Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelmøte på Universitetet i Oslo

Det var Tverrkirkelig Nettverk i Oslo med leder Arne Dag Johansen og Knut Sørstad i spissen i samarbeid med Full Gospel Business Men som hadde tatt initiativet til møtet. Tverrkirkelig nettverk har gjennom mange år gjort et betydelig arbeid på Universitetet med aktiviteter nesten hver ukedag. Arrangørene hadde forberedt møtet gjennom bønn og gjort det godt kjent.

Tekst og foto: Johan Hovda

Vellykket likevel

Været viste seg denne mandagen fra sin dårlige side. Det medførte at mange flyavganger i Sør- og Vest-Norge ble enten innstilt eller forsinket. Beklageligvis førte dette til at Svein-Magne ankom Universitet nesten tre timer etter annonsert tid. Men forsinkelsen ble taklet fint av arrangørene. De informerte møtebesøkende om situasjonen og la opp til mye lovsang og vitnesbyrd. Da Svein-Magne kom til møtet, satt de aller fleste der fortsatt og ventet i spenning. De var kommet for å få forbønn av ham, og ville ikke gå før de hadde fått sitt ønske oppfylt.

I sitt korte budskap og oppmuntring til folket poengterte Svein-Magne at evangeliet er kraftfullt både til frelse og helse. –Gud liker reklame, proklamerte han og understrekte det med flere historier om folk, noen av dem oppgitt av leger og sykehus, som hadde blitt helbredet.

Mange ble helbredet

Utover kvelden og frem til klokken to på natten fikk syke forbønn. Mange kunne vitne om sin helbredelse. Det ble bedt for et helt register av sykdommer, og folk kunne etter hvert teste ut sine helbredelser.

–Jeg er takknemlig til Gud for at han har gitt meg den tjenesten jeg har, sier Svein-Magne. Det er Guds nådegave i mitt liv, gaven til å helbrede. Det strømmer kraft ut av meg når jeg ber, men det er ikke jeg som bestemmer når denne kraften skal virke. Min oppgave er å være åpen, tro og be. Guds oppgave er å helbrede.

Fornøyde arrangører

Knut Sørstad og Arne Dag Johansen var svært fornøyd med arrangementet. –Dette er bare helt fantastisk, sier Sørstad.

– På tross av uventede omstendigheter virket det som om det som skulle skje på møtet var planlagt på forhånd. Vi er svært glade for at Svein-Magne Pedersen kom til Oslo. Han har en egen evne til å samle mye folk, og han når ut til dem med kjærlighet og medfølelse. Vi vil ønske ham velkommen tilbake, sier Sørstad engasjert.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15