Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Endelig kvitt øresusen

HELBREDELSE: Tore og Aud Hillestad kom på møte fra Bodø. Aud har tidligere blitt helbredet for kronisk ørebetennelse. På møtet ble hun helbredet for dårlig hofte og fot, samt vonde håndledd. Tore ble helbredet for sterke smerter i nakke og skulder.
Ekteparet Aud og Tore Hillestad fra Bodø kom på møte i Glomfjord med forventninger om hva Gud kunne gjøre. Og Gud tok bort Aud og Tores smerter og lidelser.

Tekst og foto: Johan Hovda

Aud (70) fortalte forsamlingen sitt vitnesbyrd om hva Gud hadde gjort da de var på helbredelses­møte med Svein-Magne på Fauske i høst. Da hadde Aud i over tre år slitt med sterk øresus på venstre øre, noe hun tror er en senskade av en stygg bilulykke tilbake til 1976.

– Lyden er vanskelig å beskrive, sier Aud. – Det var en pågående dur hele tiden, og kunne noen ganger høres ut som et tungs sus, ja nesten storm. Men da Svein-Magne stakk fingrene inn i ørene mine og bad, så var øresusen borte vekk. Siden har jeg vært helt fint, og det er herlig og endelig ha det helt stilt i ørene.

Steil i troen

Men nå ville ekteparet ha ny forbønn. Etter at Aud fikk sitt fjerde og siste barn i 1966 ble hun gående med stadige smerter i hoften. – Hofteskålen smuldret faktisk mer og mer bort, forklarer Aud. I november 2003 var det kommet så langt at hun måtte opereres. Legene satte en stålbøyle i hoften for å kompensere for svak hofteskål samt at beinet ble stivt opp.

De siste årene hadde hun vondt når hun gikk, og måtte stadig ta pauser. Spesielt det å gå i trappen var vondt og Aud måtte hvile etter å tatt noen trappesteg.

- Jeg er steil i min tro, sier Aud. – Jeg forventet at noe skulle skje på møtet. Og da Svein-Magne bad for min høyre hofte og føttene, kjente jeg en varme fra hendene hans. Det føltes som en kribling gikk gjennom hele foten og så forsvant det vonde ut. Siden har jeg vært god. Når jeg går turer eller opp trapper, så kjenner jeg faktisk ikke smerte i det hele tatt.

Aud fikk også forbønn for slitasje i armleddene. Etter forbønnen ble hun helt god. Nå kan hun bevege leddene smertefritt.

- På flere måneder har jeg ikke kunne drive med håndarbeid, men nå kan jeg igjen sy, hekle og strikke. Jeg er som et nytt menneske, sier hun takknemlig og glad.

Fri fra nakkesmerter

Mannen Tore (74) fikk forbønn for sin dårlige høyre skulder og nakke. I de tre siste månedene hadde han slitt med smerter i nakken og høyre skulder. – Det kjentes som jeg hadde ”tannpine” i nakken, sier Tore.

I februar hadde han vært på akupunktur behandling for sin dårlige skulder, men det hjalp ikke. - Det gjorde vondt når jeg holdt meg i ro, så som å se på tv eller ligge rolig, forteller Tore. - Det ble noen søvnløse netter. Noen ganger måtte jeg ta smertestillende tabletter, noe jeg egentlig ikke liker.

- Jeg var glad for at Svein-Magne ville gi meg en ”behandling”, sier Tore. – Da han la hendene på nakken min, kjente jeg en varme bre seg ut over. Siden har jeg vært god. Ikke flere søvnløse netter eller smertestillende tabletter. Nå vil jeg avlyse den neste akupunktur behandlingen, sier han glad.

Tore arbeider foran pc-en i snitt fire timer til dagen. Han tegner fortsatt hus og holder seg oppdatert på dataprogram. – Nå kjenner jeg ikke lenger smerte om jeg sitter lenge foran pc-en, sier han.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15