Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
40 frelst på gla’møter i Tromsø

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Du behøver ikke å finne en rorbu for å få en god latter i Tromsø, for latterdørene ble slått på fullt gap, da evangelist Svein Magne Pedersen besøkte byen fredag 20. og lørdag 21. februar. Omlag 500 nordlendinger i alle aldre hadde funnet veien til møtene i snøføyka.

Det var ingen sure fjes å se da Svein Magne Pedersen forkynte evangeliet på en humørfylt måte. Det var tydelig at nordlendingen var kommet hjem til sitt rette element.

Trosforkynnelse kombinert med humor åpner flaskehalsene inn i folks liv, og det var mange som tok i mot budskapet disse to kveldene. 40 mennesker frelst på to møter er ikke hverdagskost i Tromsø, i tillegg sto hundrevis av syke i kø til klokken tre på natta, og mange av dem opplevde virkelig at Gud gjorde under i deres liv. Folk ble helbredet fra nakkeslengskader, vonde rygger, luftveisinfeksjoner og muskelsmerter.

Ella Johansen (77) reiste seg opp fra rullestolen mens Pedersen ba for henne.

- Nå fikk jeg så mye styrke at jeg kan gå selv, sier hun og demonstrerer det med å kjøre mannen sin, Gunnar Johansen (79) en tur rundt i lokalet.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15