Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ann-Elise Ausen og Jorid Hansen:
–Nå smiler vi til livet!

SMILER TIL LIVET: Ann-Elise Ausen og Jorid Hansen har all grunn til å smile. Ann-Elise har blitt god i hoften og kan nå gå lange turer. Jorid har fått god rygg etter år med smerter og lidelse.
De to venninnene fra Frogner har grunn til å være glade. Etter å ha ringt Svein-Magne Pedersen på telefon, ble de helbredet og fikk begge en bedre livssituasjon. Og så fikk de treffe ham på helbredelsesmøtet 14. mars på Universitetet i Oslo.

Tekst og foto: Johan Hovda

Det var Ann-Elise Ausen (46) som først ringte Svein-Magne Pedersen for å få forbønn. Hun hadde da hatt smerter i venstre hofte og ben i mange år. Elendigheten startet 2. februar 1997 da hun gikk på skøyter og fikk et stygt fall på isen. Splinten stod ut av armen og det ble skader i venstre håndledd og hofte. Hun ble straks kjørt til sykehus, og legens undersøkelse viste at hun hadde fått et åpent, komplisert håndleddsbrudd. To dager senere ble hun operert for det. Hoften var også skadet, og fra da av skulle det føre til mye smerte og plager. Den ble aldri så god som den hadde vært.

Dette medførte at hun ikke lenger kunne gå lange turer. – Det var vondt, og til tider kjentes det som det stakk kniver inn i hoftene, sier hun. Jeg kunne ikke gå lengre turer enn en halv time. Noen ganger lurte jeg på om jeg i det hele tatt ville komme meg hjem. Men jeg gikk faktisk aldri til legen i alle disse årene med hofteproblemet, selv om det gjorde svært vondt, forteller hun.

Forbedring av livskvaliteten

Den 7. februar 2005 ringte hun til Svein-Magne for første gang og bad om forbønn for håndleddet. Etter at Pedersen hadde bedt, kjente hun seg god og mye ledigere i håndleddene. Hun bad også om forbønn for hoftene og bena. På det området endret situasjonen seg drastisk, forteller hun på møtet i Oslo, halvannen måned etter hun først ringte Pedersen. – Fra nesten ikke å gå turer i det hele tatt har jeg nå gått turer på opp til to timer. Og jeg kjenner ingen smerter, slik jeg før gjorde, sier hun. På grunn av alle smertene har jeg vært deprimert. Men livet er virkelig verdt å leve nå, sier hun entusiastisk.

Hun var glad for å treffe Svein-Magne Pedersen på møtet. – Det er første gang vi er på helbredelsesmøte, sier Ann-Elise. Det var trivelig å få hilse på ham. Ann-Elise benyttet også anledningen til å få forbønn for angstplager og dårlige nerver som hun har slitt med. Etter forbønn kunne hun konstatere at noe hadde skjedd. – Nå kjenner jeg meg mye lettere, sier hun glad.

Stod slalåm i seks dager

En uke etter møtet i Oslo dro Ann-Elise på påskeferie til Gausdal sammen med sin mann. De hadde en flott ferie, og Ann-Elise sier at de stod slalåm hver eneste dag, i seks dager. Og da fikk hun god anledning til å sjekke sin helbredelse. – Hoften er helt god. Jeg kjenner ikke smerter lenger, sier hun glad.

Stygg motorsykkelulykke

Jorid Hansen (46) forteller at hun har kjent Ann-Elise helt siden skoledagene. De kommer begge fra Nord-Norge og flyttet begge i voksen alder til Frogner i Sørum kommune.

For 27 år siden ble Jorid utsatt for en stygg motorsykkelulykke og ble kastet i en fjellvegg. Da ambulansepersonellet ankom ulykkesstedet, ble det målt en puls på 11. –Det er et mirakel bare at jeg overlevde, så jeg tror Gud passer på meg, sier hun etter-tenksomt.

