Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg ble helbredet gjennom «Holmgang»

Den 23. oktober 2002 la Inger Blichfeldt fra Kana hånda på fjernsynet under programmet «Holmgang». Noe uforklarlig skjedde. Siden har hun vært kvitt alvorlige mageproblemer.

48-åringen fra Kana har siden barndom vært plaget med en vond mage. Hun reagerte med smerter i mageregionen når hun spiste spesielle matsorter.

– Jeg kunne ikke spise feit mat som for eksempel fårikål og ribbe med saus. Dessuten reagerte jeg på kakao, bløtkake, sjokoladekake og eggeprodukter. Jeg har vært til gastrofobi på sykehusene i Drammen og Tønsberg, men legen var ikke sikker på hva som feilte meg. Kanskje var det syreproblemer.

– Fikk du medisiner av legene?

– Når jeg spiste mat jeg ikke tålte, fikk jeg store smerter i magen. De kom en halv time senere. Av legene hadde jeg fått mange slags medisiner, også syredempende. Jeg har spist bøttevis av tabletter uten å ha fått noe hjelp. Min mann har ofte hørt at jeg har klaget på magesmertene.

Sammen satt vi og så på «Holmgang» i oktober 2002. Der fikk Svein-Magne sjansen til å be for syke et halvt minutt, sier Inger, ivrig etter å fortelle sin mirakelhistorie.

Kjente kraften

Da Svein-Magne begynte å be for syke, handlet Inger spontant:

– Svein-Magne fortalte at de som var syke kunne legge hånda på seg selv og på skjermen. Nå ville jeg gripe sjansen. Jeg gjorde som han sa. Mens han bad, kjente jeg en merkelig kraft som kom inn i magen. Så strømmet den nedover kroppen til den for ut gjennom beina. Men så begynte det på nytt igjen. Kraften gikk igjen inn i magen, så strømmet den oppover skuldrene og ut fingrene. Først ble det vondt i fingerleddene, men så kom smertene bort, sier en glad 48-åring.

Vitner om Guds kraft

– Ble du helbredet?

– Dagen etter prøvde jeg å spise noen av den forbudte maten, men ingen reaksjoner kom. Siden spiste jeg mer og mer. Nå spiser jeg hva som helst. Det er befriende å kunne spise det jeg liker uten å bli straffet for det med intense magesmerter. Tenk, jeg er blitt frisk fra en lidelse som har plaget meg nesten hele livet!

– Hva synes din mann om det?

Han er kjempeglad. Nå hører han ikke lenger at jeg syter og klager over den smertefulle magen. Men både han og jeg var irritert på presten Gelius som ikke lot deg slippe til.

– De gode nyhetene om min helbredelse har jeg selvsagt fortalt til mange. Jeg vil ikke holde skjult det Gud har gjort for meg, sier Inger bestemt.


Publisert:
2004-06-03


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 1 - 2004

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15