Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Endelig kvitt øresusen

HELBREDELSE: Tore og Aud Hillestad kom på møte fra Bodø. Aud har tidligere blitt helbredet for kronisk ørebetennelse. På møtet ble hun helbredet for dårlig hofte og fot, samt vonde håndledd. Tore ble helbredet for sterke smerter i nakke og skulder.
Ekteparet Aud og Tore Hillestad fra Bodø kom på møte i Glomfjord med forventninger om hva Gud kunne gjøre. Og Gud tok bort Aud og Tores smerter og lidelser.

Tekst og foto: Johan Hovda

Aud (70) fortalte forsamlingen sitt vitnesbyrd om hva Gud hadde gjort da de var på helbredelses­møte med Svein-Magne på Fauske i høst. Da hadde Aud i over tre år slitt med sterk øresus på venstre øre, noe hun tror er en senskade av en stygg bilulykke tilbake til 1976.

– Lyden er vanskelig å beskrive, sier Aud. – Det var en pågående dur hele tiden, og kunne noen ganger høres ut som et tungs sus, ja nesten storm. Men da Svein-Magne stakk fingrene inn i ørene mine og bad, så var øresusen borte vekk. Siden har jeg vært helt fint, og det er herlig og endelig ha det helt stilt i ørene.

Steil i troen

Men nå ville ekteparet ha ny forbønn. Etter at Aud fikk sitt fjerde og siste barn i 1966 ble hun gående med stadige smerter i hoften. – Hofteskålen smuldret faktisk mer og mer bort, forklarer Aud. I november 2003 var det kommet så langt at hun måtte opereres. Legene satte en stålbøyle i hoften for å kompensere for svak hofteskål samt at beinet ble stivt opp.

De siste årene hadde hun vondt når hun gikk, og måtte stadig ta pauser. Spesielt det å gå i trappen var vondt og Aud måtte hvile etter å tatt noen trappesteg.

- Jeg er steil i min tro, sier Aud. – Jeg forventet at noe skulle skje på møtet. Og da Svein-Magne bad for min høyre hofte og føttene, kjente jeg en varme fra hendene hans. Det føltes som en kribling gikk gjennom hele foten og så forsvant det vonde ut. Siden har jeg vært god. Når jeg går turer eller opp trapper, så kjenner jeg faktisk ikke smerte i det hele tatt.

Aud fikk også forbønn for slitasje i armleddene. Etter forbønnen ble hun helt god. Nå kan hun bevege leddene smertefritt.

- På flere måneder har jeg ikke kunne drive med håndarbeid, men nå kan jeg igjen sy, hekle og strikke. Jeg er som et nytt menneske, sier hun takknemlig og glad.

Fri fra nakkesmerter

Mannen Tore (74) fikk forbønn for sin dårlige høyre skulder og nakke. I de tre siste månedene hadde han slitt med smerter i nakken og høyre skulder. – Det kjentes som jeg hadde ”tannpine” i nakken, sier Tore.

I februar hadde han vært på akupunktur behandling for sin dårlige skulder, men det hjalp ikke. - Det gjorde vondt når jeg holdt meg i ro, så som å se på tv eller ligge rolig, forteller Tore. - Det ble noen søvnløse netter. Noen ganger måtte jeg ta smertestillende tabletter, noe jeg egentlig ikke liker.

- Jeg var glad for at Svein-Magne ville gi meg en ”behandling”, sier Tore. – Da han la hendene på nakken min, kjente jeg en varme bre seg ut over. Siden har jeg vært god. Ikke flere søvnløse netter eller smertestillende tabletter. Nå vil jeg avlyse den neste akupunktur behandlingen, sier han glad.

Tore arbeider foran pc-en i snitt fire timer til dagen. Han tegner fortsatt hus og holder seg oppdatert på dataprogram. – Nå kjenner jeg ikke lenger smerte om jeg sitter lenge foran pc-en, sier han.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15