Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud helbredet magen og de svake lungene

HELBREDET: Irene Marie Hult hadde svake lunger og sterke magesmerter. Hun ble helbredet under fellesbønnen i Svein-Magnes møte i Sandnes.
– I flere år hadde jeg svake lunger og dårlig pust, i tillegg til sterke magesmerter, forteller Irene Marie Hult fra Stavanger. – Da Svein-Magne besøkte Sandnes 1. og 2. mars i år, ble jeg helbredet under fellesbønnen.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Irene Marie (65) hadde hatt svake lunger fra ungdomsdagene, trolig som en følge av at hun testet positivt for tuberkulose som liten.

– Etter hvert som jeg ble eldre ble pusten dårligere og dårligere, sier hun. – Jeg hadde også sterke magesmerter. Smertene var ekstra ille når jeg spiste og drakk. Jeg kunne ikke legge en hånd på magen fordi det gjorde så vondt, men primærlegen min tok ikke problemene på alvor.

Irene Marie gikk til en ny doktor som sendte henne videre til en ekspert ved en privat klinikk i Stavanger, Hjertesenteret. Her tok de belastnings­test på sykkel, men fant ikke ut at det var noe galt med lungene. Hun ble sendt hjem uten å få noen slags form for hjelp. Primærlegen, som tidligere hadde undersøkt magen, hadde heller ingenting å tilby.

Da Irene Marie fikk vite at Svein-Magne skulle besøke Sandnes, bestemte hun seg for å ta med barnebarnet og en venninne som trengte helbredelse.

– Jeg var ikke så opptatt av meg selv, men ønsket at disse skulle få oppleve et mirakel, sier hun. – Under fellesbønnen gikk det en strøm fra magen min og opp i brystet. Jeg tenkte ikke på at noe konkret hadde skjedd, ikke før jeg gikk ned i kafeen før midnatt for å ta en matbit før de skulle stenge. Da kaffen kom ned i magen kjente jeg ingen smerte, og det var helt forunderlig. Jeg forsto at jeg var blitt helbredet.

Irene Marie fant snart ut at også lungene var friske. Hun var ikke lenger tung i pusten.

Dagen etter at hun blitt helbredet var Irene Marie til undersøkelse hos en ny ekspert ved en annen privat klinikk i Stavanger. Her fikk hun konstatert at lungene var helt friske.

– Eksperten syntes det var flott at jeg var god, og var positiv da jeg fortalte at jeg var blitt helbredet etter forbønn i Svein-Magne Pedersens møte, sier hun. – Nå gleder jeg meg til hver eneste dag fordi jeg har så mye som er ugjort. Helbredelsen har også gitt meg et nærere forhold til Jesus. Jeg er svært takknemlig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15