Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gi din gave til MJL gjennom 8 tastetrykk på telefonen!

Nå kan du sitte i sofaen hjemme og gi din gave til MJL! Har du hatt problemer med å dra til post eller bank med din gave til MJL? Vi har nå løst problemet for deg og gjort det såre enkelt å gi til vårt misjonsarbeid.

Misjonen Jesus Leger har nå fått sin egen givertelefon. Ved å taste 8 sifre på din hjemmetelefon (eller mobil) kan du gi din gave til vårt misjonsarbeid. Du har kanskje gitt til Redd Barna eller Røde Kors på denne måten før.

Slik går du fram: Når du ringer 820 43222, vil du høre en kvinnestemme som sier: «Velkommen til Misjonen Jesus Leger sin givertelefon. Din gave går til misjon og evangelisk virksomhet blant syke og lidende i Norge og utlandet. Om noen sekunder vil du høre en pipetone, og din telefonregning vil da bli belastet med 100 kroner.»

Etter tre sekunder hører du en pipetone. Da kan du legge på og din gave er blitt registrert. Du blir kun trukket 100 kroner for hver gang du ringer. Ønsker du å gi 200 kroner, ringer du på nytt igjen, venter på pipetonen og legger på. Slik kan du gjøre det helt til du har gitt det beløp du ønsker å gi til MJL. Ønsker du for eksempel å gi 1000 kroner, ringer du ti ganger.

Ønsker du at vi skal vite hva du har gitt, må du gjerne sende oss et brev, så skal vi notere det på ditt navn. Men for oss er det ikke nødvendig.

Men for deg som ønsker å benytte deg av de to blankettene som følger med hvert nummer av Legedom (en for hver måned i året), er dette fortsatt en veldig grei måte å gjøre det på. Her kan du krysse av om din gave er til misjonsarbeid, kontingent eller du ønsker å bli ny abonnent – eller din gave gjelder det nye misjonssenteret vi skal bygge.

MJL er blitt en relativ stor bedrift med (f.t.) 18 stykker på lønningslisten. Vårt misjonsarbeid i inn- og utland koster mange millioner hvert år. Vi har for tiden stort behov for økonomisk støtte for å fortsette vårt misjonsarbeid.

Hvorfor vente med din gave? Den er bare noen få tastetrykk borte. Ring med en gang:

820 43 222

Svein-Magne

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15