Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Simone danser igjen

Tekst: Svein B. Kristiansen

Simone Pedersen (19) drømmer om å bli profesjonell danser, men den siste tiden fryktet hun at den karrieren kom til å bli lagt i grus, på grunn av problemer med lårmuskelen. Sammen med broren Odd Markus (25) stakk hun innom et mirakelmøte med evangelist Svein Magne Pedersen, som besøkte Tromsø 20. og 21. februar. Og det skjedde mer enn de hadde planlagt, for i tillegg til at Simone ble helbredet fra konstante smerter i lårmuskelen, ble søskenparet frelst denne kvelden.

Simone hørte på evangelistens forkynnelse om at Jesus vil helbrede alle, og at han ikke gjør forskjell på folk. Og tro hadde hun, først klokken halv tre på natta var det endelig hennes tur i forbønnskøen.

- Jeg kjente et trykk, og en merkelig varme i beinet. Det begynte å prikke i muskelen, og plutselig sa predikanten at jeg ikke måtte bli redd, deretter slo han med hånda bak på låret ett par ganger. Etterpå var smertene i muskelen helt borte.

Den store drømmen for Simone Pedersen har vært å bli danser på heltid, og danselærer, og nå kan hun danse seg videre mot dette målet.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15