Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Jesus Fikset Familien Finanger

Glad gjeng: Det skjedde under i resepsjonen på Hotell Fammy. Hotelleier Einar Finanger flankert av kjæresten Tove, Astrid og Erling Finanger.
Erling Finanger opplevde et mirakel da Svein-Magne Pedersen besøkte Mo i Rana for tre år siden, og Jesus var ikke snauere enn at han helbredet ham denne gangen også. I tillegg fikk kone, sønn og sønnens kjæreste oppleve Guds kraft da helbredelsespredikanten bad for dem, dagen etter at møtekampanjen 5. til 6. juni var avsluttet i Rana Frikirke.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Det var et sjakktrekk av familien Finanger å ha Svein-Magne Pedersen under hustaket. Sønnen er eier av hotell Fammy i Mo i Rana, og da helbredelsespredikanten skulle reise fra hotellet etter endt kampanje, bad han likegodt for fire familiemedlemmer i resepsjonen. To av dem opplevde mirakler der og da.

Far Finanger

Erling Finanger ble kvitt smerten i armene, da Svein-Magne Pedersen bad for ham i Rana Frikirke for tre år siden.

Finanger kom hjem fra Tysklandsbrigaden i 1951, og like etter ble han frelst. Han traff kona Astrid i 1953, og flyttet fra Nordstattland til Mo i Rana i 1956. Etter 35 år som mekaniker ble han ufør for 15 år siden på grunn av slitasje og forkalkninger i skuldrene. Legene kunne ikke gjøre noe, så han var dømt til en pensjonisttilværelse med smerter.

– Det var uutholdelige smerter til tider, og jeg kunne ikke løfte hendene høyere enn til skuldrene. Når jeg skulle bevege skulderleddet knaste det, som i grus. Jeg ble bedt for, men kjente ikke noe spesielt der og da. Noen dager senere oppdaget jeg plutselig at jeg kunne gjøre arbeid som jeg ikke hadde kunnet gjøre på flere år, uten sterke smerter, forteller Erling Finanger.

Nå er det tre år siden, og han løfter begge armene høyt over hodet, for å vise at smertene ikke har kommet tilbake. Han demonstrerer også hvordan han kan sveive armen rundt, uten at vi hører så mye som en liten knaselyd i skulderleddet.

– Jeg har visst fått satt inn nytt lager, eller i alle fall fått smurt det opp, ler mekanikeren. Å løfte en full kaffekanne, på strak arm, byr heller ikke på problemer for den spreke 73-åringen.

– Dette er kjempemoro. Nå kan vi mekke bil og gjøre mye artig sammen igjen, sier sønnen, hotelleieren Einar Finanger.

Øresusen forsvant

Den pensjonerte mekanikeren har også vært plaget av nedsatt hørsel, og sjenerende øresus i mange år. Da Svein-Magne Pedersen bad for ham i hotellresepsjonen, forsvant øresusen momentant.

– Takk Jesus, nå forsvant øresusen. Det føltes som om noen dro ut en kork av øret, utbryter Erling, og sier at nå hører han også bedre enn tidligere. Noen dager senere kan kona bekrefte at han virkelig hører mye bedre.

Toves helbredelse

Resepsjonsmøtet fortsetter med at helbredelsespredikanten ber for Tove, kjæresten til Einar Finanger. I fire år har hun hatt slitasjesmerter etter mange år som innredningsdesigner.

– Jeg har ikke gjort noe annet enn å pusse opp hus. Det er hardt arbeid, og jeg har fått nedsatt følelse i hånda og verker konstant i armene og skuldrene, forteller hun.

Straks Pedersen begynner å be, får Tove sterke hetetokter.

– Jeg blir så varm og svett, tror nesten jeg besvimer. Der forsvant smertene, men det tar på å bli helbredet, sier hun i et latteranfall.

Noen dager senere bekrefter Einar at kjæresten fremdeles er fri fra smertene.

Overrasket: Her konstaterer en kjempeglad Tove at Gud har helbredet armen.

Smertefri: Bilmekanikeren Erling Finanger ble førtidspensjonert på grunn av slitasje i skuldrene, men etter at Svein-Magne bad for ham, ble han helbredet. Nå kan han løfte armene uten besvær.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15