Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud helbredet den ødelagte levra

HELBREDET LEVRA: Nina Veisdal hadde svært høye leververdier som legene ikke kunne gjøre noe med. Da Svein-Magne bad for henne, ble hun momentant helbredet.
Levra til Nina Veisdal (40) fra Hidra fungerer normalt igjen etter at Svein-Magne Pedersen bad for henne. I vår var leververdiene så høye at legene ved Sørlandet sykehus i Kristiansand vurderte å skifte den.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

«Kona mi er helbredet. Leververdiene er helt normale.» En ivrig og opprømt Dagfinn Veisdal ringte straks til Svein-Magne etter at kona, Nina fikk bekreftet at levra var fullstendig helbredet. – Han ble så ivrig, vet du, sier Nina som fikk forbønn da Svein-Magne gjestet sommerkonferansen til The River i Tønsberg 3. juli. – Han måtte bare ringe Svein-Magne med en gang og fortelle det. Nina hadde hatt smerter, i form av stikking og hugg i ryggen, i årevis.

– Jeg levde et tøft liv med mye alkohol og også narkotika inntil jeg ble frelst i 1992, forteller hun. – Det var i den tiden jeg begynte å kjenne smertene i ryggen, innimellom var jeg skikkelig dårlig.

Smertene i ryggen kom og gikk selv etter at Nina sluttet å ruse seg, og med årene ble det verre og verre.

– Legene trodde galleblæra var årsaken til smertene, og i slutten av april hadde jeg fått time ved sykehuset i Kristiansand for å få operert den ut, forteller hun.

Sterke smerter

Men smertene var der like fullt etter operasjonen, og hun fikk kraftige, smertestillende tabletter med morfin og etter hvert Aporex. Komplikasjoner med lekkasje i forbindelse med operasjonen førte til betennelse i bukspyttkjertelen, og det ble lagt inn dren. Hun ble værende på sykehuset i åtte–ti dager til observasjon før hun kunne reise hjem.

– Da jeg kom hjem, fikk jeg voldsomme smerter og ble akutt lagt inn på sykehuset i Flekkefjord, sier hun. – Her fikk jeg smertebehandling, men de forstod ikke hvorfor leververdiene fortsatt var så høye og hvorfor jeg hadde så sterke smerter. Jeg ble sendt hjem igjen utstyrt med sterke smertestillende tabletter.

Åtte uker etter at hun hadde fjernet galleblæra skulle Nina tilbake til sykehuset i Kristiansand for å fjerne drenet. I den forbindelse ble det tatt nye blodprøver før hun kunne reise hjem igjen.

– Et par dager etter at jeg hadde kommet hjem, fikk jeg telefon fra sykehuset i Kristiansand som bad meg komme tilbake igjen med det samme. Blodprøvene de hadde tatt like før de sendte meg hjem, viste at leververdiene fortsatt var urovekkende høye.

Tilbake på sykehuset i Kristiansand vurderte legene om det kunne være mulig å skifte levra til Nina, men de ville gi henne smertestillende medisin lengst mulig. De konkluderte med at det ville være stor risiko for at kroppen ikke ville godta en ny lever. En operasjon ville innebære en stor risiko, og i verste fall fare for livet. – De fant ikke noen annen løsning enn å gi meg smertestillende og så se hvordan det utviklet seg, sier Nina. – Etter at galleblæra ble fjernet hadde jeg fått beskjed om å være forsiktig med fet mat, og det prøvde jeg på.

Momentant helbredet

Familien Veisdal hadde lenge sett fram til å være med på sommerkonferansen til The River, og tok turen til Gjennestad gartnerskole hvor konferansen ble holdt, til tross for at Nina hadde sterke smerter.

– Jeg hadde veldig vondt da vi reiste til Gjennestad, forteller hun. – Heldigvis var det lagt av tidlige kølapper til de sykeste, så jeg var en av de første som kom fram til forbønn. Da Svein-Magne la hendene på meg, opplevde jeg det som om et varmeteppe ble lagt over meg. Jeg tenkte på Jesus mens det brant rundt skuldrene og nedover ryggen, og da varmen kom ned til levra, boret varmen seg inn i kroppen. Jeg kjente hvordan smerten slapp taket der og da, og hvordan Jesus helbredet meg.

Nina var nå smertefri og familien ble værende på Gjennestad under hele konferansen.

– På slutten av konferansen gikk vi på gresk restaurant i Tønsberg for å feire min manns bursdag, forteller Nina. – Etter det fikk jeg kraftige smerter og kramper i magen, og dagen etter vi kom hjem ble jeg lagt inn på sykehuset i Flekkefjord. Jeg ble lei meg da smertene kom tilbake. Jeg var jo helbredet. Men så viste de nye blodprøvene at levra var helt normal. Smertene jeg hadde kjent var magekrampe jeg fikk som følge av at jeg hadde spist fet mat. Jeg fikk en reaksjon etter å ha fjernet galleblæra. Legen ved sykehuset i Flekkefjord var så fornøyd. Han smilte og tok meg i hånda da han fortalte at det ikke lenger var noe galt med levra. Jeg fortalte at jeg hadde fått forbønn hos Svein-Magne Pedersen, og da kikket han på meg og sa: «Så flott.» Jeg spurte om han kunne skrive i journalen at levra nå var helt normal, og det gjorde han. Journalen fikk jeg med meg som bevis. Jeg hadde en avtale med sykehuset i Kristiansand om å komme tilbake for å ta nye prøver av levra, men den timen avbestilte jeg. Siden jeg ble helbredet har jeg vært helt frisk, og jeg har heller ikke kjent mer smerte etter å ha fjernet galleblæra, enda jeg har spist både sjokolade og kake. Jeg er så glad for at Jesus har helbredet meg. Nå har jeg det godt.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

DAGENS MIRAKEL
(Bok)

En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15