Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kraftige helbredelser på Hedmarktoppen

SLITTE HOFTER: Grethe Jansson hadde slitte hofter og hadde vært plaget med smerter i åtte–ni år. Da Svein-Magne bad for henne, forsvant smertene.
– Jeg er helbredet, sa en opprømt dame fra Chile. Hun hadde hatt problemer med å gå, men nå løp hun opp og ned midtgangen mens folk klappet og jublet. Hun var en av flere som fikk en kraftig berøring av Guds kraft da Svein-Magne Pedersen bad for syke på Hedmarktoppen 13. og 14. mars. Mer enn 30 personer tok imot frelse i de to møtene.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

En mann begynte å høre på øret hvor han hadde vært døv fra fødselen av, en ung gutt ble helbredet for astma og mange opplevde at smerter i nakke, skuldre og rygg forsvant. Mange som søkte forbønn i Svein-Magne Pedersens møter på Hedmarktoppen fikk en berøring av Guds kraft.

Omkring 30 frelst

Øyvind Gaarder Andersen var koordinator for fellesmøtene på Hedmarktoppen, som var et samarbeid mellom predikantringen på Hamar og Hedmarktoppen.

– Møtene med Svein-Magne Pedersen er verdifulle nettopp fordi de når ut til møtefremmede, sier Andersen. – Omkring 30 tok imot frelse, og det er langt ifra hverdagskost i kristne møter på Hamar. Vi opplever også at møtene med Svein-Magne får god dekning i lokalpressen og lokal-tv, og ikke minst det er betydningsfullt. Svein-Magne hjelper de som er åndelig søkende med å finne svar.

Både Frikirken og Filadelfia på Hamar følger opp Svein-Magnes møter med Alphakurs, og flere av de nyfrelste har meldt seg på.

– Vi kontakter de nyfrelste og gir dem tilbud om oppfølging hvis de ønsker det, sier Andersen, som også er begeistret over alle vitnesbyrdene om helbredelser i møtene. – Flere av de som ble bedt for i møtene kunne bekrefte at helbredelse ved bønn er en realitet, og det er verdifullt. Det viser at dette dreier seg om langt mer enn en placeboeffekt, slår han fast.

Smertene forsvant

Grethe Jansson (59) fra Kongsvinger var en av de mange som fikk en berøring av helbredelseskraften i møte med Svein-Magne.

– Jeg hadde hatt smerter i venstre hofte i åtte–ni år, forteller hun. – Det siste året har jeg også hatt smerter i den høyre hofta. Legene har ikke hatt annet å tilby enn smertestillende tabletter, og en salve mot det de trodde kunne være betennelse i muskelfestene. Men det har ikke hjulpet. Det verste var at jeg ikke kunne ligge på siden, for det er ikke lett å sovne rett på ryggen. Det høyre beinet ville også gli under meg, og jeg måtte derfor holde meg ekstra godt fast når jeg gikk ned trappa fra andre etasje. Men nå er jeg helt god. Jeg ble kald på hoftene da Svein-Magne bad for meg, de fleste opplever å bli varme, så det var litt rart. Men smertene forsvant i alle fall. Nå kjenner jeg ingenting og kan ligge som jeg vil. Det er fantastisk.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15