Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Depresjonen slapp taket

HELBREDET FOR DEPRESJON: Berit Bjørnstad opplevde at depresjonen slapp taket etter at Svein-Magne hadde bedt for henne på Hedmarktoppen 16. mars i år. FOTO: Privat
Berit Bjørnstad (65) fra Ringsaker er lykkelig over at siste rest av depresjonen omsider slapp taket. Hun ble helbredet da Svein-Magne besøkte Hedmarktoppen 15. og 16. mars i år.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Berit opplevde flere vanskelige ting i livet med det resultat at hun fikk en depresjon.

– Jeg «møtte veggen» en gang i 2000, forteller hun. – Det hadde vært mange tøffe tak og til slutt ble det for mye. Jeg orket ingenting lengre.

Berit ble nærmest folkesky. Hun orket ikke å gå på besøk, eller å ha besøk. Hun var redd for å møte noen når hun skulle hente posten, og ville helst ikke gå på butikken.

– Jeg hadde det så vondt at jeg måtte ha hjelp, forteller hun. – Resultatet ble at jeg oppsøkte en lege. Han mente jeg hadde hatt depresjonen lenge, og gav meg en type «lykkepiller» som skulle hjelpe meg igjennom vanskelighetene.

Lykkepillen

I omkring ett år brukte Berit «lykkepillen», men hun ble etter hvert svært bekymret for bivirkningene.

– Jeg er normalt et følelsesmenneske, men «lykkepillene» gjorde det slik at følelsene ble dopet ned, sier Berit. – Hukommelsen min ble også kraftig svekket. Jeg kunne for eksempel ikke lengre huske et helt telefonnummer, men måtte lese ett og ett tall. Lysten til å lese i Bibelen og be, forsvant også.

Gjennom en vietnamesisk evangelist som besøkte Hamar, fikk Berit en hilsen fra Herren om at hun skulle få mot i Den Hellige Ånd til å slutte med medisinene. I september 2001 tok hun den siste «lykkepillen».

– Jeg følte meg mye bedre etter dette, sier hun. – Men den fysiske smerten satt fortsatt i brystet når jeg ble sliten. Det var lite jeg kunne gjøre med det selv.

Helt frisk

Berit gikk ikke tilbake til legen, men satte sin lit til at Herren skulle gjøre henne helt frisk. Da Svein-Magne besøkte Hedmarktoppen, bestemte hun seg for å oppsøke helbredelsespredikanten.

– Klokken to natt til mandag var det min tur til å få forbønn, forteller hun. – Svein-Magne la hendene på meg og bad, men jeg kjente over hodet ingen ting fysisk der og da. Jeg var bare litt forundret over at jeg hadde krefter til å sitte oppe til langt på natt. Normalt ville det ha slått meg helt ut.

Dagen etter var den vonde slitenfølelsen borte. Hun kjente heller ikke noe til den de påfølgende dagene.

– Jeg forsto etter hvert at jeg var helbredet, og kontaktet Svein-Magne for å bringe de gode nyhetene, sier hun. – Nå, fem måneder etterpå, er jeg fortsatt like frisk. Det har vært en travel sommer med mye å tenke på og mye familiebesøk, men jeg har vært i fin form og hatt energi til å takle det. Nå er jeg bare svært takknemlig for at Herren løste meg fra depresjonen, sier hun lykkelig.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15