Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelmøter på Fauske

HELBREDET FOR CØLIAKI: Solfrid Hansen Okan (39) ble helbredet for cøliaki da Svein-Magne Pedersen bad for henne på møtet i Fauske 30. oktober i fjor. Hun hadde kraftige magesmerter da hun kom til møtet, men opplevde at magesmertene forsvant øyeblikkelig da Svein-Magne bad.
Solfrid Hansen Okan (39) var blant de mange som opplevde å bli helbredet da Svein-Magne Pedersen gjestet Fauske den siste helgen i oktober.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Miraklene stod nærmest i kø da Svein-Magne Pedersen gjestet Fauske og holdt møter i Fauske idrettshall 30.–31. oktober i fjor. Solfrid Hansen Okan fra Fauske hadde cøliaki og var en av dem som opplevde å bli momentant helbredet.

– Jeg kjente varme, og det begynte å prikke i overkroppen da Svein-Magne bad for meg, forteller Solfrid, som like etter å ha fått forbønn reiste hjem for å teste om det hadde skjedd en forandring.

– Da jeg kom hjem, spiste jeg en helt vanlig brødskive uten at det førte til noen problemer, sier hun. – Normalt skulle jeg ha fått diaré og magesmerter, men jeg kjente ingenting.

Er helbredet

Solfrids problemer begynte første juledag 1997. Hun fikk diaré hver gang hun hadde spist. – Jeg oppsøkte fastlegen i Fauske for å få hjelp, og var igjennom en undersøkelse av magen der jeg måtte svelge en slange, slik at de fikk undersøkt hva som var galt, forteller hun. – I november 1998 fikk jeg diagnosen cøliaki, og siden da har jeg ikke spist hvetemel.

Solfrid tok av 13 kilo dette året før det ble slått fast at hun hadde cøliaki. Siden har hun holdt seg unna hvetemel, og kroppen har fungert greit.

– Men magesmertene ville ikke gi seg, og jeg hadde et sterkt ønske om å bli helbredet, sier Solfrid som ble frelst 26. juni 1999, og har fått mye forbønn etter dette. – Men nå ble jeg helbredet, sier hun lettet og glad, og like frisk nå 14 dager etter at hun ble helbredet.

Også Elias Nikolai (1) fikk en berøring av helbredelseskraften da Svein-Magne bad for ham. – Han ble helt salig etter å ha fått forbønn, sier moren Heidi Klemp Simonsen. – Han har ikke sovet en hel natt etter at han ble født. Natten etter at han fikk forbønn sov han uten å våkne en eneste gang, og da jeg gav han melk, gikk det helt fint. Normalt ville han ha blitt urolig og fått diaré åtte–ti ganger etterpå. Gutten er helbredet og det er fantastisk.

Nærmere 30 søkte frelse

Folk kom fra Kautokeino i nord til Hitra i sør for å få forbønn hos Svein-Magne på Fauske, og flere opplevde å bli momentant helbredet. Blant sykdommene som måtte gå var blant annet migrene, nakkelidelser, slitasjesmerter, spinalstenose, dårlig hørsel, bekkenløsning, prolaps, emfysem, fibromyalgi, angina, slitasje og smerter i rygg, hofter og knær, astma, kronisk bronkitt og kols.

– Dette har vært to helt spesielle møter, sier Svein Wangen i Pinsemenigheten Betania på Fauske som arrangerte møtene sammen med Salten Bibelsenter. – Omkring 30 mennesker i alle aldere er blitt frelst, og mange undere og tegn er vi blitt vitne til. Gud har brukt Svein-Magne på en helt spesiell måte her på Fauske. Vi er stor takk skyldig til Gud for alt som har skjedd på disse møtene. Vi er takknemlige for det Svein-Magne Pedersen har gitt oss denne gangen. Jesus er blitt æret ved hans besøk her.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15