Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Starts unge stortalent helbredet

SMERTEN ER BORTE: Marius Johnsen kjenner ikke antydning til smerte i det venstre kneet etter at han ble helbredet da Svein-Magne bad for ham i mars.
Svein-Magne plasserte hånden sin på kneet til Starts stortalent, Marius Johnsen, og bad til Gud om helbredelse. Mindre enn én uke etter var 22-åringen spilleklar.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

– Jeg tror Gud har helbredet meg, sier Marius Johnsen. – Det er fantastisk.

Startspilleren hadde lenge slitt med smerter i det venstre kneet uten at legene i Kristiansand, eller spesialistene ved Norsk Idrettsmedisinsk Institutt, NIMI, i Oslo klarte å stille diagnosen. Starttrener Bård Wiggen hadde nettopp gitt beskjed om at Marius ikke ville være spilleklar før tidligst om tre–fire uker. Omtrent samtidig hadde Marius fått time hos Svein-Magne til forbønn.

– Jeg kjente ingenting da Svein-Magne bad for meg, sier Marius som dro rett til et treningsstudio i Kristiansand etter å ha fått forbønn. – Jeg kjente fortsatt smerter i kneet da jeg forsøkte å trene like etterpå, sier han.

To dager senere reiste Start til Danmark på treningsleir, og Marius ble med selv om mye tydet på at han ville tilbringe dagene som tilskuer.

– Jeg prøvde meg forsiktig da vi kom ned, sier Marius. – Jeg kjente ingenting, og fortsatte. Snart spilte jeg som før. Smertene var helt borte, en utrolig følelse. Siden har kneet vært helt godt. Jeg tror det var Gud som hjalp meg.

Akkurat som sin bror i Rosenborg, Espen Johnsen, så er Marius også kristen og overbevist om at Gud kan helbrede.

– Espen sa at hvis du blir god etter at Svein-Magne Pedersen har bedt for deg, så vet vi hvorfor, forteller Marius. – Da er det Gud som har helbredet deg.

Men Marius er opptatt av at flere skal få æren for at han igjen ble spilleklar.

– Familien og venner og hele Frikirken har gått i forbønn for meg, sier han. – Jeg har ingen annen forklaring på hvorfor smertene er borte enn at Gud grep inn.


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15