Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
MJLs TV-sendinger over Gospel Channel:
VI NÅR LANGT MED BUDSKAPET

For et par måneder siden begynte MJL med ukentlige sendinger over Gospel Channel fra Island. Samarbeidet har vært fint og to sendinger hver uke begynner nå å bære frukter.

Min kone Solveig og jeg møtte lederen i Gospel Channel, Erik Eriksen, på Island i slutten av januar i år. Det ble en varm og god kontakt. Vi ble enige om å samarbeide for å spre det gode budskap ut over verden.

Nå er MJL i full gang med to sendinger i uken. Hver torsdag klokken 20 sender vi på norsk over satelitten Thor II over Skandinavia og noen andre europeiske land. Hver fredag klokken 20 sender vi «The Miracle is Yours» på engelsk via satelitten Hotbird 6. Her dekker vi hele Europa, halve Afrika, Midt-Østen med Irak, Iran, Afganistan, en del av Russland og Kina.

Vi har satt opp et eget moderne TV-studio til nærmere 800.000 kroner. Det er verd investeringene. Nylig dannet vi vårt eget TV-selskap som har fått navnet «Healing Productions». Og nå begynner seerraportene å strømme inn helt fra Europa og det fjerne Østen.

OMAN: «Kjære bror! Jeg hilser deg i Jesu navn. Jeg ser på ditt program på TV og ønsker å få vite mer om deres tjeneste.»

IRAK: Min mann og jeg så deg på Gospel Channel nylig. Vi bor i Bagdad, men her er det veldig vanskelig å være. Vi kan bli drept hvis noen mener at vi arbeider for amerikanerne. Det er dårlig med vann, og strøm får vi bare tre–fire timer i døgnet. Jeg har før arbeidet på FNs kontorer her i Bagdad. Men bygningen ble bombet for halvannet år siden. Etter dette fikk jeg sukkersyke. Be for meg slik at jeg kan bli frisk. Jeg tror på Jesus.»

KENYA: «Vær så snill å be for mitt øye. Det er tørt og jeg har lidd i fem måneder. Jeg tror på Jesus selv om jeg er en hindu. Vær så snill å ikke overse mitt bønnebegjær.»

ENGLAND: Jeg så deg på Gospel Channel og var glad for å høre om mange mirakler som Gud gjør gjennom din tjeneste. Vær så snill å be for min datter. Hun er to år gammel, men hun har problemer med å kommunisere med oss. Hun snakker ikke til oss og reagerer ikke på at vi snakker til henne. Gud velsigne deg i din tjeneste.»

UNITED ARAB EMIRATES: Jeg så ditt program på Gospel Channel. Be for min bror som ble tatt av politiet fordi de trodde han var full. Vi tror at Gud vil gjøre et under. Be for oss.

KUWAIT: «Jeg arbeider som sekretær her i Kuwait. Jeg har arbeidet i dette kompaniet i et år. Men det er ufred på arbeidsplassen her. Vær så snill å be for meg.»

Når du gir din gave til misjonen, er du med på å sende evangeliet til mange land i verden.

For å få inn Gospel Channel trenger du å få montert en parabol-antenne. Let til du finner Gospel Channel.

Svein-Magne


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15