Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gunn Simonsen
Frelst, frisk og glad

Full pakke: Gunn Simonsen ble både frelst og helbredet under møtet på Sortland.
Gunn Simonsen fra Sortland har hatt fryktelige plager på grunn av fibromyalgi, og hun har også hatt et indre sår, som har plaget henne i flere år. På mirakelmøtet med Svein-Magne Pedersen ble hun først frelst og deretter helbredet. – Jeg er så utrolig glad, sa hun spontant etter forbønnen.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Gunn Simonsen har ikke hatt et lett liv. Helt fra hun var ti år gammel har hun slitt med smerter på grunn av fibromyalgi. Legene visste ikke så mye om sykdommen den gangen, så når hun klagde over sterke hodesmerter fikk hun ikke mye forståelse. – Ofte kunne jeg ikke gå på skolen, fordi hodesmertene var så store at jeg ble liggende med feber. Det var selvfølgelig vanskelig for lærerne å forstå dette, og mye av skolegangen ble ødelagt. Senere har smertene også gjort det vanskelig å fungere i yrkeslivet. Med årene spredte smertene seg til nakken, hoftene, knærne og armene. – Etter forbønnen har jeg verken hatt smerter i nakken eller i hodet. De forsvant mens Svein-Magne bad for meg, og jeg er kjempeglad for det, forteller hun to uker senere på telefonen.

Indre sår

Som om det ikke var nok med fibromyalgien, så har hun måttet takle mye annen motgang. For ni år siden ble datteren, Silje, innblandet i en bilulykke. Hun ble lagt i respirator i en periode, fordi det var fare for at hun skulle dø. Samtidig ble Gunns mor alvorlig syk, og hun døde for fem år siden.

– Jeg måtte være den sterke og støtte på alle kanter, og hadde aldri tid til å bearbeide egne følelser, og ta i vare mine egne behov. Dette, sammen med de konstante smertene, førte til at det bygget seg opp et stort indre sår, som verket og forårsaket angst og depresjon. Jeg gikk til flere psykologer, men ingen av dem kunne hjelpe meg, forteller 39-åringen.

Såret ble borte

Møtet på Sortland, 17. oktober 2004, vil Gunn Simonsen huske for alltid. Mens Svein-Magne holder på å be for mennesker i ettermøtet, sent på natten, stopper han plutselig opp og sier: – Det er en person her som har et sår som ikke vil gro.

Så går det noen sekunder. Stille kommer Gunn Simonsen bort til Svein-Magne og sier: – Jeg har hatt et indre sår i flere år som ikke vil gro. Svein-Magne legger sine hender på Gunn og ber. Hun tar også imot frelse.

– Da Svein-Magne Pedersen bad, kjente jeg at det indre såret, som jeg hadde hatt i seks år, forsvant. Nå er jeg så utrolig glad og mye lettere til sinns. Du må gi han Svein-Magne en stor klem fra meg, sier hun lykkelig på telefonen noen uker etter mirakelmøtet. Hun legger til at hun skal på et oppfølgingsmøte, som pinsemenigheten på Sortland skal arrangere, og det ser hun fram til.

– Mamma ble frisk gjennom TV

Før vi legger på telefonrøret har hun en annen gla’historie å fortelle.

– Min mor var i en bilulykke for en del år siden. Hele armen var full av små glass-skår, som de ikke kunne få ut. Hun hadde en evig brann i armen, så hun måtte kjøle den ned i iskaldt vann, og når vi kjørte bil om vinteren, stoppet hun og holdt armen ned i snøen. Da Svein-Magne Pedersen var på fjernsynet første gangen i Lønning Direkte, sa han at de syke skulle legge hånda på TV-apparatet. Mamma gjorde det og ble momentant helbredet i armen. Hun døde etter et par år av andre årsaker, men armen hadde hun aldri mer vondt i, beretter den nyfrelste, lykkelige og nyhelbredede nordlendingen, Gunn Simonsen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15