Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Reddet fra rullestolen

Den vesle toåringen Maren Østgård haltet, og kunne i verste fall havne i rullestol på grunn av en deformert hofteskål. Etter at farmoren bad Svein-Magne om forbønn for henne, skjedde det en vesentlig forandring. Nå går hun normalt.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Den vesle toåringen Maren haltet, og foreldrene tok henne med til undersøkelse på Ullevål sykehus i Oslo i oktober i fjor for å finne ut hva som var årsaken. Det viste seg at det som skulle være rundt ytterst på den venstre hofteskåla i stedet var taggete. Legene hadde ingen forklaring på hvorfor, og kunne heller ikke si noe om utviklingen videre. «Vi må se hvordan det utvikler seg over en treårsperiode før vi kan si noe mer», sa legene. «I verste fall kan hun havne i rullestol», var beskjeden foreldrene fikk. Legene kunne operere henne, men ikke før hun ble voksen og skjelettet var fullt utvokst.

Farmoren Katharina Østgård, som bor i Tromsø, ble svært bekymret for det vesle barnebarnet.

– Jeg syntes det var forferdelig å tenke på at den vesle jenta kanskje skulle tilbringe barndommen og ungdommen i rullestol, sier hun. – Ingenting skulle være uprøvd, og jeg ringte straks Svein-Magne for å få forbønn for Maren. Sønnen min var forresten glad for at jeg ville ringe Svein-Magne. I november i fjor var Maren og foreldrene hjemme på besøk hos oss i Tromsø. Da var den vesle toåringen både høyt og lavt, hun klatret og hoppet, og viste ingen tegn på at noe var galt. Legene hadde sagt at hun burde være mest mulig i ro, og moren forsøkte å dempe aktiviteten, men det er vanskelig, for ikke å si umulig å få en toåring til å være i ro.

24. januar i år var Maren til ny undersøkelse ved Ullevål sykehus. Da konstaterte legene at det hadde skjedd det de omtalte som en vesentlig forandring med hofta. «Den farligste deformeringsfasen er over», uttalte legen, som var overrasket og imponert over at det var en så stor positiv forandring.

– Det var en jubeldag for oss, sier faren Brynjar Østgård, som ønsker å sende en hilsen til Svein-Magne. – Jeg er ingen troende mann, men jeg tror det finnes gode krefter som kan gjøre folk friske, sier han.

– Nå beveger Maren seg normalt, og det er jeg takknemlig og glad for, sier farmoren. – Jeg takker Svein-Magne og Gud for det som har skjedd.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15