Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
40 frelst på gla’møter i Tromsø

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Du behøver ikke å finne en rorbu for å få en god latter i Tromsø, for latterdørene ble slått på fullt gap, da evangelist Svein Magne Pedersen besøkte byen fredag 20. og lørdag 21. februar. Omlag 500 nordlendinger i alle aldre hadde funnet veien til møtene i snøføyka.

Det var ingen sure fjes å se da Svein Magne Pedersen forkynte evangeliet på en humørfylt måte. Det var tydelig at nordlendingen var kommet hjem til sitt rette element.

Trosforkynnelse kombinert med humor åpner flaskehalsene inn i folks liv, og det var mange som tok i mot budskapet disse to kveldene. 40 mennesker frelst på to møter er ikke hverdagskost i Tromsø, i tillegg sto hundrevis av syke i kø til klokken tre på natta, og mange av dem opplevde virkelig at Gud gjorde under i deres liv. Folk ble helbredet fra nakkeslengskader, vonde rygger, luftveisinfeksjoner og muskelsmerter.

Ella Johansen (77) reiste seg opp fra rullestolen mens Pedersen ba for henne.

- Nå fikk jeg så mye styrke at jeg kan gå selv, sier hun og demonstrerer det med å kjøre mannen sin, Gunnar Johansen (79) en tur rundt i lokalet.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15