Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Astrid ble helbredet for angina, legen sa:
– Du har blodårer som en idrettsutøver

FINE BLODÅRER: Ifølge legen har Astrid Wiik like fine blodårer som en idrettsutøver som har ligget i høydehus. Hun føler seg også i storform og er mye ute på tur. Schæferen Sarga og sykkelen er gode turvenner.
FOTO: Privat
Astrid Wiik (57) ble helbredet for angina da Svein-Magne besøkte Seljord 8. og 9. februar i år. – Du har blodårer som en idrettsutøver som har ligget i høydehus, sa legen ved Feiring-klinikken som undersøkte henne etter at hun ble helbredet.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Astrid Wiik fra Seljord er tilbake i hundre prosent stilling som hjemmehjelp, holder orden på hus og hage og føler seg i storform. Slik var det ikke for ett år siden. Da trodde hun livet gikk mot slutten, og kunne vanskelig forestille seg at hun skulle bli like frisk og sprek som hun hadde vært inntil da.

– I begynnelsen av september i fjor fikk jeg plutselig kraftig klem i brystet, ble svimmel og svettet voldsomt. Jeg orket ingenting og ble liggende rett ut. Jeg har alltid vært frisk og tenkte at dette går sikkert over bare jeg får nok hvile. Men smertene i brystet ville ikke gi seg og jeg følte meg elendig.

Orket ingenting

Astrid kontaktet legen samme dag med det resultat at hun ble sendt rett til sykehuset på Notodden. Her fant de ikke noe konkret som var galt, men de mente det var store sjanser for at det var noe med hjertet. Hun fikk blodfortynnende medisin og nitroglyserin. De doblet også dosen med kolesterolmedisinen Lipitor som Astrid hadde brukt i fire–fem år. Hun ble liggende på sykehuset et par døgn før hun ble sendt hjem igjen.

– Jeg orket ingenting hjemme, forteller Astrid. – Noen ganger var det nok bare å snakke i telefonen. Det var ikke krefter igjen.

Helsen til Astrid ble ikke bedre, og legen sendte henne tilbake til sykehuset på Notodden for belastningstest/ sykkeltest. Ved sykehuset på Notodden sendte de henne så videre til sykehuset i Skien. Her var hun igjennom nok en belastningstest på sykkel, nå med kontrastvæske. I tillegg ble hun undersøkt i trommel.

– Ved sykehuset i Skien var de ikke fornøyde med pulsen min, og ville ha meg til Feiring for undersøkelse av blodårene, forteller Astrid. – Diagnosen fra legen i Skien var angina.

Astrid ble sendt hjem igjen med medisiner, og anbefaling om å ta det mest mulig med ro. Hun tok nitro for hver minste anstrengelse, og begynte å tenke på om hun burde selge huset, fordi hun ikke hadde krefter til å holde det i orden. I mellomtiden søkte sykehuset om å få henne undersøkt ved Feiring-klinikken.

Gud renset årene

I begynnelsen av februar skulle Svein-Magne ha møter på Seljord. Astrid bestemte seg for å gå, men var så elendig at hun var usikker på hvordan hun skulle klare det.

– Etter forbønnen den første kvelden fikk jeg en reaksjon i kroppen, forteller hun. – Jeg ble dårlig i magen og fikk diaré. Først var jeg redd det var omgangssyke, men det gikk fort over så jeg forstod at det måtte være noe annet kroppen hadde reagert på. Da jeg fikk forbønn den andre kvelden, fikk jeg en voldsom skjelving i hele kroppen. Mandagen etter møtehelgen skulle Astrid en tur til Bø. Hun kjente et svakt press i brystet på morgenen og tok en nitroglyserin.

– Det var den siste nitroglyserinen jeg tok, sier hun. – I dagene som fulgte ble jeg bare bedre og bedre. Jeg kunne gå mer, og begynne å gjøre ting i huset igjen. 14 dager senere skulle jeg til Feiring. Før legen undersøkte blodårene sa han at han var sikker på at de var helt i orden. Jeg hadde ikke fortalt om helbredelsen. Etter å ha undersøkt blodårene konstaterte legen at jeg hadde like fine blodårer som en idrettsutøver som hadde ligget i høydehus. «Du har åpne, fine årer som kommer til å vare livet ut,» sa legen. Jeg kunne kutte ut alt av medisiner, også kolesterolmedisinen som jeg hadde brukt de siste årene.

Da jeg kom hjem igjen, satte jeg i gang å gjøre storreint i huset. Jeg ville teste ut om jeg virkelig var hundre prosent frisk, og det var jeg, sier hun fornøyd. – I vinter gikk jeg lange skiturer og har ellers gjort mange anstrengende ting. Jeg er veldig takknemlig til Herren, og har fortalt om helbredelsen til alle jeg kjenner, også til legen min i Seljord som er kristen. Det er blitt et mektig vitnesbyrd for mange i hjembygda.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15