Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg hadde skoliose

ENDELIG FRISK: Gunnvor Krogen Stokka (38) måtte vente noen dager før helbredelsen «slo igjennom».

Jeg har hatt diagnosen skoliose siden jeg gikk på ungdomsskolen. Det medførte konstante smerter i ryggen i alle disse årene. I voksen alder fikk jeg via røntgenbilder bekreftet at jeg hadde hatt ungdomsbechtrews. Dessuten hadde ryggen vridd seg i nedre del. Ti centimeter av den øverste delen av ryggraden var stivnet til en pukkel, og ryggen var skjev. Dette har hemmet meg på mange måter. Siden jeg fikk disse plagene har jeg aldri kunnet ligge på ryggen, gå i høyhælte sko, løfte noe, leke med barna på gulvet, gå turer og så videre uten store smerter dagen etter.

Hos kiropraktoren

Jeg hadde hørt om Svein-Magne på «Holmgang» og andre TV-programmer. Det hadde aldri falt meg inn at noen kunne be for meg, men da jeg hørte at han skulle til Klippen, Sandnes, som jeg er medlem av, bestemte jeg meg for å gå på møte for å få forbønn. Denne tiden var en svært dårlig periode for meg, rent smertemessig. I løpet av de siste to månedene hadde jeg gått til kiropraktor tre ganger i uken. De ti siste årene har jeg gått jevnlig til kiropraktor og fysioterapeut og fått mange behandlinger.

Jeg fortalte kiropraktoren min at jeg skulle på møte med Svein-Magne for å bli helbredet. Jeg spurte om han hadde hørt om Svein-Magne. Det hadde han.

Kiropraktoren så på meg sa: «Si fra hvis du blir bra, slik at jeg kan sende flere til ham.»

«Det skal jeg, men tenk om du blir arbeidsledig?» sa jeg spøkefullt til ham.

Kiropraktoren sendte meg et smil før jeg gikk ut døren.

Våknet frisk

På møtet i Klippen merket jeg Guds nærvær. Jeg hadde fått kølapp nummer 20, så ventetiden ville ikke bli altfor lang. Endelig ble det min tur. Svein-Magne bad for meg – men jeg kjente jo ingen ting. Ingen ting skjedde! De tre påfølgende dagene var jeg kjempedårlig. Jeg har aldri hatt det så vondt i hele mitt liv. På denne tiden bad jeg selv mye for mine lidelser, for jeg vet at vi har onde krefter rundt oss som vil stoppe eller ødelegge en helbredelse fra Gud.

Noen dager senere fikk jeg besøk av min kusine og en venninne. Vi skulle på kvinneweekend på Ognatun. Det å overnatte i en fremmed seng var ikke bra for min rygg.

Lørdagsmorgen våknet jeg og sa til min søster Bente: «Å, guri, jeg har ikke vondt i ryggen! Tenk om jeg er blitt helbredet?»

«Jeg synes at du ser friskere ut,» svarte hun overrasket.

«La oss vente og se hvordan jeg jeg får det i tiden framover,» svarte jeg.

På fjellturer

Mye sitting pleide å medføre store ryggsmerter. Men denne lørdagen satt vi mye inne og koste oss. Så kom søndag – og jeg var like god. Men nå ville jeg teste om jeg virkelig var blitt kvitt ryggsmertene.

«Få låne de høyhælte skoene dine,» sa jeg til min kusine Tove. Hele ettermiddagen gikk jeg med disse skoene på uten å kjenne noen ting. Siden da har jeg vært helt god. Jeg har blant annet klipt plenen to ganger og vært ute i skogen og plukket blåbær, og gjort mye annet. Den store testen var da jeg gikk på fjellturer med sekk på ryggen – uten å kjenne noe vondt. Dette er ting jeg ikke har kunnet gjort siden tenårene, for jeg har hatt smerter i ryggen hver dag siden ungdomstiden. Men nå har Gud har gjort et under, og jeg er svært takknemlig for det han har gjort for meg. Han har gitt meg et nytt liv. Gud er stor og ingen ting er umulig for ham. Ryggen er fremdeles skjev, men jeg er smertefri, og det betyr mest for meg.

I sommer var jeg tilbake hos kiropraktoren. Jeg fortalte ham at ryggsmertene var kommet helt bort etter at Svein-Magne bad for meg.

«Dette var flotte greier!» var hans kommentar.

«Neste gang Svein-Magne kommer til Sandnes må du komme på møtet hans,» sa jeg.

«Ja, det kan jeg godt gjøre,» lovet kiropraktoren.

Kom snart tilbake til Sandnes, Svein-Magne!

Til deg som ennå ikke har blitt helbredet, vil jeg si: Ikke gi opp, for en vakker dag kommer svaret.


Publisert:
2004-02-09


Tatt fra publikasjonen Legedom
Nr. 5 - 2003

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15