Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Anginaen forsvant

TETTE BLODÅRER: De tette blodårene rundt hjertet til Elsa Thomassen åpnet seg etter at Svein-Magne hadde bedt for henne, og hun ble kvitt anginaen.
Elsa Thomassen (58) fra Talvik i Finnmark er helbredet for angina. De to tette årene rundt hjertet åpnet seg etter at Svein-Magne bad for henne på telefonen.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen
Foto: Privat

«Nå forstår vi ingenting,» sa legene ved Regionsykehuset i Tromsø (RITØ) som undersøkte blodårene rundt hjertet til Elsa Thomassen. Bildene som var tatt noen måneder tidligere viste at to av blodårene rundt hjertet var tette, men da de gikk inn for å se, var årene åpne og helt i orden.

Elsa hadde hatt angina i noen år da hun nyttårsaften 1998 kollapset og måtte sendes med blålys til sykehuset i Hammerfest. – Jeg fikk kraftige smerter i brystet og klarte nesten ikke å puste, forteller hun. – Da sykebilen kom, fikk jeg surstoff og ei sprøyte som jeg ikke vet hva inneholdt, men det hjalp i alle fall. Så ble jeg sendt til sykestua i Alta som ligger tre og en halv mil fra hjemplassen min Talvik. Herfra ble jeg straks sendt videre til sykehuset i Hammerfest.

På sykehuset i Hammerfest ble det gjort mange undersøkelser, og det viste seg at to av årene rundt hjertet var tette. Det var lite legene i Hammerfest kunne gjøre med dette, og etter tre–fire dager ble Elsa sendt hjem igjen med beskjed om å ta det med ro inntil hun kunne komme til RITØ for å få hjelp.

Skjønte ingenting!

– Da jeg kom hjem igjen, ringte jeg Svein-Magne for å få forbønn, sier hun. – Jeg hadde vært i kontakt med ham noen år tidligere, og visste at jeg kunne få hjelp hos ham. Noen måneder senere, jeg tror det var i april, fikk jeg innkalling til sykehuset i Tromsø. Da legene undersøkte meg, hørte jeg dem diskutere, og si at de ikke skjønte noen ting fordi blodårene som var tette på bildene fra Hammerfest, nå var helt åpne. «Men det er noe med hovedpulsåra inn til hjertet», sa de. «Du må komme tilbake så vi kan sjekke den.» – Jeg var sendt til Tromsø for å sjekke de tette blodårene, og måtte få ny time for å få sjekket hovedpulsåra inn til hjertet, sukker hun litt oppgitt over helse-Norge. – Hvorfor de ikke kunne sjekke hovedpulsåra med det samme er helt uforståelig.

Vel hjemme igjen kontaktet Elsa Svein-Magne på nytt.

– Nå følte jeg meg etter hvert i veldig fin form, sier hun. – Jeg gikk til og med fra hytta på Lerresfjord og opp til fiskevannene på fjellet, uten problemer, og opp dit er det ganske bra stigning. Nitroglyserinen hadde jeg glemt igjen hjemme. Nå skjønte jeg at noe måtte ha skjedd.

Erklært frisk

Et stykke utpå høsten i 1999 ble Elsa på ny kalt inn til undersøkelse ved RITØ. Nå skulle de sjekke hovedpulsåra til hjertet.

– Igjen hørte jeg legene diskutere seg imellom forundret over at bildene ikke stemte med virkeligheten, sier Elsa. – Jeg måtte ligge rett ut en stund etter undersøkelsen, men kom så inn til hjertespesialisten. «Hovedpulsåra til hjertet er helt i orden», sa han forundret.

«Det er mer mellom himmel og jord enn det vi mennesker forstår,» sa jeg og fortalte at jeg hadde ringt Svein-Magne Pedersen og fått forbønn. Jeg var litt usikker på reaksjonen, men legen sa: «Det er flott. Du er frisk. Reis hjem og kast medisinene.» Siden da har hjertet vært helt i orden. Jeg har ikke spist en eneste nitroglyserin og føler meg i storform.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15