Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sprengfullt lokale midt i ferien

GODE KNÆR: Knut Geir Alnes fryder seg over å bli kvitt smertene i knea etter 30 år.
Går det an å arrangere helbredelesmøte midt i sommerferien? Ja, visst går det an. Det fikk en erfare på Stadlandet, søndag 13. juli da pinsemenigheten Filadelfia inviterte til helbredelsesmøte med evangelist Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Frank Håvik

Allerede flere timer før møtet begynte folk å samle seg, og da møtet startet, hadde ca 260 mennesker fylt bygdas storstue til trengsel. Det kom folk fra hele distriktet. To damer hadde kjørt 6 timer helt fra Gol for å være med. Folk stod og satt i gangen og noen fikk med seg møtet overført via kamera og TV-skjerm i underetasjen.

Med Pedersen kom godværet, og det ble tett og varmt utover kvelden. Folk holdt ut likevel, og solen gikk ned og kom opp igjen før møtet var til ende. Etter innledende ord og frisk sang av menighetens unge var det tid for forkynnelse. Pedersen forkynte som vanlig radikalt og rett på sak om frelse og helbredelse, krydret med historier, erfaringer og vitnesbyrd om hva Gud har gjort. Responsen lot ikke vente på seg. Ca. 30 personer gav til kjenne at de ville bli frelst. Senere ble det forbønn i ca 10 timer. Mange opplevde at Gud rørte ved dem.

Randi og Knut Geir Alnes hadde tatt turen fra Hundeidevik ved Syk-kylven med håp om at Gud ville røre ved Randi sin dårlige rygg. Diagnosen var prolaps, og behandling hos fysioterapi kunne ikke gi varig hjelp. Etter forbønnen slapp smertene taket. Knut Geir hadde i utgangspunktet ikke tenkt på sine egne vonde knær, men nå søkte han også forbønn. For 30 år siden spilte han mye fotball, og siden da hadde knærne vært smertefulle. Særlig smertefullt var det å kjøre bil. Under forbønnen kjente han en varme som gikk gjennom begge knærne og all smerte forsvant med det samme. Timer med bilkjøring på hjemveien ble en ny opplevelse med gode knær. Randi og Knut Arne hadde ikke vært på slike møter før, og opplevde det som udelt positivt.

Flere med dårlig hørsel opplevde en god bedring. En dame som var omtrent blind på et øye fikk synet igjen. Noen vitnet om plager som forsvant under møtet. Menigheten er nå i full gang med oppfølgingsarbeidet.

TRENGSEL: Grendahuset på Stadlandet var fylt til trengsel under helbredelsesmøtet med Svein-Magne Pedersen.

© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15