

I februar viste undersøkelse på Ortopedi-Service i Stavanger at Gerd Håland (38) hadde en feilstilling i ankelen. Resultatet av undersøkelsen førte til at hun begynte med innleggssåler for å kompensere for den svake ankelen.

Et tragisk uhell

For ti år siden opplevde Gerd et tragisk uhell. Hun gikk tur sammen med datteren sin. – Det var nysnø på blanke isen, forteller hun. – I en bakke begynte jeg å skli, og skled et godt stykke før jeg traff en hard snøkant ved veien og vrengte foten i fallet. Det ble et stygt brudd i høyre ankel.

På sykehuset i Mo i Rana ble det satt inn nagler i ankelen for å rette på skaden. – Dessverre ble det en mislykket operasjon, forteller hun. – Resultatet ble en feilstilling som jeg har måtte leve med.

Gerd gikk med krykker og en gipset fot i flere måneder. – Først etter to år var foten så god at jeg kunne gå sånn noenlunde på den, sier hun. – Foten fungerte ganske bra i mange år frem til høsten 2004, da jeg igjen fikk problemer med den dårlige ankelen. Når jeg stod stille, begynte foten å skli ut. Leddene var låst på høyre side av fotbladet.

– Jeg gikk til kiropraktor for å knekke de stive leddene opp, forteller hun. – Men det skulle ikke bli bedre. Etter en uke kjente jeg en lammelse i høyre foten og jeg ble sengeliggende i halvannen måned. Jeg tenkte mye over sin situasjon i den tiden.

Regelmessig turgåing

– Jeg forstod at fortsatt behandling hos kiropraktoren ikke ville hjelpe, sier Gerd. – Ankelen var svak og tålte ikke mye belastning. Løsningen ble å trene opp musklene. Etter jul begynte jeg å gå regel­messige turer. Det startet med å gå frem og tilbake i stuen, men økte på til lengre turer opp til en time. Men jeg ble trøtt og kjente smerter i knær og føtter etter disse turene.

Gerd ble mer og mer fortvilet over sin situasjon. – Legen anbefalte meg å oppsøke Ortopedi-Service i Stavanger. Det førte til at hun begynte å bruke innleggssåler som ble regulert forskjellig for høyre og venstre bein.

Forbønn

Gerd har tro på at bønn kan løse umulige situasjoner og har sett det i sitt eget liv og andres. – Da Svein-Magne bad for meg, kjente jeg en kripling i foten, og det var som om ankelen rettet seg opp. Jeg fikk også forbønn for knærne mine. Det var akkurat som om foten ble sterkere etter forbønnen.

Helbredet

Neste dag da Gerd skulle gå sin vanlige treningstur, kjente hun ubehag. – Først da jeg fjernet innleggs­sålene, var det godt å gå, sier hun. – Når jeg går lange turer, kjenner jeg heller ikke smerte i knærne som jeg gjorde før. Gud har helbredet meg!

Gerd har gjennom sitt yrke som miljøarbeider har hun vært til hjelp og oppmuntring for mange. Nå fikk hun selv en oppmuntring fra Gud som styrket og helbredet hennes svake ankel.

GLAD: Gerd Håland kjente Guds kraft komme over seg når Svein-Magne Pedersen bad for henne. Her vitner hun glad om det som skjedde i møtet 16. april på Pinsemenigheten Klippen, Sandnes.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15