Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
80 ble frelst i Trøndelag

Helgen 26. og 27. februar hadde Svein-Magne Pedersen helbredelsesmøter i trønderbyene Steinkjer og Levanger. Over 80 søkte frelse på disse møtene og mange opplevde å bli helbredet.

Tekst og foto: Johan Hovda

-Møtet vi hadde må betegnes som historisk, sier pastor Knut Stiklestad fra Steinkjer Bibelsenter. Pastor Bill Gray fra Elihu-menigheten i Levanger er enig. – Nå skjer det noe her i Trøndelag, sier han optimistisk

Liten kristen aktivitet og få menigheter

Steinkjer med sine 20.000 innbyggere ligger 15 mil nord for Trondheim. Når det gjelder den åndelige tilstanden i byen, så betegner flere den som en tøff by. Det er få kirker og menigheter i byen.

Frelsesarmeen la sist år ned sin virksomhet. Andre kirkesamfunn har forsøkt å starte virksomhet uten å lykkes. Misjonskirken samler en håndfull, Baptistkirken samler om lag 20-30 på sine møter. Det samme gjør arrangørmenigheten Steinkjer Bibelsenter som har vel 50 medlemmer.

Det er startet en kafé kalt varmestuen i byen for folk med rusproblemer. Ungdom i Oppdrag har et team i virksomhet i byen som arbeider og ber for byen. Dette teamet samt en rekke personer fra Steinkjer Bibelsenter dannet en såkalt bønnekjede som bad kontinuerlig foran det kommende møtet.

Kirsten Hansen (39) fra Skogn i Levanger var en av de som ble positivt overrasket over møtet. - Jeg opplevde helgens møte som en drøm som har gått i oppfyllelse, noe vi har ventet på i lang tid. Vi så mange som ble frelst og helbredet, det er jo bare helt fantastisk, sier hun gledesstrålende.

Spennende lokalitet

Byens konsertsal i Dampsaga kulturhus, hvor byens kino, bibliotek og kultursenter er samlet i samme lokale, ble leid for anledningen. –Det var gode lokaler sier Svein-Magne som trives ute der folk samles. Samme kveld ble det også holdt en dansetilstelling i kafeen i samme bygg. Flere av deltakerne der var også innom helbredelsesmøtet. Ved møtestart var lokalet nesten fullpakket og det var godt over 350 mennesker i konsertsalen.

Budskapet ble godt mottatt

Svein-Magne budskap vekslet mellom humor og alvor. Den folkelige predikanten spøkte litt med trønderne og sa at det var flott at de forstod nordnorsk humor. Han påpekte at nordlendinger og trøndere jo er naboer. Snart var han i gang med å fortelle den ene historien etter den andre om folk som hadde blitt helbredet og opplevd å få en ny dimensjon i livet.

Han oppmuntret folket med å fortelle at han nylig hadde blitt intervjuet av Se og Hør. De ville skrive om musikk- professor og fiolinist Margareth Beresford, som hadde blitt helbredet for en komplikasjon i hånden som hadde ødelagt hennes profesjonelle musiker karriere. - Gud liker reklame og vi trenger å se helbredelser, tegn og under i våre møter, var Svein-Magnes budskap til folket.

Mange fikk en ny start i livet

På slutten fortalte Svein-Magne om hva som var menneskets egentlige problem. - Det er synd, det å bomme på målet, noe som gjør at det blir en stor kløft mellom Gud og mennesket, sa Svein-Magne. - Men i kveld kan du jo ta imot Jesus, for han har betalt prisen for din synd, utfordret han. Da Svein-Magne oppfordret folk til å gi respons på budskapet, talte han 56 hender.

Etter å ha ledet de i en enkel bønn om frelse oppfordret han de som hadde rakt opp hånden til å komme frem. Nesten like mange kom frem og fikk heftet ”Neste stopp – himmelen” som forklarte mer om det valget de nettopp hadde tatt.

Verdifulle kontakter

Pastor Knut Stiklestad var storfornøyd med møtet. –Dette overgikk mine forventninger totalt, men nå gleder vi oss til å ta fatt på oppfølgnings arbeidet, sier den engasjerte pastoren som hadde nærmere ti veiledere i sving for å hjelpe de som kom fram. Det ble etablert en del verdifulle kontakter den kvelden. Uken etter sendte menigheten et brev til de nye. Her fikk de mer informasjon om menigheten, samt en bok om veien til himmelen. Oppfølgningsarbeidet er i full gang.

De fikk det bedre

Ekteparet Aud Iren og Asbjørn Løvås fra Sprova i nærhetern av Steinkjer ble både frelst og helbredet. - Det gikk så greit å ta imot, sa Asbjørn og smiler til sin kone. Deres historie er nokså typisk for virksomheten til Misjonen Jesus Leger. Løvås forteller at de ikke går på møter, men for flere år siden fikk de bladet Legedom av en god venn, noe som førte til at de selv tegnet abonnement.

De har også hørt på kristne programmer på radioen, og i et av disse programmene ble Aud Iren helbredet fra plager i skuldrene. Asbjørn forteller at en gang hadde han en forferdelig hodepine. Men da han la seg, hadde han en drøm der han så seg på møte og Svein-Magne la hendene på hodet hans og bad for hodepinen. - Neste morgen var jeg helt fri, sier Asbjørn.

Ekteparet har også fulgt med på Svein-Magne på TV Visjon Norge. På møtet fikk de begge forbønn for sine plager, og kunne konstatere at de var mye bedre etterpå.

Bønn for syke til langt på natt

På forhånd hadde det blitt delt ut kølapper til de som var syke, og da kvelden kom ble de bedt for en etter en til langt ut på natt. Mange kjente at de umiddelbart ble bedre, og de fikk fortelle sine vitnesbyrd til resten av salen.

– Jeg intervjuer folk, for å oppmuntre folk i troen. Ingen ting er umulig for Gud, sier Svein-Magne. Mange kunne vitne om at de var blitt helbredet den kvelden. Folk ble fri fra smerter i hals og skulder, rygg, armer, knær, bein og en rekke andre lidelser.

Det var mange glade mennesker som forlot konsertsalen på Dampsaga kulturhus, den kvelden. En ny dag har kommet for Steinkjer.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15