Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Simone danser igjen

Tekst: Svein B. Kristiansen

Simone Pedersen (19) drømmer om å bli profesjonell danser, men den siste tiden fryktet hun at den karrieren kom til å bli lagt i grus, på grunn av problemer med lårmuskelen. Sammen med broren Odd Markus (25) stakk hun innom et mirakelmøte med evangelist Svein Magne Pedersen, som besøkte Tromsø 20. og 21. februar. Og det skjedde mer enn de hadde planlagt, for i tillegg til at Simone ble helbredet fra konstante smerter i lårmuskelen, ble søskenparet frelst denne kvelden.

Simone hørte på evangelistens forkynnelse om at Jesus vil helbrede alle, og at han ikke gjør forskjell på folk. Og tro hadde hun, først klokken halv tre på natta var det endelig hennes tur i forbønnskøen.

- Jeg kjente et trykk, og en merkelig varme i beinet. Det begynte å prikke i muskelen, og plutselig sa predikanten at jeg ikke måtte bli redd, deretter slo han med hånda bak på låret ett par ganger. Etterpå var smertene i muskelen helt borte.

Den store drømmen for Simone Pedersen har vært å bli danser på heltid, og danselærer, og nå kan hun danse seg videre mot dette målet.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15