Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fredrikstad:
Mer enn 20 frelst i Zoé-Kirken

Bjørn Ness har all grunn til å smile. Han opplevde at de kroniske hodesmertene forsvant da Svein-Magne bad for ham.
Mer enn 20 gav til kjenne at de ville bli frelst da Svein-Magne Pedersen gjestet Zoé-Kirken i Fredrikstad 13. og 14. september. – Vi har aldri bedt med så mange til frelse på en gang i menighetens 14-årige historie, sa Jan Halvorsen, pastoren i menigheten.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Frelse og helse stod i fokus da Svein-Magne Pedersen besøkte Zoé-Kirken i Fredrikstad i helgen. Minst 20 rakte hendene i været da han inviterte til frelse lørdag kveld, og det var enda noen til som gav respons på invitasjonen søndag. – Vi er svært begeistret for at så mange tok imot frelse, sier pastor Jan Halvorsen.

Frelst og helbredet

Helbredelsene kom trillende på rekke og rad i de to møtene. Hildegunn Wikeby (50) fra Lillestrøm var en av dem som opplevde å bli momentant helbredet. Hun kom til møtet med verking i begge albuene på grunn av slitasje, og også verking i det høyre kneet av samme årsak.

– Fra begynnelsen av juni og fram til sommerferien brukte jeg omkring 5000 kroner hos blant annet kiropraktor og fysioterapeut for å bli god i albuene til ferien, men jeg ble ikke bedre, sier hun. – Men da Svein-Magne bad for meg, ble jeg god med det samme, og er det fortsatt, sier hun på telefonen tre dager senere. Jeg hadde også sabla vondt i det høyre kneet, som ofte sviktet når jeg gikk i trapper. Også her forsvant smertene, og de har ikke kommet tilbake.

Hildegunn hadde også hatt store problemer med leveren, men den ble god da hun la hånda på tv-en da Svein-Magne var gjest på «Holmgang» i fjor høst. Da Svein-Magne besøkte Maran Ata-menigheten i Oslo i pinsen i år, ble hun god i den ene hælen som verket, uvisst av hvilken årsak.

– Jeg har det bare supert, sier Hildegunn. – Jeg tok også imot frelse denne helgen i Fredrikstad. Det er noe jeg har tenkt på lenge, og nå fikk jeg endelig gjort det, sier hun fornøyd.

Hodesmertene forsvant

Også Bjørn Ness fra Sellebakk ble helbredet i Svein-Magnes møte.

– Jeg var i en bilulykke i 1971 som førte til kraniebrudd, forteller han. – Det første året etter ulykken følte jeg meg i ganske fin form, men så begynte jeg å få hodesmerter, og de bare økte på. De 10–15 siste årene har jeg vært uføretrygdet på grunn av de sterke hodesmertene, som de to siste årene har gått over til å være kroniske. Jeg har spist mye smertestillende tabletter i alle disse årene for å dempe de verste smertene. Men nå er smertene borte, sier han. – Jeg kjente en fred og ro da Svein-Magne bad for meg, og så forsvant alt av smerte. Jeg er fortsatt smertefri nå, fire dager etterpå.

Det var mange som ble kvitt smerter og forskjellige plager i Svein-Magnes møtter i Zoé-Kirken. Folk ble helbredet for betennelser, smerter som følge av slitasje, isjas, panikkangst og en rekke andre sykdommer i de to møtene som varte i til sammen 22,5 timer.

Hildegunn Wikeby ble kvitt en rekke lidelser etter forbønn.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15