Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frukthøst i sogn

Smertefri: Unni Grønneng fra Hafrsfjord fryder seg etter at hun ble helbredet for slitasjesmerter i skuldrene.
«Epler og pærer henger på trærne, når de er modne så faller de ned.» Slik lyder barnerimet, og det er beskrivende for hvordan det er i Sogn på denne årstiden. Det vakre synet av bugnende frukttrær langs Sognefjorden og høye fjell kledd i høstfarger, er et fascinerende syn. Da Svein-Magne Pedersen besøkte denne idyllen innerst i Sognefjorden helga 25.–26. september, fant 600 personer veien til de to kveldsmøtene. Omlag 30 stykker tok i mot Jesus, og flere titall av de frammøtte vitnet om at de hadde opplevd et mirakel under forbønnen.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Leikanger er Sognefjordens frukthage. Over 80.000 frukttrær pryder bygda, og en stor del av innbyggerne her er knytta til fruktdyrkinga på en eller annen måte. Lørdagskvelden hadde mange fullmodne sjeler kommet for å høre mirakelmannen fra Vennesla. 20 hender gikk i været som tegn på at de ville ta i mot Jesus som sin frelser.

– Jesus tok alle våre sykdommer på seg, sa Svein-Magne Pedersen før han begynte å be for folk. Og forbønnen varte til klokken tre på natten, og mange fortalte om konkrete under. Rygg- og nakkeplager, Bekhterevs sykdom, grå stær, smerter etter ankelbrudd og ryggplager var noen av de plagene som ble bedret umiddelbart, eller helt borte.

Sognefjordens perle

Lenger inn i fjorden ligger Sogndal. Denne vakre bygda er regionssenteret i Indre Sogn. Mellom høye, snøkledde fjell, ved Sognefjordens bredd, ligger stedet som en nydelig perle. På søndagskvelden var det mirakelmøte på Vesterland konferansesenter. 350 mennesker kom fra hele Sogn og Fjordane, og mange hadde reist enda lenger for å oppleve mirakler. Og de kom ikke forgjeves. Unni Grønneng fra Hafrsfjord har hatt slitasjesmerter i skuldrene flere år.

– Jeg er sykemeldt fra kontorjobben på grunn av sterke smerter, som forplanter seg fra skulderen og ned i armen. Ti behandlinger hos kiropraktor har ikke hjulpet, forteller hun, og forklarer hvordan hun kjente en intens varme i det området som var smertefullt, da predikanten bad. Og bekrefter at alle akutte smerter er borte.

Bussjåføren ble frisk

Reidar Sjøbakk bor i Florø. Han kom, sammen med kjæresten og familien hennes, til Leikanger for å delta på mirakelmøtet. I 25 år har han hatt mye smerter etter en prolaps i ryggen, og derfor gikk han fram til forbønn.

– Da jeg var 17 år gammel hadde jeg en prolaps i 2. og 4. ryggvirvel. Det var så ille at jeg i perioder har vært nesten lam i fra livet og ned. Legene ville ikke operere, fordi det kunne medføre varige lammelser, forteller han.

Sjøbakk har kjørt buss i Trondheim, men det var problematisk.

– Noen ganger mistet jeg følelsen i beinet, og måtte bruke hånda for å løfte foten av pedalen. Det nyttet jo ikke å holde på slik. Derfor har det blitt lange perioder med sykemeldinger, og det igjen har gått ut over nervene. Jeg gikk fram for at Svein-Magne Pedersen skulle be for meg, da han var i Leikanger, og isjiassmertene i beinet forsvant allerede mens jeg sto i forbønnskøen. Og fem dager senere er isjiassmertene fremdeles borte, forteller han.

Ikke så fullt siden lokalrevyen

Det var flere menigheter som samarbeidet om denne møtehelga i Indre Sogn: Vik Bibelsenter, Filadelfia Stadlandet, Kilden menighet, Sion Gaupne og Husfellesskapet på Leikanger. Og arrangementet gikk over all forventning. Til og med journalisten fra Sogn Avis, som kom for å skrive om møtene, uttalte at hun aldri hadde sett så mange folk på noen arrangementer i Leikanger tidligere, bortsett fra Palmerevyen. Dette må vel kunne regnes som et sikkert tegn på at frukten er overmoden i Indre Sogn. Den venter bare på å bli høstet inn.

Kvitt isjias: Bussjåfør Reidar Sjøbakk konstaterer at isjiassmertene er kommet bort.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15