Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Slo Holmgangs ja-nummer -
Ble helbredet for 30 år med lidelse

I 30 år plagdes bergenskvinnen med rygg-, hofte- og knesmerter. Den 15. oktober fulgte hun med på «Holmgang». Det kommer hun nok aldri til å angre på!

–For 30 år siden fikk jeg en alvorlig bekkenløsning. Denne plagen utviklet seg til slitasje i rygg, bekken, kne og hofte. Dette mente legen min.

Smertene forsterket seg i løpet av det siste halve året. I denne tiden har jeg ikke kunnet ligge på den høyre siden om natten. Legen har gitt meg smertestillende tabletter, men har helst ikke villet benytte meg av dem, for jeg vil unngå bivirkningene av medisinen. Smertene har til tider vært uutholdelige.

Den 15. oktober satt jeg og så på «Holmgang». Jeg ble irritert over presten Gelius. Han lot deg ikke komme til orde, men ropte hele tiden på dokumentasjon. Men jeg ville vise hva jeg trodde på. Derfor gikk jeg bort til telefonen og slo ja-nummeret som kom på skjermen. Deretter la jeg på røret. Noen minutter senere oppdaget jeg at alle smertene var kommet bort. Dette hadde jeg ikke regnet med! Det er nå tre uker siden miraklet skjedde. Jeg er fremdeles frisk for min 30-årige lidelse.

Det som har skjedd er at jeg handlet på min tro, og Gud utløste sin helbredelseskraft på meg. Ifølge Bibelen er dette en av metodene for helbredelse. Gud har vært god imot meg. Men at jeg skulle bli helbredet på denne måten, var langt utenfor min forstand.

Bergenskvinne

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15