Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smertefri på et øyeblikk

SLAPP OPERASJON: Jon Hauglum skulle operere den slitte høyre-hofta tirsdag 5. april, men slapp operasjon etter å ha fått forbønn hos Svein-Magne Pedersen et par dager i forveien.
Rigmor Hålien (14) og Jon Hauglum (64) opplevde at smertene i kroppen forsvant med det samme helbredelses-predikant Svein-Magne Pedersen bad for dem. – Det er helt utrolig, sier de begge. Jon Hauglum slapp til og med operasjon etter forbønnen.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

– Nå har jeg et «problem», sier Jon Hauglum. – Jeg skal opereres på tirsdag, men nå spørs det om det blir nødvendig. Han vandrer lykkelig nedover midtgangen i møtesalen på Filadelfia, Hamar hvor Svein-Magne Pedersen hadde møter helgen 2. og 3. april. – I fire år har jeg verket i den slitte høyre hofta, forteller Hauglum.

– Endelig skulle det bli operasjon på Hamar sykehus, men nå vet jeg ikke hva som kommer til å skje, sier han.

– Da Svein-Magne bad, gikk det en varme inn i hofta, og så forsvant smertene. Å gå hadde vært delvis vondt og vanskelig for Jon Hauglum i disse årene. Han hadde fått noe medisin som skulle ta smertene, men nå var det blitt så ille at det måtte mer enn medisiner til for å forandre på situasjonen.

– Da jeg møtte til avtalt tid på Hamar sykehus tirsdag 5. april for operasjon, kontrollerte legen hofta mi på nytt, forteller Hauglum. – Han konstaterte da at stillingen på hofta var normal, slik den skulle være, og sa at det ikke var nødvendig med operasjon. Utover det sa legen veldig lite, og han hadde ingen kommentar til hvorfor stillingen på hofta hadde endret seg. Selv var jeg bare veldig glad for at det ikke ble operasjon. Herren lot meg slippe med hjelp fra Svein-Magne.

Uforklarlige smerter

Smertefri og lykkelig er også Rigmor Hålien fra Skjolden i Sogn og Fjordane som hadde slitt med uforklarlige smerter i ryggen i minst tre år og sterke smerter i knærne i omkring et og et halvt år.

– Jeg holdt på å grine da jeg stod i køen og ventet på forbønn, fordi det verket så intenst i knærne, sier ungjenta som sammen med faren og flere andre familiemedlemmer hadde kjørt i åtte timer for å komme på helbredelsesmøtet i Hamar lørdag kveld. – Da Svein-Magne bad for meg, gikk det en varm stråling inn i ryggen og knærne, og så forsvant smertene helt. Etter det har jeg ikke hatt noen form for smerte i ryggen og knærne, og jeg er helt myk og fin, sier hun.

Helt utrolig

Rigmor hadde hatt så sterke smerter i knærne at hun i perioder ble tvunget til å gå med krykker for å belaste knærne minst mulig. Hun hadde også spist mye smertestillende tabletter. Det var ikke til å unngå.

– Jeg var til MR-undersøkelse av knærne i fjor høst, uten at de fant ut hva som var galt, sier hun. – De trodde det var overbelastning, men jeg er jo bare 14 år. Mor og far trodde kanskje det kunne være voksesmerter, men jeg har aldri hørt at noen har hatt intense voksesmerter over så lang tid. Men nå er smertene heldigvis borte. Det er bare helt utrolig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15