Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg ble helbredet gjennom «Holmgang»

Den 23. oktober 2002 la Inger Blichfeldt fra Kana hånda på fjernsynet under programmet «Holmgang». Noe uforklarlig skjedde. Siden har hun vært kvitt alvorlige mageproblemer.

48-åringen fra Kana har siden barndom vært plaget med en vond mage. Hun reagerte med smerter i mageregionen når hun spiste spesielle matsorter.

– Jeg kunne ikke spise feit mat som for eksempel fårikål og ribbe med saus. Dessuten reagerte jeg på kakao, bløtkake, sjokoladekake og eggeprodukter. Jeg har vært til gastrofobi på sykehusene i Drammen og Tønsberg, men legen var ikke sikker på hva som feilte meg. Kanskje var det syreproblemer.

– Fikk du medisiner av legene?

– Når jeg spiste mat jeg ikke tålte, fikk jeg store smerter i magen. De kom en halv time senere. Av legene hadde jeg fått mange slags medisiner, også syredempende. Jeg har spist bøttevis av tabletter uten å ha fått noe hjelp. Min mann har ofte hørt at jeg har klaget på magesmertene.

Sammen satt vi og så på «Holmgang» i oktober 2002. Der fikk Svein-Magne sjansen til å be for syke et halvt minutt, sier Inger, ivrig etter å fortelle sin mirakelhistorie.

Kjente kraften

Da Svein-Magne begynte å be for syke, handlet Inger spontant:

– Svein-Magne fortalte at de som var syke kunne legge hånda på seg selv og på skjermen. Nå ville jeg gripe sjansen. Jeg gjorde som han sa. Mens han bad, kjente jeg en merkelig kraft som kom inn i magen. Så strømmet den nedover kroppen til den for ut gjennom beina. Men så begynte det på nytt igjen. Kraften gikk igjen inn i magen, så strømmet den oppover skuldrene og ut fingrene. Først ble det vondt i fingerleddene, men så kom smertene bort, sier en glad 48-åring.

Vitner om Guds kraft

– Ble du helbredet?

– Dagen etter prøvde jeg å spise noen av den forbudte maten, men ingen reaksjoner kom. Siden spiste jeg mer og mer. Nå spiser jeg hva som helst. Det er befriende å kunne spise det jeg liker uten å bli straffet for det med intense magesmerter. Tenk, jeg er blitt frisk fra en lidelse som har plaget meg nesten hele livet!

– Hva synes din mann om det?

Han er kjempeglad. Nå hører han ikke lenger at jeg syter og klager over den smertefulle magen. Men både han og jeg var irritert på presten Gelius som ikke lot deg slippe til.

– De gode nyhetene om min helbredelse har jeg selvsagt fortalt til mange. Jeg vil ikke holde skjult det Gud har gjort for meg, sier Inger bestemt.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15