Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud sveisa to brudd i korsryggen

JUBEL: Bente Kleven Johansen jubler fordi ryggen er blitt så god som ny.
Bente Kleven Johansen hadde to brudd i korsryggen, etter et fall i en silo. På et møte i Filadelfi a Vennesla, 6. september 2003, ble hun mirakuløst helbreda da Svein Magne Pedersen bad for ryggen hennes.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Bente Kleven Johansen kom til møtet for å avsløre at Pedersen var en bløffmaker. Hun trodde ikke at det skjedde mirakler i hans møter. Men en uke etter møtet forteller hun en fantastisk historie.

– For fjorten år siden falt jeg ned i en silo og brakk ryggen på to steder. Etter det har jeg hatt kronisk verk i ryggen, og delvis lammelser i beina. Etter å ha lyttet til forkynnelsen lør- dag kveld, gikk jeg fram i bønnekøen. I det Svein Magne Pedersen la hendene på ryggen min var det som om det kokte melk i ryggraden. Denne følelsen varte lenge etter at jeg var kommet hjem om kvelden, og smertene i ryggen forsvant, forteller hun gledestrålende.

Beveger seg helt normalt

Den lykkelige kvinnen kunne ikke hoppe, vri på overkroppen eller be- vege seg uten hele tiden å tenke på den dårlige ryggraden. Legen hadde sagt at hun ikke burde gå mer enn 350 meter om dagen.

– I dag er det en uke siden møtet i Filadelfia Vennesla, og bevegeligheten er fremdeles helt normal. Jeg kan gjøre hva jeg vil, sier hun med et kjempesmil, og løfter venninna, Anita Øpsen en halvmeter i været.

Tidligere var Bente en aktiv kvinne, som blant annet drev med hesteridning.

- Nå gleder jeg meg mest av alt til å kunne ri hesten min igjen. Den har vært satt bort på fór, sier den glade dama fra Østfold.

Den som ikke tror på helbredelse ved bønn kan ta kontakt med Bente Kleven Johansen.

Gjennombrudd på Sørlandet

Det var mange andre som kunne fortelle om fysiske under denne mø- tehelga. En kvinne opplevde at rev- matismesmerter forsvant under for- bønnen, en person fra Lyngdal ble helbreda fra Bekhterevs sykdom og en ble kvitt bilyd på hjertet.

– Dette er helt fantastisk. Jeg tror dette var en gjennombruddskveld for Sørlandet. Vanligvis skjer det færre helbredelser i mine møter på Sørlan- det, enn i andre landsdeler. I Finnmark har vi opplevd mange mirakler. Så dette var veldig herlig, sier Svein Magne Pedersen i en kommentar.

Han legger til, på sin karakteristiske, humørfylte måte, at sørlendingene har teologien på plass i hodet, men det er vanskeligere å få den omsatt til tro i beina. I Finnmark er det ofte omvendt.

Forkynnelsen er nøkkelen

– Det er viktig at folk forstår at hel- bredelse er for alle. Gud har ingen favoritter. Gamle mennesker trenger heller ikke å være syke. Gud vil ha oss friske, så vi kan gjøre enda mer ut av den tiden han har gitt oss. Jeg ønsker å forkynne en stor Jesus. Dersom vi forkynner en liten Jesus, så får vi små resultater, sier en opplagt Svein Magne Pedersen, til tross for at han betjente mennesker til klokken fem denne morgenen.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15