Smertene som ikke forsvant

Men ti år senere fikk hun plager i ryggen, og da spesielt korsryggen. Legene trodde at det hadde å gjøre med ulykken og satte i gang undersøkelser der det viste seg at hun hadde fått prolaps i korsryggen. Dette medførte mye smerter for henne, og hun begynte å gå til fysioterapeut. Men det ble ingen permanent løsning i det lange løp. Da tok hun igjen kontakt med legen, og fikk en ny undersøkelse. Det ble da bestemt en operasjon for prolapsen.

– Legen sa at det hadde gått så lang tid, at han anslo sjansen 50/50 for at operasjonen skulle gå bra. Operasjonen ble for så vidt vellykket, men i etter-tid ble ikke Jorid bedre. Smertene var der fortsatt, og det var som om skaden forplantet seg opp til nakken. – Fysioterapeuten og legen jeg gikk hos på den tiden mente at dette var en typisk nakkeslengskade, en senskade som følge av ulykken. De sa jeg hadde alle symptomene på det.

Finnes det ingen som kan hjelpe?

– Jeg har vært inn og ut av sykehus, og i kontakt med leger, fysioterapeuter og kiropraktorer. Når jeg har vært hos kiropraktor, har jeg bare blitt bedre noen dager før det har gått tilbake. Gjennom årene har smertene kommet og gått, og det har vært noen svarte dager. Det har til tider vært så smertefullt at jeg noen ganger ikke har klart å bevege hånden. Legen har skrevet ut petedin, som jo er nummeret før morfin, og jeg har også fått mange kortisonsprøyter for å lindre smertene, sier Jorid.

– Jeg har vært desperat etter å få hjelp for å bli kvitt disse smertene og oppsøkt mange leger og prøvd mange typer behandlinger uten hell, sier Jorid tankefullt.

Endelig god

Det var Ann-Elise som fortalte om sin telefon til Svein-Magne, og etter å ha hørt hennes historie, var Jorid ikke vanskelig å be. Hun ringte bare et par dager etter og bad om forbønn for sin vonde rygg og nakke. – Jeg hadde også to kuler, nærmere bestemt to muskelknuter i nakkeregionen og på halsen. Etter forbønnen kjente jeg meg god. Jeg har ikke kjent noe mer til disse to muskelknutene, og de er nå helt borte.

I etterkant av forbønnen har hun fått en mye bedre livssituasjon. Hun er glad for endelig å ha fått hjelp. –Det er som en helt ny ro har kommet over livet mitt, nå er jeg rolig og avbalansert, sier hun. – Før gikk jeg med skuldrene hevet, men nå går jeg med senkede skuldrer. Jeg gjør også bevegelser med hodet som jeg ikke kunne før, vri det lenger til sidene og se meg selv i nakken, sier hun fornøyd.

– Jeg har fått det godt med meg selv, sier Jorid. Det som har skjedd med meg er bare fantastisk. Fra å ha mye plager og smerter, ser jeg nå lyst på dagene og kan fungere i hverdagen igjen, sier hun.

Ser igjen lyst på livet

På møtet i Oslo fikk hun igjen forbønn. -– Svein-Magne la den ene hånda på nakken og den andre på korsryggen, og jeg kjente en varme strømme igjennom ryggen. Det skjedde noe både i korsryggen og i nakken, sier hun.

Jorid forteller at hennes eldste sønn til tider masserte henne på ryggen, men dette har vært problematisk, for det har gjort vondt. – Når han berører enkelte vonde steder på ryggen, så gjør det så vondt at vi må avslutte. Jeg har hatt lyst til at han skal gni meg på ryggen, men det har faktisk gjort for vondt. Men etter møtet i Oslo har han massert meg og det gjør ikke vondt i det hele tatt. En kul jeg har hatt på ryggen har også forsvunnet. Jeg kjenner ikke flere smerter og det er bare så godt. Jorid er svært glad og takknemlig for det som har skjedd. – Dette er nesten for godt til å være sant. Nå ser jeg igjen lyst på livet, sier hun glad.


Publisert:
2005-05-23


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 2 - 2005

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15