Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud helbredet den ødelagte levra

HELBREDET LEVRA: Nina Veisdal hadde svært høye leververdier som legene ikke kunne gjøre noe med. Da Svein-Magne bad for henne, ble hun momentant helbredet.
Levra til Nina Veisdal (40) fra Hidra fungerer normalt igjen etter at Svein-Magne Pedersen bad for henne. I vår var leververdiene så høye at legene ved Sørlandet sykehus i Kristiansand vurderte å skifte den.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

«Kona mi er helbredet. Leververdiene er helt normale.» En ivrig og opprømt Dagfinn Veisdal ringte straks til Svein-Magne etter at kona, Nina fikk bekreftet at levra var fullstendig helbredet. – Han ble så ivrig, vet du, sier Nina som fikk forbønn da Svein-Magne gjestet sommerkonferansen til The River i Tønsberg 3. juli. – Han måtte bare ringe Svein-Magne med en gang og fortelle det. Nina hadde hatt smerter, i form av stikking og hugg i ryggen, i årevis.

– Jeg levde et tøft liv med mye alkohol og også narkotika inntil jeg ble frelst i 1992, forteller hun. – Det var i den tiden jeg begynte å kjenne smertene i ryggen, innimellom var jeg skikkelig dårlig.

Smertene i ryggen kom og gikk selv etter at Nina sluttet å ruse seg, og med årene ble det verre og verre.

– Legene trodde galleblæra var årsaken til smertene, og i slutten av april hadde jeg fått time ved sykehuset i Kristiansand for å få operert den ut, forteller hun.

Sterke smerter

Men smertene var der like fullt etter operasjonen, og hun fikk kraftige, smertestillende tabletter med morfin og etter hvert Aporex. Komplikasjoner med lekkasje i forbindelse med operasjonen førte til betennelse i bukspyttkjertelen, og det ble lagt inn dren. Hun ble værende på sykehuset i åtte–ti dager til observasjon før hun kunne reise hjem.

– Da jeg kom hjem, fikk jeg voldsomme smerter og ble akutt lagt inn på sykehuset i Flekkefjord, sier hun. – Her fikk jeg smertebehandling, men de forstod ikke hvorfor leververdiene fortsatt var så høye og hvorfor jeg hadde så sterke smerter. Jeg ble sendt hjem igjen utstyrt med sterke smertestillende tabletter.

Åtte uker etter at hun hadde fjernet galleblæra skulle Nina tilbake til sykehuset i Kristiansand for å fjerne drenet. I den forbindelse ble det tatt nye blodprøver før hun kunne reise hjem igjen.

– Et par dager etter at jeg hadde kommet hjem, fikk jeg telefon fra sykehuset i Kristiansand som bad meg komme tilbake igjen med det samme. Blodprøvene de hadde tatt like før de sendte meg hjem, viste at leververdiene fortsatt var urovekkende høye.

Tilbake på sykehuset i Kristiansand vurderte legene om det kunne være mulig å skifte levra til Nina, men de ville gi henne smertestillende medisin lengst mulig. De konkluderte med at det ville være stor risiko for at kroppen ikke ville godta en ny lever. En operasjon ville innebære en stor risiko, og i verste fall fare for livet. – De fant ikke noen annen løsning enn å gi meg smertestillende og så se hvordan det utviklet seg, sier Nina. – Etter at galleblæra ble fjernet hadde jeg fått beskjed om å være forsiktig med fet mat, og det prøvde jeg på.

Momentant helbredet

Familien Veisdal hadde lenge sett fram til å være med på sommerkonferansen til The River, og tok turen til Gjennestad gartnerskole hvor konferansen ble holdt, til tross for at Nina hadde sterke smerter.

– Jeg hadde veldig vondt da vi reiste til Gjennestad, forteller hun. – Heldigvis var det lagt av tidlige kølapper til de sykeste, så jeg var en av de første som kom fram til forbønn. Da Svein-Magne la hendene på meg, opplevde jeg det som om et varmeteppe ble lagt over meg. Jeg tenkte på Jesus mens det brant rundt skuldrene og nedover ryggen, og da varmen kom ned til levra, boret varmen seg inn i kroppen. Jeg kjente hvordan smerten slapp taket der og da, og hvordan Jesus helbredet meg.

Nina var nå smertefri og familien ble værende på Gjennestad under hele konferansen.

– På slutten av konferansen gikk vi på gresk restaurant i Tønsberg for å feire min manns bursdag, forteller Nina. – Etter det fikk jeg kraftige smerter og kramper i magen, og dagen etter vi kom hjem ble jeg lagt inn på sykehuset i Flekkefjord. Jeg ble lei meg da smertene kom tilbake. Jeg var jo helbredet. Men så viste de nye blodprøvene at levra var helt normal. Smertene jeg hadde kjent var magekrampe jeg fikk som følge av at jeg hadde spist fet mat. Jeg fikk en reaksjon etter å ha fjernet galleblæra. Legen ved sykehuset i Flekkefjord var så fornøyd. Han smilte og tok meg i hånda da han fortalte at det ikke lenger var noe galt med levra. Jeg fortalte at jeg hadde fått forbønn hos Svein-Magne Pedersen, og da kikket han på meg og sa: «Så flott.» Jeg spurte om han kunne skrive i journalen at levra nå var helt normal, og det gjorde han. Journalen fikk jeg med meg som bevis. Jeg hadde en avtale med sykehuset i Kristiansand om å komme tilbake for å ta nye prøver av levra, men den timen avbestilte jeg. Siden jeg ble helbredet har jeg vært helt frisk, og jeg har heller ikke kjent mer smerte etter å ha fjernet galleblæra, enda jeg har spist både sjokolade og kake. Jeg er så glad for at Jesus har helbredet meg. Nå har jeg det godt.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15