Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
–Dette minner om det Jesus gjorde

Lett på fot: Nå kan jeg springe i skogen, sier Willy, etter å ha blitt helbredet i ryggen.
Foto: Privat
Før forbønn: Willy Enger (53) kunne knapt knyte skoene på grunn av ryggplagene. Etter forbønn: Springer rundt på glattisen som en 15-åring.

Tekst: Per Ole Aalberg, Magazinet

Willy Enger (53) fra Porsgrunn ble uføretrygdet for flere år siden. Tømmerhuggeren var helt ferdig i ryggen etter slit og tunge løft. I det siste har det vært så ille at han har hatt store problemer med å få på seg skoene.

– Legen har kalt det gikt, isjias og lumbago. Det har vært fryktelig i vinter, jeg har ikke klart å løfte opp beina skikkelig, forteller han til Magazinet.

På bakerste benk

Det var en nabo som ba ham og samboeren Inger Mathisen med på møtet med Svein-Magne Pedersen i Evangeliehuset i februar.

– Jeg hadde ikke lyst, for det ligger ikke for meg det med møter og sånt, forteller Willy. Men det ble til at de dro, både Willy og Inger, som også har slitt med store ryggplager i 15 år på grunn av en nedslitt skive i korsryggen. Utallige legebesøk og røntgen kan bekrefte det.

– Hadde det ikke vært for henne, ville vi ikke dratt, understreker Willy. De syntes det var tryggest å plassere seg helt bakerst i møtelokalet.

– Jeg var jo sjåføren til Inger, og stod der bak og lente meg mot en søyle – helt nøytral til det som foregikk framme ved plattformen. Så kom kameraten hans og tok med seg Inger frem.

– Alt var greit

– Plutselig kikket Pedersen ut i salen i retning meg, og det var akkurat som vi fikk kontakt. Han sa at han ville be for alle med smerter i beina.

– Det var en innskytelse jeg fikk om noen som hadde plager med beina. Jeg opplever ofte at slikt skjer i møter, bekrefter Svein-Magne Pedersen. Han kjente at det skjedde noe der og da.

Det Willy først merket seg var at smertene ble sterkere, men da han reiste seg, var beina lettere. Uten å tenke særlig mer over det, gikk Willy fram for å se hvordan det gikk med Inger som også fikk forbønn. Det skjedde ikke noen endring der og da. Men begge følge seg likevel lettet og fortumlet over det de hadde opplevd, og bestemte seg for å dra hjem.

Hjemme på gårdsplassen skjedde det:

– Jeg fikk sånn lyst til å springe, og der fór jeg bortover på glattisen som en 15-åring. Inne spratt vi rundt på kjøkkengolvet både Inger og jeg, som små unger. Jeg hoppet opp og ned, steppet litt – hun vred seg og alt var greit!

Willy måtte fortelle det til noen, og ringte straks kameraten på mobilen som fortsatt var inne på møtet. Han gav telefonen til Pedersen som var midt i forbønns-gjerningen.

– Han ville vi skulle komme nedover og fortelle for de andre. Det ble jubel! Siden har jeg ikke hatt vondt i beina, og i dag har jeg sprunget en tur i skogen, forteller Willy.

Minner om Jesus

– Tror du det er Jesus som har møtt deg?

– Jeg må bare si ja. Folk ble slått av forbauselse, leste jeg om Jesus for mange år siden. En dame tok på kappen til Jesus og ble frisk. Han hadde kraften i seg. Dette minner meg om det, sier Willy Enger. Nå vil han lese mer. – Jeg må nok bytte ut mye av den religiøse litteraturen jeg har lest. Erik von Däniken duger ikke lenger mot dette , sier Willy Enger.

– Jeg har fortalt det til naboene mine, og de er like forbauset. De vet jo at jeg har hatt store problemer med å løfte beina.

– Hva tror du om dette, Inger?

– Det må jo være noe. Det er nesten slik at man ikke tror det selv. Det man ikke kan bevise, det tror man ikke, slik tenker man når man er jordnær, sier Inger.

– Men jeg kjenner jo at det er forandring i ryggen. Smertene har vært der i 15 år, men nå er de borte. Ja, jeg håper virkelig at dette varer, sier Inger Mathisen.

(Trykt med tillatelse av Magazinet).

Nyhelbredet: Både Inger og Willy ble helbredet på møtet i Evengaliehuset i Porsgrunn 8. februar i år.
Foto: Privat

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15