Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lys i Levanger

Pastor Bill Gray fant en god tone med Svein-Magne under kampanjen.
Søndag 27. februar var det duket for helbredelsesfest i Levanger. Elihu-menigheten inviterte da byens befolkning til å bli med på helbredelsesmøte. Om lag 30 mennesker valgte å ta imot Jesus å få en ny dimensjon i livet sitt.

Tekst og foto: Johan Hovda

Elihu-menigheten med pastor Bill Gray og ungdomspastor Vidar Lykkås i spissen hadde gjort et godt forarbeid foran søndagsmøtet som ble holdt på en gymsal i Elihus lokaler på Vårtun, litt utenfor sentrum.

For å få plass til folk ble møtet også TV-overført til en sidesal i bygget. Nå skulle også folk fra Levanger få en mulighet til å høre og se hva Gud kan gjøre. Gray og Lykkås var meget spent på møtet, spesielt etter å ha hørt hvor godt det gikk i Steinkjer.

Mirakelpredikanten

Svein-Magne var i sitt ess når han talte til trønderne. Han serverte den ene historien etter den andre om folk som har blitt helbredet og opplevd Guds kraft. Etter å ha oppmuntret folket til å tro Gud for helbredelser, fokuserte han på hva en må gjøre for å få kontakt med Gud.

– Inviterer du meg inn i ditt hjem, tar det meg bare et sekund å gå steget over dørstokken og så er jeg inne. Inviter Jesus inn i ditt hjerte og han kommer inn på et øyeblikk. Så enkelt er det, sa Svein-Magne. - Du må slippe Jesus fra hodet ditt og ned i hjertet ditt, oppmuntret han. Da frelsesinnbydelsen ble gitt, rakte over 30 personer opp hendene og ville ta dette steget.

Hjelper folk videre på veien

Alle som kom frem fikk heftet ”Neste stopp – himmelen” samt en enkel brosjyre menigheten hadde lagd for de nyfrelste. Om lag 20 ønsket videre oppfølgning. - Våre 15 veiledere, inklusiv meg selv tar så kontakt med de nye innen 24 timer og deretter to ganger til i løpet av første uken, forklarer pastor Gray.

I etterkant av møtet har veilederne fått mye positiv respons med folk og flere ønsket å komme på menighetens møter. –Vi vil ha en riktig holdning, være sjenerøse og oppfordrer folk til å gå i de menigheter de selv ønsker, sier Gray. - Men samtidig vil vi gjerne være med å oppmuntre og styrke de som har tatt dette steget, sier en glad pastor.

Sterke helbredelser

Fra klokken åtte og utover i de sene nattetimer betjente Svein-Magne de syke med bønn. Her skjedde mange sterke helbredelser. Utover kvelden ble det bedt for nærmere 150 personer med forskjellige sykdommer og smerter. Folk kom fra Nordmøre i sør og til Svolvær i nord. En venneflokk kom kjørende over grensen fra Sverige. Svein-Magne fikk en del kunnskaps ord om folk med forskjellige sykdommer og plager som Gud ønsket å helbrede. En rekke personer kunne fortelle at Gud hadde grepet inn og helbredet dem.

Fornøyd pastor

Pastor Bill Gray fant en god tone med Svein-Magne under kampanjen. De har det felles at begge har to statsborgerskap. Gray ble født i Nord-Irland, men flyttet til New Zealand som åtte-åring. Senere mens han gikk på en bibelskole i New Zealand, la Gud et kall på ham for Norge. Han har betjent tre menigheter i New Zealand. Deretter virket han i ti år i noen menigheter i Nord-Irland.

Endelig åpnet døren seg for Norge, og han begynte å arbeide som engelsklærer. Siden gikk han inn som pastor i Elihu-menigheten. Pastor Gray har i sitt liv fått oppleve å gå i ferdiglagte gjerninger og han sammen med sin familie trives svært godt i Norge.

– Vi er glade for at nå skjer det noe her i Nord-Trøndelag, sier han. Vi vil gjerne ha flere helbredelses møter i Levanger for det trenger vi, sier en smilende pastor.

Ble kvitt øresusen

Judith (56) og Steinar (56) Wærum kom kjørende helt fra Kovereid i Nord-Trøndelag for å delta på møtene. Det ble en kjøretur på fem timer hver vei, men de angrer ikke på den turen.

Steinar forteller at han har slitt med øresus i sju år. Han har også nedsatt hørsel, men det å bruke øreapparatet har heller ikke vært så bra, for det har forsterket øresusen. Steinar har fått beskjed av legene at det er lite å gjøre med det. Han må bare leve med det. Men under forbønnen ble han helt bra.

På turen hjem gledet de seg begge over underet som hadde skjedd. –Det er akkurat som en stor byrde har falt av mine skuldre, forteller Steinar. Og Judith gledet seg sammen med mannen. Nå er det stilt i ørene til Steinar.

Helbredet på tv

Gunvor Sonstad (72) fra Skogn er glad for å hilse på Svein-Magne Pedersen.

Gunvor har siden hun var 30 år slitt med ryggplager. Muskel­festene i ryggsøylene var stramme og onde. Plagene førte til at det til tider strammet seg foran og hun fikk problem med pusten. Hun har måtte ligget i spesielle stillinger for ikke belaste ryggen for mye.

I oktober 2002 deltok Svein-Magne på TV2 programmet Holmgang. Her kunne de syke ta på fjernsynet for å bli helbredet. - Det hørtes nesten eventyrlig ut at det gikk an, men jeg la hendene på tv-en. Jeg merket ingen reaksjon, men merket litt senere at jeg var blitt god og det var jeg i flere år etterpå, sier hun.

Jon, mannen hennes, pleide å masere og banke henne lett på ryggen, men det behøvde han ikke lenger.

Pausehelbredelse

Sommeren 2004 kom ryggplagene tilbake igjen. Men da Svein-Magne kom til Levanger, var hun på plass på møtet. Etter å ha bedt for syke en lang tid, ville Svein-Magne ha en halvtimes pause. Og mens han småpratet med folk i forbønnskøen holder han henne vennlig bak på ryggen uten å vite om hennes plager. Da begynner Gud å helbrede ryggen hennes.

– Jeg kjente at jeg ble ”kokvarm” i hele kroppen, sier Gunvor på ekte trøndersk dialekt. Etter noen sekunder er hun igjen helbredet.

Tre måneder senere bekrefter hun på telefon at hun fortsatt er like god. Hun gjør nå husarbeid lett som bare det uten å kjenne at det gjør vondt i ryggen.

Judith (56) og Steinar (56)

Gunvor Sonstad (72) fra Skogn er glad for å hilse på Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15