Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Det utrolige har skjedd:
GUD GAV MARLENE ET NYTT KNE!

MIRAKEL: Miraklet har skjedd, Marlene Grace Brandon har et fått et nytt kne i gave fra Gud etter at Svein-Magne bad for henne.
15. mai 2004 vil for alltid bli en merkedag for Marlene Grace Brandon fra byen Chilliwack i Canada. Da fikk hun et nytt kne i gave fra en allmektig Gud.

Tekst: Svein-Magne Pedersen
Foto: Kenneth Pedersen

I flere år gikk Marlene (55) med smerter i knærne. Legene fant ut at det var slitasje. Med kort tids mellomrom ble begge knærne byttet ut med to plastikk-knær. Det skjedde for flere år siden på et sykehus i byen Vernon i Canada.

- De første to årene kjente jeg ingen smerter i det venstre kneet, men for tre år siden begynte jeg å kjenne verk. Det ble verre med årene. I mars ble det tatt røntgenbilder av kneet. Det viste stor slitasje. Kneet var blitt så slitt at det kjentes løst. Smertene var store, og jeg haltet når jeg gikk og brukte gåstol, sier Marlene.

Det ble bestemt at hun skulle opereres fredag 21. mai i år.

Mirakelmøtet som forandret alt

MJL har siden 1994 hatt et virke i områdene rundt byen Chilliwack i provinsen British Columbia. I sju-åtte år har våre misjonærer samarbeidet med Native Pentecostal Church i byen Chilliwack. Sammen med pastorparet Patti og Gary Victor har de nådd ut med evangeliet til reservater i områdene rundt byen. I dette området holder indianerstammen Sto:lo Nation til. Det er ti tusen av dem, og de bor i 25 reservater i en strekning på ca. 40 mil. Nå ønsket kirken et besøk av meg. Jeg har tre ganger hatt helbredelsesmøter i denne byen. Den 19. og 20. mai var det igjen duket for helbredelsesmøter.

Lørdag den 19. mai kom det flere indianere og endel hvite i en sal i Skway First Nation Community Hall i Chilliwack. Etter at jeg hadde talt, innbød jeg til helbredelse. Flere søkte forbønn, deriblant Marlene.

- Da du bad for meg, kjente jeg en varme som spredte seg i og omkring kneet. Samtidig forsvant smertene som jeg har plagdes med i tre år. Hevelsen i kneet kom også bort. Da du hadde bedt, bad du meg om å springe fram og tilbake i salen. Til min store glede kunne jeg nå springe uten smerter. Og nå haltet jeg heller ikke lenger. Jeg strålte av glede og priste Gud for hans under, sier en glad Marlene på telefonen to uker senere.

Det nye kneet kunne hun ikke lenger rikle på, for det var jo ikke slitt. Det satt godt fast der det skulle.

Legene bekrefter miraklet

Fredag uken etter skulle hun til operasjon ved Chilliwack General Hospital. Et par dager før var hun til en rutinesjekk hos sin faste lege. Marlene begynte straks å vitne:

- Sist lørdag var jeg på et helbredelsesmøte i Chilliwack. En evangelist fra Norge bad for meg og jeg ble helbredet i kneet. Jeg trenger ikke operasjon, sa hun til legen.

- Legen så på henne og sa bestemt: - Nei, det tror jeg ikke noe på, du må opereres kommende fredag.

Fredag ble hun innlagt. På operasjonsstua var det to leger, han som skulle operere, samt en anestesi-lege. Marlene ble ble lokalbedøvd, så hun kunne følge med på hva legene sa og gjorde. Igjen vitnet hun om miraklet som skjedde på møtet seks dager tidligere.

- Sist lørdag var jeg på et helbredelsesmøte i Chilliwack. En evangelist fra Norge bad for meg og jeg ble helbredet i kneet. Jeg trenger ikke operasjon.

Operasjonslegen sa hva han mente: - Nei, slikt kan ikke skje. Nå må vi operere deg.

Dermed startet operasjonen. Så kom sjokket. Høyst overraskende kom det fra samme lege:

- Du store verden, jeg har aldri sett noe slikt i hele mitt liv som lege. Før trodde jeg ikke at noe slikt kunne skje, men nå tror jeg! Det er kommet ny plastikk inn her. Jeg skulle skifte den, men nå trenger jeg ikke å gjøre det. Dette er et mirakel!

Anestesilegen var like overrasket og kom med lignenede utsagn.

Operasjonslegen trengte bare å bytte ut kneskålen, så kunne han sy igjen. Alt annet var blitt nytt. Hvorfor hun fikk et nytt kunstig kne, vet bare Gud. Han bestemte seg for å gjøre det slik, og vi må bare bøye oss i ærbødighet.

Dagen etter ringte operasjonslegen til Marlene og spurte hvordan det gikk. Hun svarte:

- Det går kjempefint. Jeg har ikke lenger smerter i kneet, og trenger heller ikke lenger gåstol.

Om noen uker skal Marlene tilbake til sykehuset i Chilliwack for å ta bilder av det nye kneet. Kirurgen har lovet henne egne røntgenbilder av kneet før og etter at miraklet fant sted. Og da kan den som vil få se Guds herlighet.

I Bibelen fins det flere forskjellige betegnelser for et mirakel: “helbredelse”, “tegn”, “under” eller “kraftige gjerninger”. Men noen ganger gjør Gud veldig spesielle mirakler. Slike kalles “usedvanlige kraftgjerninger”. Marlenes helbredelse faller inn under sistnevnte kategori.

Siste kapittel i denne helbredelseshistorien er sikkert ikke skrevet.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15